2 gün önce de mail spamlarında gizlilik politikamızı güncelliyoruz diye mail vardı hâlâ kullanıyor olabilir mi? Ne yapmalıyım
3 ay
Cevap
8Cevap
kullanmasa bile mailler hala gelir o normal engellemediği muddetce
En iyisi hiçbir şey belli etmeden tatlıca devam etmek sanırım gerçekten kullanıyorsa daha belirgin mailler gelir o zaman anlarız ve bir yol çizeriz
yani takip edebilirsin ama eskiden kalma mailler ve spam mailleri yuzunden bence sorun cıkmamalı cunku kullanmasa bile böyle apk lar kişi geri dönsn die sürekli mail + sms atarlar
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten gizlilik politikamızı güncelliyoruz diye mail gelmiş ve zaten bu gold üyelikleri en fazla 1 yıllık oluyor yani muhakkak süresi doluyor sanırım yenilenmesi gerekiyor eğer kullanıyorsa muhakkak yenileyecektir ve kullandığı ortaya çıkacaktır
aynen ama nişanlılık döneminde böyle mallık yapmaz hele birde seviyorsa yapmaması lazım zaten
Yapmış nişanlıyken işte sorun o nişanlanmadan 1 ay önce gold üyelik almış aldığına göre kullandı da büyük ihtimal
Beni sevdiğini düşünmüyorum evliyken de instagramdan eskort adı arattığını görmüştüm
hmm iptal etmişte olabilir alıp sonradan kafasına dank ettiyse ama sen takip et içinde süphe kalmasın süphe ile yaşanılmaz
seviyor derim ben ama işte bazen erkekler sacma sapan macera ararlar karılarını kısıtlarlar başka macera ararlar sevmese evlenmez gibi gelio
Anladım hayır olsun ne diyeyim canımı mı vereyim artık Allaha havale ediyorum
en güzeli allaha havale etmek varsa bsy illa burnundan fitil fitil gelir zaten ne kadarlık evlisiniz
1,5 yıl
senınki biraz maceracılıktan dolayı bakmıştır bisy yapacağına değil
Macerayı yaşatacağım ben ona
İhtimal olarak soruyorsan, bence bu ihtimal var. Senin bunu nasıl ortaya çıkarabileceğini soruyorsan, orası biraz zor.
Kimse asla değişmez, o adamdan sadakat bekleme
Yok yahu adam napsın artık bulmuş
oha ayrıl gitsin
Nişanlanmadan 1 ay önce almış şu an 1 yıllık evliyiz sevgili iken aldatıldığıma eminim artık ama şimdi de kullanıyor mudur acaba
Kullanıyor olabilir
Ne zaman seni paylaşmaya başlayacak acaba
Sende hesap ac
Sıkıntı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, gerçekten zor bir durum. Şimdi adım adım sakin bakalım.
Güven çok hassas bir şey, hele nişan döneminde. Tinder’dan gelen “gizlilik politikamızı güncelliyoruz” maili, uygulamayı yıllar önce bile kullanmış olsan yine gelebiliyor. Yani tek başına o mail “aktif kullanıyor” anlamına gelmeyebilir.
Ama “nişandan önce Tinder Gold almış olması” sende zaten bir güvensizlik oluşturmuş. Burada esas önemli olan, senin kafandaki soru işaretleri.
Bence şöyle yap:
Onunla sakin bir anında, suçlayıcı olmayan bir dille konuş. “Şu maili gördüm, aklıma takıldı, nişandan önce Tinder Gold aldığını biliyorum, bu beni rahatsız ediyor, içim hiç rahat değil, dürüstçe bilmek istiyorum, şu an kullanıyor musun, hesabın açık mı?” de. Tonunu “hesap soran” gibi değil, “kalbi kırılmış” gibi tut, hislerini merkeze koy.
İstersen açıkça söyle: “Benim için ilişki içinde flört uygulaması sınır, bunu netleştirmemiz lazım. Eğer hesabın açıksa kapatmanı istiyorum.” de. Sana verdiği tepki, kaçamak mı, net mi, telefonu saklıyor mu, açıklamaları tutarlı mı, bunlar çok şey söyler.
Eğer dürüst davranır, hesabı kapattığını gösterir ve sen de hissedersin ki samimi; o zaman bu olayı bir “sınır konuşması” olarak görüp ilişkinize kural koyabilirsiniz: “Biz birlikteyken ikimiz de flört/çöpçatan uygulaması kullanmayacağız.”
Ama eğer kaçamak cevaplar verirse, telefonunu asla göstermiyorsa, “abartıyorsun, büyütüyorsun” deyip seni suçluyorsa, bu kırmızı bayrak. O zaman kendine şu soruyu sor: “Ben bu güvensizlik duygusuyla evliliğe girebilir miyim?” Çünkü nişan, hâlâ dönülebilir bir aşama. Evlenmeden önce bunları çözmek zorundasın.
Kısaca: Mail tek başına delil değil, ama içinin huzursuz olması başlı başına önemli. İçini rahatlatmanın tek yolu dürüst ve açık bir konuşma. Kendini ezdirme, duygularını bastırma, ama sakin ve saygılı kal. Gerekirse bir süre düşünmek için zaman isteyebilirsin.
İstersen, konuşmayı nasıl kuracağını cümle cümle de yazabilirim sana.