Esim maddi açıdan sürekli idare et diyor. Aldiklarima laf ediyor Bunaldım resmen ne yapmalıyım? Esim lüks bir araba aldı. Maddi açıdan bizi gerçekten zora soktu. Alma dememe rağmen aldı. Şimdide onu alma bunu alma idare et diyip duruyor. 6 aylik hamileyim. Bugun canim asiri kofte istedi. Aserdim resmen. Köfte ekmek siparis verdim. Eve geldi bir ton laf etti. Idare edelim diyorum hanimefendi köfte yiyor kafasina göre falan dedi. Bende çok canım istedi aşerdim herhalde o yüzden aldım dedim. Almayacaksin iste baska bisey yeseydin her aşerdigini alamam dedi. Iade etme sansim olsa o laflari cekecegime iade ederdim. Yedim ama cok pişman oldum. keske de soylemeseydim de peynir ekmek yeseydim. Doğru düzgünce alışveriş bile yapmıyorum. Ne mutfak alışverişi ne de kişisel ihtiyaclarim vs. Gerçekten bunaldım artık
Gizli Üye(25-29)7 ayİhtiyaç olmayan bir masrafı itirazlarına rağmen yaptı madem, senin ihtiyaçlarını da gözetmeyi bilecek. Yaptığı şeyi telafi etmeye çalışacağı yerde şu tavırlarına bak. Yok öyle hem ayranım dökülmesin…
Ayrıca sen içinde bir insan büyütüyorsun ve şu an ikiniz kaynak savaşı veriyorsunuz devamlı. Bir besine ihtiyacın varsa seni ikiletmeden bunu sana sağlıyor olması gerekirdi yediğini boğazına dizeceğine.
Kendini savunmayı öğrenmezsen çok geçmeden 'ondan boşansam mı' sorusu soruyor olursun burada. Evlenmeden önce ne mal olduğunu görmedin mi bunun yoksa o evlendikten sonra mı değişti? E sen de değiş!30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Ne gerek vardı bu kadar sıkıntıya benim işim arabalar yani 1 milyonluk arabada işinizi görür 300 lük arabada ikisinede ağır bakım yapıp yıllarca kullanırsınız üstelikte hamileyken bu kadar sıkıntı çekmeye gerek varmıydı ki bu durumdaysanız mantıken satın aldığınız aracıda kullanamıyosunuz hatta mantıken 2. El aldıysanız bakımlarıda yapılamadı aldıgınız gibi güvensiz bişekilde biniyosunuz ne diyim yani keske %50 daha uyguna bişe alıp 2 sene sonra kendinizi toplayınca daha yenı bişeye adım atsaydınız ama ne desek boş bi köfte bile boğazınızda kalmıs resmen umarım eşiniz çok geç olmadan elindeki kıymetin değerinin farkına varır musmutlu sancısız gunler sizinle olsun hoşçakalın 🌺🤗
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
7 ayÇok zor bir durumdasın, geçmiş olsun. Hamileyken aşerme normal; köfte ekmek yemiş olman hiçbir şekilde hakaret edilmeyi gerektirmez. Eşinin tutumu hem duygusal hem de finansal açıdan haksız: önce lüks harcama yapıp sonra “idare et” demek çelişkili ve sorumluluk paylaşımını reddetmektir. Mümkünse sakin bir zamanda bütçeyi birlikte gözden geçirin, harcamaları somut rakamlarla ortaya koyun ve gerekirse çift terapisi veya finansal danışmanlık alın. Eğer sözlü ya da fiziksel şiddet hissediyorsan bir yakına veya yetkili kuruma başvur. Senin ve bebeğin sağlığı öncelikli.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
7 ayBaştan insan kendini belli etmiyor maalesef ve evlilikte cimrilik ortaya çıkıyor, yani insanın karısı köfte ekmek yedi diye öyle yaparmı anca afiyet olsun hayatım aşkım demeli,
Bende evliyken her istediğini alırdım pazar günü gidip ciğer bulmuşum canı çekti diye,
Hakkındaki düşüncem sonu hayırlı olmayabilir yani bakılmayacak gibide deyil umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun, ve senin gibi hatunlar her zaman gider bu dengesize denk gelir ben bunu anlayamıyorum niye19 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle. zaten almazdım ama işte hem canım aşırı çekti hemde ne zamandır ki ne köfte yedim ne et yedim bebek içinde faydalı olur diye düşünmüştüm keşke de almasaydim. Zehir zıkkım oldu
Normalde zaten öyle dışarıdan yemek söyleyen masraf yaptıran biri degilim
Soran7 ayKi canımın çekmesinin sebebi de geçen hafta kendisi arkadaslariyla mangal yapmaya gitti. Instagramdada paylasmisti köfte tavuk vs. Ben o gün dedim 1,2 tane köfte getirir misin canım çekti diye. Eve gelince de kalmadı getirmedim dedi. O günden beri de canım köfte istiyordu rüyamda bile köfte görüyordum. Aserme çok başka bisey gerçekten
- 7 ay
Ya hamilesin her zaman canı bir şey ister gayet normal, ona soracak deyilsin ya alıp yiyebilirmiyim diye, yani kocan olacak herif karekter sahibi biri deyil ve bak diyorum bu lafımı unutma şimdi ol olmasa dahi evliliyin ilerki zamanlarda sarsılabilir, çünkü sana cimrilik yapan çocuğunada yapar
- 7 ay
Ya canın köfte çekti diye ona acıkma yapma zorunda deyilsin, eğerki kocan olacak @küz seni düşünüp seviyor olsaydı mangal yaptığı yerde napar ne eder köfte getirirdi ama belliki onun için bir şey ifade etmiyorsun,
Ya ben olsam kendim yemem karıma getiririm yemin ederim ama onda düşünecek kapasite yok belli
Soran7 ayÇoğu zaman da soruyorum açıkçası. Sormadan bisey de almıyorum ama işte o gün bir sormadım. Aldığıma da çok pişman oldum
Soran7 ayEvet haklısın...
- 7 ay
Yahu canım benim insan bir şey yerken hiç kocasından izin alırmı ya bu ne saçmalık Allah aşkına hangi çağda yaşıyoruz
Soran7 ayNe yapabilirim. İzin almadan birsey alınca bir ton laf ediyor. Almiyordum da zaten o yüzden
- 7 ay
Yapacağın bir şey yok canın ne çektiyse yiyecen yani söyleyecen €şş€k gibi alacak sonuçta can taşıyorsun ve senin iyi beslenmen lazım, ayrıca lüks araba vacip deyildi niye gidip borca girmiş anlamıyorum, biraz biriktirip sonra alabilirdi, ama gün olur bir şey olursa ailene anlatmaktan sakın çekinme söyleyeyim, yani Allah korusun sonra kötü şeyler olur ailen diyecek niye anlatmadın, o yüzden sana baskı yapsa bile herşeyi ailene anlat ve kötü şeyler yaşanmadan kurtul, yani iş o duruma gelirse diyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum gerçekten çok üzücü ve hiç adil değil... Hamileyken aşermenin bu kadar doğal bir şey olduğunu eşinin anlaması gerekirdi. Ayrıca maddi zorluklar yaşanıyor olabilir ama bunun yükünü sadece senin omuzlarına yıkmaya çalışması hiç doğru değil. İlişkide denge çok önemli ve o lüks arabanın getirdiği sıkıntının bedelini sen ödüyormuşsun gibi görünüyor. Hiç olmaması gereken bir durum!
Belki onu sakin bir zamanda oturtup, anlayışlı bir şekilde bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatarak konuşmayı deneyebilirsin. Hamilelik zaten yeterince zor ve hassas bir dönem, bu zamanlarda özel bir destek ve sevgiye ihtiyacın olduğu anlaşılıyor. İnşallah eşin de bu konuşmayı anlayışla dinler ve davranışlarını gözden geçirir. Bazen insanlar empati yapmayı unutur ve bu durumları hatırlatmak gerekebilir.
Unutma, sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun güzelim. ❤️ Kendi ihtiyaçlarını da ihmal etme! Hep güçlü kal! 🌸10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
7 ayOhaaaaaaa yuhhhhhh artık benim eşim gece baklava aşerdi pastaneyi açtırdım aldıudım. sonuçta aşeriyon ses bilr etmemesi lazım.. ne kadar ekonomi bozuk olursa olsun
417 Yorumla
Soran7 ayNe guzel
Yani ben öyle gece falan da asermedim. Bu ilk asermemdi. Onda bile alsam mı almasam mı diye çok düşündüm. almazdım ama işte hem canım aşırı çekti hemde ne zamandır ki ne köfte yedim ne et yedim bebek içinde faydalı olur diye düşünmüştüm keşke de almasaydim..- 7 ay
Yav bi köfte ne kadar olabilir ki? Sonuçta olağan üstü bi durum var.. o kocayla nadıl hayat grçirecen.. işin zor
Soran7 ayAynen öyle bir köfte batirmazdi yani onu. Zehir zıkkım oldu zaten..
- 7 ay
Sana afiyet ılsun ona zehir zıkkım olsun takm. kafana takılma boş ver.. ettiği adamlık drğil
Soran7 ayYemedim de zaten. Yarısından çoğu duruyor. Bir iki ısırık alıp bıraktım
- 7 ay
Yeseydin yaaa.. boş ver. desin dursun.. ben zaten dayanamadım burada sinirlendim.. hamile bi insana bu yapılmaz.. rica etse brn bile alrım..
Soran7 ayYok ya onca lafın ardından iştahım bile kalmadı
Kendisi geçen hafta arkadaslariyla mangal yapmaya gitti. Onu da çekip intagrama atmıştı. Benim onu görünce canım cok çekmişti. Hatta o gün mesaj atmıştım bana 1,2 tane getirir misin canım çekti diye. Eve geldi kalmamıştı getirmedim falan dedi. O günden beri de canım cok köfte çekiyordu. Belki geçer diye düşündüm ama geçmedi. Sürekli köfte istedi canım- 7 ay
Yorumu mu sildin mi yazdıydım buraya
Soran7 ayYok silmedim ben birsey
- 7 ay
Ben olsam o maangalı yemem eşime getiririm kalmadı demek ne demek yaaa bu nasıl bi insanlık
Soran7 ayBende anlamıyorum gerçekten. Sanki hepsini istedim. 1,2 tane demiştim sadece
- 7 ay
Valla daha neler diyecrm de nikim askıya alınır.. seni hiç düşünmüyor bebeğide düşünmüyor
Soran7 ayBebek her türlü gelişir abartma bu kadar diyor ama kontrole gittiğimde doktor vitaminlerimin çok düşük olduğunu söyledi. Saçlarım fazlaca dökülmeye başladı o yüzden. Ya da enerjim çok düşük güçsüzlük yasiyorum falan
Yani bunlar hep vitaminsizlikten. Bebek benim vitaminleriminden besleniyor sonuçta- 7 ay
Ne saçma yaaa anne iyi beslenecek ki bebek iyi gelişsin anne yrmezse bebek nasıl gelilecek anneyi mi yiyecek
Soran7 ayAynen öyle. Bebeğin gelişmesi kilo alması için sağlıklı beslenmem lazım ama bu tek benim düşünmemle olmuyor işte..
- 7 ay
Dm den konuşmak istermisin. tkp edebilirsin
Soran7 ayPeki olur
7 ayDurumunuz lüks arabaya Müsait değilse almak zaten çok saçma kaldı ki Hamile bir kadına canı bir şey çekti diye kızmak çok yanlış bir şey. hani sürekli Dışarıdan yemek söyler söylüyorsunuzdur o zaman bir Nebze anlarım. Yani herkes kendi müsaitlik durumuna göre yaşamalı lüks araba maddi anlamda iyi durumdaysanız size yarar. Yoksa sadece ayağınızı yerden kesen 4 tekerlekli bir araç bu. Oturup ciddi ciddi konuşup kendi ailenizden de destek alacaksınız
02 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle. Bugün zaten almazdım ama işte hem canım aşırı çekti hemde ne zamandır ki ne köfte yedim ne et yedim bebek içinde faydalı olur diye düşünmüştüm keşke de almasaydim. Zehir zıkkım oldu
- 7 ay
Evliliklerde insanlar maalesef sonradan değisebiliyor. Genellikle monotonluk, elde etmiş hisleri ile. Zor iş evlilik. Oturup konusacak konuşacaksıniz. En son çare bitirmektir.
7 ayHemen çocuk yapmamak gerektiğinin örneği olarak bun verebiliriz. Adam kendini düşünmekten seni ve çocuğunu umursamıyor bile arabaya bu kadar para verip borçlanmayı biliyor can taşıyan insana gelince laf, yazık
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÖnünde iki seçenek var. Ya bencil bir y.. avşakla evli olduğunu kabul edip yaptığın seçimin bedelini ödeyeceksin ya da yol yakınken ayrılacaksın. Gerçi hamilesin de sanırım. Ne diyim, Allah akıl fikir versin, bir seçim yapıp böyle tipleri başınıza alarak hayat boyu onun ceremesini çekiyorsunuz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayNiye iade edeceksin? Şuanda yediğin her şeyi kocanın çocuğu için yiyorsun. canımsın herif. Ne gerekiyorsa onu yiyeceksin. Bir şey derse de çocuğun gelişim geriliğiyle mi doğsun istiyorsun? Doğduktan sonra doktora mı para harcamak istersin de.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBu salatalıkları koca diye alıyorsunuz işte.
Ulan insan can taşıyan bi kadına sadece bi köfte ekmek için degil.
Hiç bişey için söz söylemez.
Arkadaş biz evde kuş sütü eksik etmedik.
Sonuç ayrıldık.
Vallaha bazen yukardakinin adaletine hayret ediyorum.🤨
20 Yorumla
7 ayBöyle erkekler hiçbir şey hak etmiyor çocuğunu taşıdığın için daha Nahit olması gerekirken küçücük şeyi çok gören, üslubu ayarlayamayan biri Allah yardımcın olsun..
33 Yorumla- 7 ay
Nahif**
- 7 ay
Naif mi demek istedin
- 7 ay
Naif acemi demek, doğrusu nahif
Boşuna demiyor teyzelerimiz okuyun muhtaç olmayın erkeklere diye. Çocuk yapınca da aynı şey oluyor kadının çocuğuna bakması gerek madem ihtiyaçlarını karşılamayacaksın tohumun sende kalacak o zaman bunların sorumsuzluklarından gına geldi. Bir köfte ekmeğin lafını eden adamdan nasıl aile babası olacak umarım eşiniz düzelir
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç hoş olmamış eşinin öyle yapması benim için eşinin tutar yanı yok alt tarafı bi yemek yani ne olmuş ula bu ayda oyle olsun köfte ekmekten batacaksan yaşama ula
02 Yorumla
Soran7 ayAynen öyle. zaten almazdım ama işte hem canım aşırı çekti hemde ne zamandır ki ne köfte yedim ne et yedim bebek içinde faydalı olur diye düşünmüştüm keşke de almasaydim. Zehir zıkkım oldu
7 ayÇok sıkıntılı bir durum ya gerçekten hamilesin evladını doguracaksin onu bile düşünmüyo ki dünya malına gözü boyanmış konuşmakta fayda var anlamıyorsan sinir koy hala devam ediyorsa biraz daha çek sınırı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
7 aySen niye idare ediyorsun? Eşin idare etsin. 6 aylık hamilesin ve bu sizler için en zor süreçlerden biri. 2 3 ay daha sabredemiyor mu? O lüks arabayı alırken aklı neredeydi de şimdi tasarruf edeceği tuttu?
00 Yorumla
7 ayYaşandi bacim bu senin doğum ağrılarını da görmezden gelir neler yapar neler ah ah aklın varsa şimdiden ayrıl sen ondan vicdansız burnunu sürt ya da
10 Yorumla
7 ayPeki sorması ayıp Ayda ne kadara hani harçlık veriyor size yani kişisel ihtiyaçlarınız için falan ne kadarlık masrafınız var ki ona ne kadarlık bir yükünüz var ki
10 YorumlaBen anlamadım ki bu lavukları seçerek mi buluyorsunuz? Birde bu narsist peyser balasından hamile kalmışsın.
Her gün köfte yerim senin yerinde olsam, ödesin angut.00 Yorumla
7 ayEşinin ben taaaaa. Daha çocuk doğduğunda ne yapacak bu adam? Acaba zeka seviyesinde sıkıntı mı var. Bence derhal arabayı satıp orta yollu araba almalı diğer para da artık ya köşede durmalı ya da borç kapatılmalı. Asıl masraf çocuk doğduktan sonra başlıyor. Bence en zor kısım çocuk doğduktan sonraki ilk iki yıl. Bu süreçte hem maddi hmen de manevi zorlu süreç
00 Yorumlaeşin senin köfte ekmeğine karışıyor fakat kendi kafasını peynir ekmekle yemiş bence yaptığı şey rezillik insan hamile eşine bunu yaparmı bide çocuğunuz olacak
00 Yorumla
7 aySenin yerine ben olsam arabasına benzin döker ateşe veririm
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Bencil, çöp bir erkek görüyorum. Nerden buluyorsunuz böyle dangalkları ya
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
7 ayErkeklerin milyonluk arabalarıyla senin koften aynı para oluyor hatta senin koften daha pahalı oluyor...
10 Yorumla abimin eşi aşerdiği için gece manav uyandırıp dükkan açtırdığı olmuştu. Can taşıyorsun. Hem de onun cocugunu. Biraz duygusallik olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
7 ayBence yanlış hamilelik döneminde hatta daha farklı şeyler de ister senin canın haksız yemeli onun sorunu
10 Yorumla Senin yerinde olsam gider o çocygu aldırır boşanırım mk
22 Yorumla- 7 ay
En mantıklı yorum olsa gerek. (Tabi çocuk fazla gelişmemişse)
Hava atmak için mi almış aq lüks arabaya binip cebinde parası olmayan müşteri gibi gelirine göre araba alsın aracın markası ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKaç yıllık evlisiniz? Yani eşlerden birinin kararı ile alınan bir şey yüzünden diğerine laf söylemeye hakkı olmaması lazım. Bir de özel durumunuz var sizin sonuçta. Daha hassas olması gerekirken size karşı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayAnlayışsız bencil Kaba Saba kibir budalası yaratıkları hangi ahırdan buluyorsunuz çok merak ediyorum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
7 ayAkıl büyük bir nimettir. Bir taraftan luks arac alip bir taraftan hamile eşin yediği kötfe ekmeğe takılmak? Allah yanıltmasın. Evlerden ırak
00 Yorumla
7 ayBu soruyu geçen de sormuştun Burada soru açmak yerine kocanla açıkça konuşup ihtiyaçlarınızı paylaşmanız daha iyi olur sorunu buradan çözemezsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayAyranım yok içmeye atla gider çeşmeye eşin için söylenmiş bu atasözü
10 Yorumla Ne kadar bencil olabilir bir insan ki kendi karısına böyle bir şey söyler ya
10 Yorumla
7 ayEger karım hamile ise benim cocuguma feda olsun hersey ne isterse yesin içsin.
00 YorumlaTrolllerrrrr ah bee her yerde varlar partiler medya burasi kaynıyor anam
00 Yorumla
7 ayİş işten geçmiş. Ne desem kar etmez. Allah yardımcın olsun. Eşini kibarca uyar. Doğru değil.
00 Yorumla
7 ayYakında kaza yapar o arabayla. Böyle şeylerin cezası ağır olur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
7 ayUlan ne sorumsuz erkek bunlar. Yarın çocuk oluncada böyle sorımsuzmu olacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Bunaldıysan boşan geç ne aynı soruyu tekrar tekrar sorup duruyorsun
00 Yorumla
7 aylaf etmesi olmamış ama bazı şeyler için fedakarlık yapılabilir , ama bu lüx araba değil
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı. Gerçekten saçma bi adammış K bakma ama öyle insan eşine kıyamaz be bide benden bi Can taşıyo baş üstünde taşırım baş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKocandan adam olmaz ailen sahip çıkar diyosan boşan bence o da arabasına baksın
20 Yorumlaİdare et canım adam streslidir muhtemelen catacak yer arıyordu hemen soğuma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayIade edilmesi gereken bir şey varsa o senin yediğin köfte ekmek değil. Iade edilmesi gereken alınan o lüks araba ve o bar. zo koca.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayArkana bakmadan kac. Karisina bunu yapan cocuguna neler yapmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNerden buluyorsunuz böyle sevgisiz adamları hiç anlamıyorum ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAbla senin yerinde olsam boşanır nafaka da alırdım böyle kocayla ömür geçmez
10 Yorumla
7 ayAfiyet olsun. Pic kurusu arabasi guzel olcak siye köfte ekmek yemenemi karisiyo tövbe tövbe
22 Yorumla
Soran7 ayBen zaten almazdım ama işte hem canım aşırı çekti hemde ne zamandır ki ne köfte yedim ne et yedim bebek içinde faydalı olur diye düşünmüştüm keşke de almasaydim. Zehir zıkkım oldu
Normalde zaten öyle dışarıdan yemek söyleyen masraf yaptıran biri degilim- 7 ay
Nerden arayip buluyorsunuz böyle tipleri bilemedim
Gizli Üye(25-29)7 ayAlirken arabayi bana mi sordun deyip cikissaydin niye ezdiriyorsun kendini abla boaan olmadi
00 Yorumlaİdare et çocuk soğana kadar ama bu adam seni sevmiyo kardeşim kadın değer vermektir hele bide hamileyse en hassas dönemi Rabbim yardımcın. olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayHala geçmedi mi kırgınlığınız bir kaç gün önce de aynı soruyu sormuş idiniz sanki
00 YorumlaBenim görüşüm yanlış yapmış öncelik aile dir ama bu kişiye göre değişir bazı kişiler için lüks önemli dir ama yanlış hesap yapıyorlar bir yerden kazanırken daha önemli yerden kaybediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayburada Koca Hatalı olan taraf ölçüsüz borçlanıp geçimi zor hale getiriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBirde bundan hamilesin. Ayvayı toptan yemişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBunaldıysan iki seçenek var ya sineye çekeceksin ya da ayrılacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySenin derdinde para yahu alma birsey adsm araba almış masrag çıkarma
00 Yorumla
7 ayYaptiklarini adamın yüzüne vur adam olaydinda cebine Göre araba alsaydın de. Adım kadar eminim o araba ile kız düşürmek için almıştır
10 Yorumla
7 ayKlasik Türk erkegi nişanlılıkta ne yaşadıysan ne aldırdıysan sana kar artık ömrün bu şekilde idare et ile geçicek
00 YorumlaOtur ciddi konuş anlamayan türdense ailenle konuş allah çıkarır ama sen onun çocuğunu taşıyorsun hadi ordan arabasını
00 Yorumla
7 ayTabi ki yiyeceksin yoksa çocukta doğum lekeleri çıkar. Bence ailenden kendi yemegin icin para iste.
10 Yorumla
7 ayeşin adam değil. böyle adamla evlilik sürmez düşüncesiz biri.
00 Yorumla
7 ayof plansız programsız insanla hayat zor ya senin hamileliği bekleyemedi mi araba
01 Yorumla- 7 ay
o herifi ev ekonomisine dahil et kendine de ufaktan iş ara boşanınca lazım olur
7 ayAlsa bi dertsiniz almasa iki dert vallaha garipsiniz ya
08 Yorumla- 7 ay
Sizce zamanımıymış lüks arabanın?
- 7 ay
Almış ama aa
- 7 ay
Almasaymış o zaman ailesini zor duruma sokmaya hakkı yok çocuğu yaparken iyi ama b
- 7 ay
Ailesini mi sokağa atmış ne haldeler sanki kumara mi gitmiş başka bayana mu gitmiş. Umudu başka yerde aramanın mantığı yok eşiyle konuşşsun
- 7 ay
Çok boş konuşuyorsunuz sizinle tartışmanın manası yok
- 7 ay
Yusuf ne boşsun kardeşim
- 7 ay
He he bi siz haklısınız tamam
- 7 ay
evet teşekkür
7 ayçocugu tek yapmadın herhalde. gerekirse borç alacak ihtiyacını karşılayacak.
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat