Başıma geldi hey allahım kız bildiğin bunu ticarete çevirmiş 😂😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tinder'dan enayi ayıklayıp, sabaha kadar içip hesap ödettikten sonra toz olan karılar meşhur son dönemde :d
Aynen bu dönemin meşhur olayı Konsomatris başka versiyonu olmuş ya tahmin ediyorsun kılığından kıyafetinden amacını ama seninde amacın eğlenmek bir noktada neyse yapacak bir şey yok kısa kesti eğlencemizi
Senin amacın o gece onu becermek, onun amacı hesabını ödetmek. O amacına ulaşıyor, sen amacına ulaşamıyorsun. Düşmeyin bu saçmalıklara
Tinderin olayı bu değil mi zaten ama burası türkiye 😅😅
Tatlı su kurnazı bizim memleketin karıları. Ondan diyorum prim verme diye, bu son olsun
Bende herkesi uyarmak için yazdım zaten peşin oeşin konuşun verecekmisin diye 😂😂e. s. cort muhabbeti gibi yapın aq
Tinder kullanan bi kızdan başka nasıl bir beklentin vardı ki?😅
Namazında niyazında bir kız beklerdim 😂😂
Ahahahah
Tinderi amacına uygun kullanmak olabilir mesela beklenti olarak
Tinderdan buluştuğun birisinden ne bekliyordun ki 😂
Evlenmek değil tabii de tinderin amacı neyse onu bekliyordum tabii burası türkiye 😅😅😅
Tindera kadar düşmüşsen sen de müşteri sayılırsın 😂
Ya müşteriydik de kısmet kız alkolü fazla kaçırınca saçmaladı
Yani orada takılan kızların niyeti az çok böyle para
Aynen ticaret olmuş
Tinderda herkes birbirini s***e peşinde
Öyle yani
Güzel miydi
Kız güzeldi de baktı ben yavaş içiyorum o hızlı içiyor kızdı
Akıllı kızmış
Çok akıllı tabii ki ya bende anladım mekana gidince de onu bozmak istemedim aslında
Sen onu mekan sonrasi bozacaktin dostum sen s1keyim derken hesapta o kiz s1kmis
Tam olarak noldu
Alkol aldık bir mekanda ben yavaş içiyordum o çok hızlı içiyordu zumm oldu dahada içecekti ben içmemdedim sen içiyorsan iç dedim ben araba kulancağım dedim kızda senin amacın beni sarhoş etmek dedi yok dedim içme o zaman dedim baktı ben içmiyorum kalkalım dedi kızarak tabii kızın amacı içki içmekmiş eğlenceydi hesabıda biz ödedik herkes evine 😂😂 buda böyle bir anı oldu
Hesap normalden fazlamıydı peki
Biraz fazla olabilir ama rastgele bir mekana gittik hatta bir mekana gittik orayı beğenmedi kalktık falan kız saçmalayınca çıktık ikinci mekandan
Bende benzer bişey yaşadım. kız normalde şehir dışındaymışta kuzenlerinde kalıyomuşta. sonra oturduk içtik falan ama dediğin gibi ben az içiyom o çok içti. hesap normalden fazla geldi falan . Böyleleri mekanların adamı oluyomuş
Sen nerde yaşadın bunu kızın hikayesine benziyor kuzen yabancı yer
😅😅
Ordamısın hocam aynı olay yani gerçekten benziyor 😅😅
İzmirde. Bu genel bi taktikmiş bunların kullandığı
Aynen İzmir'de ama kız tam sarhoş oldu mekan da iki farklı yere gittik bilmiyorum belki anlaşmalılardır ama hiç sanmıyorum ya
Kızın adı neydi 😂
Geçmiş olsun ikimizede
Esra
😂😂 şaka mı
Açsana bir fmye gel
Hangi mekana gittiniz siz
Soruyu beğensene
Ordamısın 😂😂
😂 beni öğrenip napcan, hangi mekana götürdü kız seni
Ya telefon numaralarını karşılaştıracağım 😂😂😂
Beyden çekiniyorsun ki burada herkesin okumasındansa
N
Mekanın adını bilmiyorum ki bornovada küçükparkın orada
Bendekinin sonu 57 ama onlar bi ton numara kullanıyodur büyük ihtimalle, normal arama yerine whatsapp araması yapıyodu çünkü
Konum olarak da benzer konumda olmuş 😂
Yuhhh 8257
Aynı kız bu gdhdgdh
😂 aynı kişi tarafından tongaya düşmüşüz 😂
Sen ne zaman oldu
Ağustos başı
Bana 1 haftadır geldim dedi ya allah aşkına dm de konuşsak ne olur kardeş buna bir oyun oynardık
Dünya küçükmüş gerçekten 😂😂 kıza bak meslek yapmış
😂 banada öyle 1 hafta burdayım vs dedi, allahtan ben temkinli davrandım da çok uzatmadan çıktık dağıldık 😂 yoksa yavaştan incir ağacının tohumlarını atardı ocağa
Biz onu oyuna getiremeyiz onlae bildiğin çete olmuştur
Ya bende 11 olmadan kalktık ama ilk mekanda gürültü çok var dedi hiç bir şey içmeden kalktık 2. mekanda oturduk ama mübarek sünger gibi içiyor du sen içmeyince sen beni sarhoş etmeye çalışıyorsun diyordu neyse buda birşeydir geçmiş olsun diyelim neyse belki birley yapardık dedim de sen yok deyince ısrar etmiyorum
Uğraşmaya değmez, sadaka olsun de geç 😂
Kız gerçekten mekanlardan paramı alıyordur diyorsun
Emin ol alıyodur, ben zaten şüphe ederek gitmiştim, tavırları falan mekandakilerin tavırları falan kızı sanki tanıyolarmış. gibi hissettirdi. Ben kartla ödedim belki ondan pay alamıyodur 😂
Bilmiyorum ilk mekandan hemen kalktık hiç tanıyorlarmış gibi gelmedi ama olabilir belki nir kaç mekanla anlaşmıştır
Belkide. Olan oldu. Çıkcağı varmış o paranın