İçinizden geçen nedir?
İnanıyormusunuz gerçekten?
Kimse net konuşup kuran da yazıyor falan demesin lütfen ölüp dirileni görmedik daha.
İnanıyormusunuz gerçekten?
Kimse net konuşup kuran da yazıyor falan demesin lütfen ölüp dirileni görmedik daha.
Benim inancımda var okudum araştırdım kendime doğru dini seçtim. Ölümden sonra hayata kuran dışında, bu dünya sınırlı herkesin bi imtihanı oluyor, sonra ölüm var. Sonsuz yaşayanı görmedik veya 400 500 yaşı bile görmek ne kadar imkansızsa dünyanın geçiciliği bana ahireti ve sonsuz hayatı hatırlatıyor.
Neden bi din seçme hissiyatı duydun
Müslümanlığın herşeyini doğru buluyomusun
Cevap
1Cevap
dirilen bu dunyaya dirilmedigi icin goremeyiz. Kurana inanan tabi ki onu delil kabul eder, onu demesin de ne desin? İnanmayan ayetleri inkar etmis olur.
Körü körüne bağlanmak yanlış gibi geliyor sorgulamak düşünmek suç mu
sorgulamak normal tabi ama direkt reddetmekmis gibi geldi bana. Kuranin mealinden okuyabiyorsan bir bakmani tavsiye ederim. Kendi icimde sorguladigim cevaplari ben de onda buluyorum.
Yok. Cahillerin inancına göre var
Kanka cahil deme boş ver bizde olmadıpını kanıtlayamız inanç meselesi
Herkesin inancı kendine başkasının inancını sorgulayamazsın
Saçmalama bu kişiliğe bagli ve öyleyim de bir kelimemle beni taniyamazsin
Sizede hak veriyorum ortada sahte hocalar Müslümanım diyip yanlış şeyler yapan oluyo sizde kime güveneceğinizi bilmiyorsunuz. Allah insanlardan öğren dini demiyor oyoe olsa simdide peygamber olurdu Ama rehber var Kuran ve oku Rabbinin adıyla oku denildi okuyarak gerçeği kendinde bulabilirsin. Şimdi bu diğer ineğe heykellere yapanlar sence mantiklimi ellerinde bir rehber bile yok Hristiyanlık dersen İncil yarimdi yani tamamlanmamis Kuran tam ve son kitap oldu Hristiyanlarin farkı Peygamber efendimizi kabullenmiuorlar ve haşa Hz İsa'nın Allah'ın oğlu olduğunu var sayıyorlar ve bunu 4 yapraklık bir şeye dayanarak üstelik incilde böyle birseyde yazmıyor Kuran apaçık herşeyi kanıtlıyor sana zaten. Açıp okursan
Allah Resûlü (s. a. s) bir hadislerinde “Müminlerin iman bakımından en olgunu, ahlak bakımından en güzel olanıdır.” buyurmaktadır. Buna uyan kaç Müslüman var bu dünya da? Kaçı ahlaklı? İstediği kadar ibadet etsin ahlak olmadıktan sonra neye yarar? Haklısın güvenmiyorum orta da bir sürü kirli bilgi var. Okuma kısmına gelince de yine haklısın, okumalıyım..
Bunlar hikaye
Ahiret din vs mi hikaye
öbür dünya vs
Bana da öyle geliyor da bakıcaz artık
@Melksn87 keyfimin kahyası karar verdi
Bende mersk ediyorum
İnanıyor musun peki
Allaha mı
Ölümden sonra anlatılanlara
Yani Müslüman olduğum için evet ama bende bilmiyorum merak ediyorum acaba ne olcak kurandakiler gerçek mi diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?