İki günlük flört ama hayatıymış. Herkes sahte hayatlarını, sahte anlamlarla yaşıyor. Sahte ilişkiler sahte varoluşlar. Saçma ve kötü. Gerçekten çok kötü.
İki günlük insanlara büyük anlamlar yükler misiniz?
Anlam yüklemek değil senseim olay zaten, sahte anlamlar saçma, iki günlük flört demiş mesela ama hayatım diye kayıtlı, kimi neyi kandırıyor, sahte bir anlamla kendini oyalıyor, sonra sevgi şu bu yalan diye geziyorlar ona kızıyorum ben, eğer anlam karşıdaki kişiyi tanımlıyorsa yüklenir taa ki bi yerde artık limit dolar ve sonrası anlamsızlaşır ama bunu da hissedersin zaten 😁 o yüzden anlam ne olursa olsun dereceyi belirlemekte yatıyor iş dediğiin gibi
Aa evet o detayı fark edemedim :O Çok sahte ve yapmacık :/ Böyle insanlar da var ama işte bunlara kananlar da … Bu tarz kişiler ne anlasın anlamdan da değerden de
Anlamıyorlar senseim, olsun millet yanlış anlasın doğrusunu biz yaşarız, umarım 🥹 kanmıyorlar aslında her şeyin farkındalar ama sahte duyguları yaşamayı neden bilmiyorum seviyor insanlar, anlam da değer de görebilmekle başlıyor senseim, eğer kendi gözlerin yetersiz gelirse seni gerçekten görebildiğini düşündüğün kişilerin gözlerini kullanmaktan çekinme 🥹
Evet galiba öyle, anlık olarak çıkarlara hisleri bulaştırıp sonra işte konuşuyorlar, en sevmediğim insan tiplemesi ama bir çok var böyle insanlar maalesef 🥹
İki günlük insanlara büyük anlamlar yüklemek, genelde boş bir çabadan başka bir şey olmuyor. Duygusal olarak çabuk bağlanma, hayal kırıklığına sebep olabilir ve bu durumda da gördüğümüz gibi biraz dramatik bir bakış açısına yol açabilir. 😊
Hayat, karşılaştığın insanlara neler kattığını ve onların sana ne kattığını anlamlandırmakla ilgili. İlişkileri zamanla tanıyıp derinleştirmek, sahte hislerden sıyrılmanı sağlar. Kendini çok hırpalamadan, belki de her şey biraz akışına bırakılmalı. 😌 Unutma, gerçek şeyler zamanla oturur!
En İyi Cevaplar