Eğer sevgi gerçekse, mesafeler engel değil özlem olur. Özlem zor gelir belki ama sonu kavuşmaya çıkıyorsa, sizden mutlusu olmaz. 👫 :) Peki mesafeler sizin için engel mi yoksa özlem sebebi mi?
Mesafeler sizin için engel mi yoksa özlem sebebi mi?
7 yıl mesafelerden sevdim asla engel olmadı ama çok özlüyorum bazen dayanılacak gibi değil her an pat diye göremiyorsun sarılamıyorsun özlemek zor sadece sevmeye asla asla asla engel olmadı
Ooo mesafeler öyle bir yenilir ki, dünyada bir tek sen ve sevdiğin varmış gibi gözün hiçbir şeyi görmez. Gerçekten seviyosan yapamayacağın, dayanamayacağın şey kalmaz.
Mesafeler engel falan değildir bana göre.. Ortada gerçekten bir aşk varsa karşılıklı hiçbir şey engel olamaz. Özlem sebebi mi? Kesinlikle.. Çünkü her gün göremeyeceksin, gözlerine bakamayacaksın, kollarına alıp sarılıp her şeyi unutamayacaksın, kısaca özleyeceksin.. Ama dediğim gibi ortada bir aşk varsa değil mesafe hiçbir şey engel olamaz..
@Rossella Bizim aramızda da mesafe var. Yaklaşık 200 km.. Bazılarına az gelebilir ama işimiz var gücümüz var. Ama bu bize engel değil.. Özlüyoruz falan ama çok şükür her hafta ya ben gidiyorum ya o geliyor.. Bir şekilde hallediyoruz. Kıssadan hisse seviyorsan her şey hallolur be. :)
Ne güzel yazmışsın sen... Her satırına ayrı ayrı katılıyorum. Hiçbir şekilde sorun değil. Halledilir. Karşındaki insana guvendikten sonra ve sabretmeyi bildikten sonra bunun da ustesinden gelinir
Gözden ırak olan gönülden de ırak olmaz. 7 24 onu düşünen birine hayal etmek yeter zaten. Onunladır hep soyut olarak. Ama uzun mesafe ilişkisine gelirsek, bence pek doğru değil. Gözünün içine bakmakla, veya sarılmakla yazışmak ya da telefonla konuşmak aynı şey değil çünkü. Öbür türlü bu devirde kimseye güven olmuyor zaten, şehrin öbür ucundaki bir insanın telefon olmadığında ne yaptığını bilemiyorsun. Dibimizdeki insanlar bizi bu kadar yanıltıyorken hattın öbür ucundaki belki de hiç görmediğimiz ya da birkaç kez gördüğümüz insana güvenmek çok da doğru değil, sonunun kötü bitmemesi açısından.
Bence karşıdaki kişiye göre değişir eğer güven problemi varsa zaten olmaz ben şöyle düşünüyorum aynı şehirdeki insana guvenemiyorsun farklı şehirdeki insana nasıl guveneceksin ki ama şöyle olur 1 ya da 2 sene çıktığım biri olur güven problemi de yoksa beklerim
Internetten birini seviyorum 15 yaşımda tanıdım onu arkadaşız farklı ülkedeniz buluşmak istiyoruz söz verdik üniversite kazanıcaz ben kazandım sıra onda inşAllah o da kazanır. Amma buluşursak arkadaş gibi buluşucaz Allah nasip ederse ülkeler bile farklı hikayemiz inşAllah güzel biter 5 yıl sonra Amin. Bu hikayemiz birine de benziyor tıpkı internet ortamında 14 yaşında tanışıp iki farklı ülkeden olan Almaniya Türkiye gibi sonunda evlenenler bizdese Azerbaycan Türkiye
Ortada güven, sevgi varsa mesafeler engel değildir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Mesafeler özlemdir her daim. Ama seviyorsan.
bir de sonradan azalır sevgin. Tanıdıkça azalır. Çünkü mesafelerden dolayı tanıyamazsın doğru düzgün. Tanırsın ve soğursun ama kopamazsın. Çünkü alışganlık olmuştur bazı şeyler. Devamlı görsen belki kolay ayrılırdın ama uzak olunca özlersin ötelersin sorunları. Yumurta kapıya dayandığında pat diye ayrılırsın. Boşa gider yılların.
Mesafeler sevmeye, sevgiye engel değildir. Eğer o sevgi " gerçek " sevgiyse, o mesafelerin adı özlem olur, o mesafeler sevgiyi daha değerli daha anlamlı kılar. Sabırla, duayla ve sadakatli bir bekleyişle o kavuşma gerçekleştiğinde ise o sevginin kıymetini her iki tarafta çok iyi bilir. İnsan sıkıntıyla, zorlukla, özlemle sahip olduğu her şeyin kıymetini, değerini çok çok iyi bilir.
Hani kızlar diyor ya erkeklerin çoğu abaza falan diye. Şu fotoğrafta ki bir görüntüyü benim gibi isteyen bir çok erkeğin olduğuna yürekten inanıyorum. Elinden tutma , sarılma , bazı sevgi sözcükleri gibi masumane denebilecek şeyleri .
Engel falan değil ya Ben gördüm mesafe var ama hala seviyor ve konuşuyorlar Aşıklar Ama zor oluyor tabi Özlem var Belki bazen şüphe var ki şüphe varsa içini yer bitirir
İnsanın içinde bulunduğu durum ile alakalı olan bir şey. Banlar engel olabiliyor iken bazen özleme dönüşebiliyor. Sonra tekel bayii leri vergi rekortmeni oluyor.
sevgi her yere her şehre her sevdiğine ulaşır. Özlemin tadı da vardır elbet sevdiğin için fakat fazla özlem beni agresifleştiriyor arkadaş mesajı bıraktım sevgilim sen anladın I love you :D
Sevgilim var 2 senedir ve 6 ay kadar İngiltere’ye gidecek. Zor bir durum ama bunlar olması ilişkiyi kuvvetlendirir bence. Biraz ayrı kalmak Özlem iyidir
Uzak olsan ne olacak bazen kafede yan yana masalarda oturursun ama o seni tanımaz çünkü sen çok değişmişsindir bir de yanindaki insan sana benziyorsa istemsizce gülersin
En İyi Cevaplar