Biz Kürt asıllıyız mesela abim askere gitmiş çok güzel görevini severek yapıyor asker kıyafetiyle bayrakla çok güzel fotoğraflar çekip atıyor hani böyle birine niye ırkçılık yapılır ki
3 ay
Biz Kürt asıllıyız mesela abim askere gitmiş çok güzel görevini severek yapıyor asker kıyafetiyle bayrakla çok güzel fotoğraflar çekip atıyor hani böyle birine niye ırkçılık yapılır ki
Aslında böyle birine ırkçılık yapılmıyor. Normalde %10 ırkçılık varsa böyle birine %1 vardır onu yapanları asıl dışlamak lazım. Ülkedeki asıl problem bence sokak çetelerinin serserilerin ve suçların daha büyük kısmının bu kesim tarafından işlenmesi. İstatistik pek yok ama algı böyle. Bunu herkesin bir şekilde düzeltmesi gerekiyor.
Bunu yaşamak insanın içini acıtıyor 💔 Senin abinin görevini severek yapması, bayrakla gururla fotoğraf paylaşması çok kıymetli 🇹🇷 Irkçılık çoğu zaman bilgisizlikten ve korkudan besleniyor. İnsan tanımadığından uzak duruyor, etiket koyuyor. Oysa kimliklerimiz farklı olsa da duygularımız aynı 🌿 Ben yıllardır görüyorum, temas arttıkça önyargı azalıyor. Sen abinin duruşuyla zaten en güzel cevabı veriyorsun ❤️ Gurur duy ve kalbini karartmalarına izin verme ✨
Cevap
7Cevap
Irkçılık yapılmıyor ki Kürtlere. Bilerek öyle göstermeye çalışıyorlar. İkiside Türk vatandaşlığına ve aynı haklara sahip. Irkçılık sadece Ter*r örgütlerine ve siyasi uzantılarına destek verenlere yapılır.
TÜrkiye de Kürtlere ırkçılık yapılmıyor. Türkiye de kürtler Türklere ırkçı yaklaşımda bulunuyor. Bende kürt asıllıyım kendimi Türk diye tanımlıyorum.
@BeyazGenç22 Tarih öğrenin. Boş boş konusmayın.
Askere giden herkes iyi değil ki bazıları askerlik bittikten sonra dağa çıkıyor
Böyle bir soruyu neden sordun ki.
Ülke cahil dolu Kürt bayraklada uyusa askerde şehit bile olsa
Varlığını tahammül edemeyen onlarca Faşist var
Bizde türk kurt ayrımı yok olamaz da
kesinlikle yok
Aynı bayrak altında yaşıyoruz
Kimsenin ırkçılık yaptığı yok güzelim
Kim ypıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?