#Aile&Toplum Gururumla oynayan 18 yaşındaki kız kardeşimin dişini kırdım?

18 yaşında bir kız kardeşim var. Aramızda 7 yaş var ve benim ondan daha çok şey başarmış olmam gerekir, ama hayatta kendimce gerçekten çok zor şeyler yaşadım; ayrıca mücadeleci biri de olmadığım için hayatta pek başarım yok. Sadece 8 yıl önce girdiğim Ykd'de, aslında çok da çalışmadığım halde gerçekten isteyip kendimi " Ne olursa olsun o bölümü tutturacağım " diye şartlandırdığım için hiç kimsenin beklemediği bir başarı elde edip birçok kişinin mezuna kaldığı sene ben tam da hedeflediğim yer olan Başkent Üniversitesi - Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü tutturmuştum, hatta birazcık çalışsaydım Türkçe Öğretmenliği bile geliyordu; ama öğretmen olan 2 halamın yüzünden hiç istemediğim bir bölüm olan Optisyenlik bölümünü yazdım, ayrıca hiç hesapta yokken şehir olarak da o kadar şehir dururken tercih listemi Nevşehir, Isparta, Yozgat, Şanlıurfa gibi saçma sapan şehirlerle doldurdum. Sonrasında ise kendi zorumla şehir değiştirip İzmir'e yatay geçiş yaptım. Ama orada da aynı bölümde okuyup derslerimde başarılı olamayıp okuldan atıldım. Şu anda da, kardeşim kendisi de henüz herhangi bir başarı elde edememiş olmasına rağmen her tartışmamızda beni aşağılıyor. Ayrıca ona takılmayı da seviyorum, ama sanırım o yüzden kendini benimle denk tutuyor. Dün yine kavga ettik, sonra bana cam çay bardağı altı fırlattı. Bana denk gelmedi, ama gelseydi yüzümü kanatırdı. Sonra da tam penisimin olduğu bölgeye tekme attı, ama tam o sırada annem aramıza girdi ve çok sert vuramadı. Ben de en sonunda sinirimden bir tane vurdum ve dişini kırdım. Sonra ağlayarak odasına gitti. Aslında asla öyle şeyler yapmak istemem, ama onun yaptıkları artık gerçekten çok zoruma gidiyor. Sizce haksız mıyım?
Güncellemeler
7 ay
Ulan tek 1 kelimeden dolayı, sorumu hiç alakası olmayan Cinsellik konu başlığı altında paylaşan KS. Ben senin de...
#Aile&Toplum Gururumla oynayan 18 yaşındaki kız kardeşimin dişini kırdım?