Neden bu kadar Irkçısınız?

Uzun bir süredir lise hayatımın 4 yılındada hep ırkçılığa şahit oldum. Benimle aynı ırka sahip olan insanlara yapılan zorbalığa şahit oldum sürekli. Bende zorbalığa maruz kalanlardan biri olmamak için hep sakladım ama artık gerçekten bıktım. Neden bi ırka hep genellemeyle yaklasıyorsunuz? Ben bu ülke için canımı bile verebilecekken insanlar neden hep ön yargılı anlamıyorum gerçekten. Ülkemi çok seviyorum her zaman iyi ki Türkiyemde yaşıyorum iyi ki burada doğmuşum diyorum. Ama insanlar önyargılı tutumlarından bir türlü bıkmıyorlar. Ben ne bölücüyüm ne de malum partiliyim. Ben herzaman ülkeme hayırlı bir evlat olmak için çabalarken, annem babam şehitlerimiz için ağlarken, insanların bizi ayrıştırmasından bıktım. Ortamda şakasını yapıyorlar bende doğuluyum diyince sen arkadaşımızsın diyorlar? Ben ırkıma karşı olan tutumdan bıktım. Evet doğuda terör olayları çok fazla doğulu bölücülerde fazla ama bi insan doğulu diye onu belli bir kalıba sokmak gerçekten doğru mu? Ben benim yanımda herhangi bir ırka karşı olumsuz bi tutumla yaklaşılmasını doğru bulmuyorum. Ve şaka yaptık diye geçiştirilmesinide doğru bulmuyorum. Ayrıca doğulular çirkindir yaklaşımındanda nefret ediyorum. Yok neymiş hiç doğuluya benzemiyormuşum, ben ne doğulular gördüm manken gibi (Ayrıca hiç de çirkin değilim çokta güzelim maşallah:) ). Birde Muşlu bir arkadaşım var o da Diyarbakırdan nefret ediyor zaten kendi doğulu değilmiş gibi konuşuyor? (Evet Diyarbakırlıyım) Ben doğudan değil. Bu ülkeyi bölmek isteyen, bizi ayrıştırmaya çalışan her bir fertten ayrı ayrı tiksiniyorum. Doğuda elinde silahlarla gezip mağaralarda yaşayıp, askerlerimizi şehit eden yaratıklardanda, ülkenin her bir yanına yayılıp sen şu ırktansın o yüzden teröristsin diyen sözde ülkesinin yararını düşünen varlıklardanda nefret ediyorum. Ama ben hiç bir zaman doğulu oldumu inkâr etmiycem. Ait olduğum ırktan lise hayatım boyunca utandım evet ama artık utanmıycamda. Her zaman ülkemin yararını gözeticem.
Neden bu kadar Irkçısınız?