25 yaşındayım ve aile evindeyim. Üniversiteden mezun oldum ve atanmak için sınavlara hazırlanıyorum, bu ikinci hazırlanışm. Geçen yıl tek başıma yapamadım bu yüzden ailemle online kurs konusunda konuştum ancak 20 bin fiyatını çok pahalı buldular. Bu yüzden çalışarak kendim aldım kurs paketini.
Ve bir ay sonra da kardeşime (19 yaşına yeni girdi) 800 bin liraya araba alındı. Kardeşim de bir işe girdi çalışıyor ancak çok kazanmıyor. Bizimkiler maddi olarak ciddi destek oluyor. Daha yeni kardeşime yatırım için ev aldılar. Kendi şubesini açmasına yardım edeceklermiş.
Bugün de arabasına ses sistemi kurdurma konuları konuşuluyor. Onları dinlerken kalbimde inanılmaz ağrı oluyor artık. Görülmüyorum sanki. Kursa verdiğim 20 bin benim için yüksek bir miktardı ve bir ay çok sıkışık geçirdim.
Çocukken de alışverişe gittiğimizde benim ihtiyacım olurdu ama kardeşime eşya bakılırdı. Ablam bunu fark edip söylemişti, asıl ihtiyacı olanın ben olduğunu söylemişti ve hiçbir şey söyleyememişlerdi.
Tepki gösterdiğimde kalıplaştırmışlar ya kıskandığımı söylüyorlar ya da depresyonda olduğumu söylüyorlar. Bazen keşke erkek olarak doğsaydım diyorum.
Ablam evlenirken bile çok fazla destek olmadılar. Ablama para gönderildiğinde babam söyleniyor, ancak kardeşim söz konusu olduğunda kendisi gidip alıyor. Neyse ki şu an ablam memur ve evlendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabiliyor.
Haset duygusu beslemek istemiyorum ama çok zorlanıyorum. Hiç böyle bir durumda oldunuz mu? Nasıl davransam bilmiyorum. Belki de evlenmem gitmem gerekiyor artık. Evim dediğim yere sığamıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer