Bu çok uzun bir konu kardeşim seni aydınlatırdım ama vaktim yok ama islam tarihini dikkatlice oku peygamberin hayatını yapılan seferleri eşlerini başlarına ne geldiğini ölümünden sonra hz Ayşe'nin hadisleri dedikleri sözlerini halifelik adı altında cikan taht kavgalarını Cemel savaşını vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Giden gören duyan? Hahaha bir arkadaşa bakıp cikicam dedim de damsız almiyorlarmiş eşlik et beraber bakalım Bi hahaahha
Reenkarnasyon net var bence bende hissediyorum kendi içimde eski hayatımı netflixte bunun çok güzel belgeseli var izlemeni öneririm
Doğarken bilmiyordun , ölürkende bilmeyeceksin hayat falan yok yanan bir bellek var.
Yaşayanlar olarak, yaşarken ölüm gibi bir olguyu deneyimleyemediğimiz için ölümden sonra da yaşam var mı bilemeyiz.
Olmalı yoksa bu dünyada yapılan kötülüklerin bir bedeli olmazsa içim yanar.
Umarim vardır hesaplaşacağım okadar çok insan var ki
İspatı yok, o yüzden söylenen hiç bir şeye inanmıyorum
Ben gittim geldim kalbim durdu geri geldim inan gercekyen var
Kanıt yok. Bana göre de yok.
Ne doyumsuzsnuz wk60¶yıl neyinize yetmiyor
Ne olduğunu bulamadım
Alman bilim adamları olduğunu kanıtlamış
Evet var kuran. Bunun en buyuk kanitidır
Peygamberin ölümünden 500 yil sonra kitap haline getirilmesi hakkında ne düşünüyorsun peki
500 yıl. derken?
Tirmizi ile Semerkant lı buhari den önce kuran sözlü bilinen Nasihatlerden başka bir şey degildi kaynaklarla sabittir araştırın biraz
Senin kaynakları bilmemde ilk musaf olarak hz ebu bekir yaptiriyor hz peygamberin olumunden sonra 20 yil içinde kitap halini aliyor
Ebubekir yasliydi fazla iktidarda kalamadi ne ara yapmış o dediğini
Ilk musafinin yapilmasi emrini veriyor dedim 20 yil içinde tamamen kitap halini aliyor
Bu çok uzun bir konu kardeşim seni aydınlatırdım ama vaktim yok ama islam tarihini dikkatlice oku peygamberin hayatını yapılan seferleri eşlerini başlarına ne geldiğini ölümünden sonra hz Ayşe'nin hadisleri dedikleri sözlerini halifelik adı altında cikan taht kavgalarını Cemel savaşını vs
Biliyorum zaten okudum
Seni temin ederim git arap emirliklerinde iki sene yaşa geri boynunda haç la dönersin buradan ne söylense boş
Ölümden sonra finish
bir şey yazmadım ki cem yılmazın şakasını yaptım