Eşim lüks araba alarak bizi zora soktu. Hamileyim, köfte ekmek yedim diye laf etti. Böyle evlilik olur mu?

Esim maddi açıdan sürekli idare et diyor. Aldiklarima laf ediyor Bunaldım resmen ne yapmalıyım? Esim lüks bir araba aldı. Maddi açıdan bizi gerçekten zora soktu. Alma dememe rağmen aldı. Şimdide onu alma bunu alma idare et diyip duruyor. 6 aylik hamileyim. Bugun canim asiri kofte istedi. Aserdim resmen. Köfte ekmek siparis verdim. Eve geldi bir ton laf etti. Idare edelim diyorum hanimefendi köfte yiyor kafasina göre falan dedi. Bende çok canım istedi aşerdim herhalde o yüzden aldım dedim. Almayacaksin iste baska bisey yeseydin her aşerdigini alamam dedi. Iade etme sansim olsa o laflari cekecegime iade ederdim. Yedim ama cok pişman oldum. keske de soylemeseydim de peynir ekmek yeseydim. Doğru düzgünce alışveriş bile yapmıyorum. Ne mutfak alışverişi ne de kişisel ihtiyaclarim vs. Gerçekten bunaldım artık

Eşim lüks araba alarak bizi zora soktu. Hamileyim, köfte ekmek yedim diye laf etti. Böyle evlilik olur mu?