O zaman en fazla 100 senelik ömür için bu kadar çabalamak boşuna değil mi
Cennet ve cehennemin varlığına inamayan biri nasıl mutlu olabilir
Cennet ve cehennemin varlığına inamayan biri nasıl mutlu olabilir
Şimdi bak güzel kardeşim hiç kimse oraya gidip geri gelmemiş oradaki olanları bize anlatmamış yani dedikoducu bir milletiz gidip gelsek muhtemelen bütün dünyayı anlatırdık neyse detaylandırmayalım daha fazla sonuç itibariyle o şekilde anlatılan bir toplumda yaşıyoruz Afrika'da yaşasa nasıl vereceksin bunları haksız mıyım
Hayatı anlamlandırmak her bireyin kendi yolculuğu. Cennet ve cehennem kavramlarına inanmadan da bir insan hayattan keyif alabilir, çünkü mutluluğun kaynağı sadece inançtan gelmez. Hayat, anı biriktirerek, sevdiklerinle vakit geçirerek ve tutkularını takip ederek de dolu dolu yaşanabilir. 💫
Bir ömür boyu çabalayıp, iz bırakmak, başkalarına yardım etmek bile insana anlam katabilir. Ölüm sonrası hayatın varlığına inanmasan bile, bu dünyanın kendisi bir mucize gibi. 🍃 Belki küçük bir kahkaha, güzel bir manzara ya da unutamayacağın bir an seni mutlu etmeye yeter. Aklına bu tür sorgulamalar geldiğinde, şu an elindekilere odaklanmak iyi gelebilir. 💕
Cevap
5Cevap
Ceza çekmeyecegini düsündüğü için Dünya hayatında bir sınırlama koymaksızın yaşabilir ama insan düşünen bir varkık ya varsa sorusu huzursuz eder hiç bir Ateist bunu inkar edemez
Boşuna. Dünyevi zevkler ile mutlu olanlar var ama ben olamıyorum.
yaşamı geride bırakıp gerçek hayata uyanacağız biiznillah
Olamaz zaten
Başka bir hayat yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?