5 aylık hamileyim, canım öyle erik istiyor ki uyuyamıyorum cidden uykumun ortasında uyanıyorum hatta rüyama falan geliyor burnuma kokusu geliyor öyle diyim. Geçen gün haberlerde gördüm kilosu 100 TL'ymiş, yarım kilo falan alsa dicem 50 TL bi meyveye normalde hayatta vermem ama cidden çok istedi. :( Şımarıklık mı olur istesem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ederim oruçlu halimle şu soruyu okudum ve gözlerim doldu. İnsan soruyor bi kendisine çevresine böyle güzel düşünen insanlar kaldı mı diye. Bu isteğini söyle ve emin ol ki eşinde sana kızacak neden söylemedin şimdiye kadar diye. Böyle masum saf bir düşünce kaldı mı ya çocukların bile göz boyamaya çalıştığı dünyada? Tüm güzellikler sen ve doğacak çocuğunla olsun herşeyin en güzeli sizin olsun...🙏
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her ne kadar bilimsel bi dayanağı olmasa da çocuğun bir tarafında doğum lekesi çıkar derler. Şaka bir yana eğer gerçekten seni bu raddeye getirecek kadar canın istiyorsa aldır ne olacak? Her istediğini dayatırsan bu şımarıklık olur. Ama artık durum seni de baya rahatsız eder olmuş. Giden 50 lira olsun ilerde çocuğuna anlatırsın. Çok yaramazdın beni süründürdün diye :)
00 Yorumla
Aşeriyorsan 1 tane de olsa ye. Bilmiyorum inananlardan mısınız ama, aşerip de yiyemediğiniz bir şey olursa ve bir yerinizi kaşırsanız, çocukta doğum lekesi oluşur. Eskiler hep böyle der, ve çoğu da tutar. Nasip, bilmiyorum. Ama kesinlikle şımarıklık değil, “sizin” çocuğunuz sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin de öyle bi lekesi var ya, inanırım :)
Yarım kilo almaktan zarar gelmez en kötü ihtimal 5-6 tane alsın hala canın istiyorsa yarım kilo alsın yavaş yavaş yersin hamilesin sen :) Allah analı babalı büyütsün
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
98Cevap
Kocandan isteyeceksin tabi başka kimden isteyeceksin ☺️
Şımarıklık olmaz
Hadi oldu diyelim
Olsun kocana şımarıyorsun
Eşsiniz siz birbirlnizin eşi
Ayıbı olmaz çekinmesi olmaz
Yorumda yağdırmışlar eşine, eşinin erekten haberi yok
Kızın olacak sanırım söyle eşin alır gelir erik merak etme10 YorumlaŞımarıklıkla ne alakası var sonuçta hamilesin ve canın bir şeyler isteyebilir bu gayet normal ha Bazıları gibi bir şeylere tutturup illaki o gün olması lazım diye mızmızlanıyor san orası tabii ki ayrı Ama bu şekilde rüyalarına girecek kadar canın istiyorsa eşinden istemelisin eşinde almak zorunda Sonuçta çocuk sadece senin değil eşinin de bazı şeylere katlanması lazım
10 Yorumla
+1 yılİste tabi ne olcak benim yan komuşumun eşi hamileydi kız çocuguna kışın ortasında ayva aşerdi kadını kocası terk etmişti ben taaa hataya gidip 5 adet ayvaya 200 tl verip aldım geldim ist ne olcak yani erikten
42 Yorumla
Soran+1 yılciddi misiniz ya aa ne hoş :)
- +1 yıl
Tabiki ciddiyim ist hataya gittim almak için ayva yedirirse gamzesi oluyormuş hakkatten gamzeli oldu ya😀
+1 yılKesinlikle yemelisin para önemli olmamalı Allah korusun çocuğa bir şey olabilir bir tanıdığımın başına gelmiş pahalı diye istememiş çocuk doğdu kulak kepçesi yapışık oldu sonra büyüyünce o erigin kaç katı para verip estetik ameliyat yaptırdılar.
30 Yorumla
+1 yılBenim ablam kışın ortasında çok saçma bir meyve aşermişti. Ve buralarda yetişmiyor. Tayland'da dayım var. Eniştem özellikle dayımdan istedi ve getirtti. Niye şımarıklık olsun ki
40 Yorumla
+1 yılAsla şımarıklık olmaz öyle düşünme lütfen, aşerme özel bir durumdur. Hamile kişinin o yiyeceği yemesi gerekir, aslında onu sen değil bebek istiyor. Lütfen eline bunu belirt ve dilediğini yemekten çekinme.
20 Yorumla
+1 yılHamilesin özel bir durum tabi ki istiyebilirsin bende erik aşermiştim mevsimi değildi bulunduğumuz yerde bir manavda 10 tane eriğe 50 tl mi ne vermişti eşim bir gece de İskender çekmişti canım bunlar güzel şeyler tadını çıkar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şu mevsimde bulunabilecek birşeyse iste tabiki. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum. Bzim burda bulmam imkansız mesela. Eşin, eriği bulabilecek bir yerde ise kesinlikle iste.
Diger türlü de bulamayacaksa adama eziyet etme. Yaratacak mı eriği?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunun neresi şımarıklık olur saçmalama sen bir can taşıyorsun ve karnındaki yavrunla aşermişsiniz bu eşinin görevi almakla yükümlü bebeğinde erik lekesi olabilir istemelisin sonuçta eşin karnındaki çocuğun babası eşinin de gayet anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mykoo aşerme lekesi oluyor aşerdiğin şeyi yemezse gebe bebekte doğum lekesi oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Mykoo evet doğum lekesi oluyor
+1 yılIste alsin hem hamilesin hem senden bebekten daha mi önemli para. Ben hep derim, para gelir be gider önemli olan nasil ve nerde harcadigin. Bu da helal bir sey saglikli gayet dogal bol bol ye Afiyet sifa olsun InsaAllah. 💚
11 Yorumla- +1 yıl
Rabbim saglikla sihhatle kucaga almayi, hayirlo evlat olmasini ve hayirli ebeveyn olmasini nasip etsin Amîn
+1 yılCanın çekiyorsa elbette yiyeceksin ben valla hepsini eve stoklardım gerekirse maaşımla kilo kilo erik meyve sebze çikolata ne varsa alırdım yaa kıyamam eşime😍💕
(Evli değilim hehe)20 YorumlaNe münasebet isteyeceksin oda paşa paşa gidip bulup gelecek
Evlat vereceksin bir zahmette koştursun
Hem ben koşturdum incilerim dökülmedi bak boyumca kızım var kankayız 😃22 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsınız, sadece içimden geldiği için belirtmek istedim.
+1 yıl6 martta düşük yaptım düşük yaptiktan sonra korunmadım ve adet vaktim geldi ve hala olmadım hafif mide bulantı ve uyku problemim var bunu ilk gebeliğim de de yaşadım ve ben 5 yıldır çorba içmiyorum midemi bulunduruyordu dün internette çorba gördüm o kadar cabim çekti ki böyle ruhuma işledi kendiliğinden gözlerim doldu çok istedim öyle böyle değil hamile miyim değilmiyim bilmiyorum daha testte yapmadım
24 Yorumla- +1 yıl
Hmm ilk kısım üzücü bir olay ama son kısımda hiç sevmediğin bir şeyi canının istemesi sevindirici bir şeyin habercisi gibi 😊
- +1 yıl
Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz 😊
- +1 yıl
Evet. Hiç sevmediğin bir şeyi durup dururken canın niye çeksin ki?
- +1 yıl
Görünce kokusu gelince ismini duyunca bile midem bulanıyordu şimdi öyle değilim
+1 yılYarım kiloya da gerek yok bence alabileceği kadar alsın işte siz de iki tane yedikten sonra isteğiniz geçer. Fazlasına gerek yok, hamilelikte alınmalı ya..
20 Yorumla
+1 yılelbette soyleyeceksiniz hanimefendi, o sizin hayat arkadasiniz bu sekilde soz vererek yola devam ediyorsunuz. bunu buradan soracaginiza ve cevap beklerken caninizin cekecegine esinize soylemeniz daha mantikli.
00 Yorumla
+1 yılIste nolucak senin elinde olan bir sey değil sonucta bu. Benim babamin bir lafi vardir yiyeceğe harcanan paranin fazlası olmaz. Can bogazdan gelir . Esinde bir sey demez sana sonucta bunlarin olacagini biliyordur.
00 YorumlaBenim karım hamile olsa alırım. Hatta yanına çikolata falan da alırım. Aslanlar gibi bir hamilelik yaptırırdım karıma. Hamileliğin zirvesinde de çocuğu aldırırım.
10 YorumlaHayır saçmalama neden şımarıklık olsun , o çocuk onun da çocuğu elbette paşa paşa gidip alacak , asla saçmalık olmaz ocağına incir ağacı dik canın istemese bile bir şeyler aldır fırsat bu fırsat 😂
20 Yorumla
+1 yılBende daha yeniyim henüz o kadar çekmiyor ama İnan senin gibiyim Kocam bile olsa utanıyorum bana da şımarıklık gibi geliyor ama normal bir durum değil sanırım eşinin davranışlarından kaynaklı çünkü benimki de öyle gibi ama ne kadınlar var neler istiyorlar bence iste
10 Yorumla
+1 yılAlmıyorsa eşin bey.. insizdir, benim güzeller güzeli eşim bırak eriği durian meyvesi isticek ilk uçakla Asya'ya gider alırım, canım eşim çok seviyorum.<3 tatlı şey
11 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenlerin hepsi kıskanç.. catlayin.
Hayatında insan kaç kez hamile kalıyor ki? 50 TL'nin lafı olmamalı. Hem normal bir can çekmesi de değil, aşerme durumu var ortada. Bu yüzden şımarıklık olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHayır neden şımarıklık olsun canın istiyorsa tabi ki söyleyeceksin ve isteyeceksin. İmkanı varsa alır yoksa güzel bir dille söyler zaten ama alır bence.
10 YorumlaAlamayacak durumdaysanız canın buna sıkılıyorsa kuzu kulağı bitkiside eriği andırıyor ancak aşermenin şımarıklıkla bir alakası yok tamamen hormonel bir durum iste eşinden, bu arada kızın mı olacak 🙈
00 Yorumla
+1 yılNe alaka sen anne olacaksın adamın cocugunu tasıyosun yarın bir gün bebeğe Allah korusun bişey olsa üzülürsün canın ne isterse söyle kocana alsın valla erkek milletine acıma kanka.
00 Yorumla
+1 yılYaa üzüldüm, sen can taşıyorsun unutma, bunu senin değil bebeğinin canı çekiyor git kocana anlat rüyama kadar girdi de bana alır mısın biraz de bu utanılacak bişey değil eşin sana almak zorunda
00 Yorumla
+1 yılAş eren eşe verilen tepki; Hem de eriğin kilosu 100TaLe haaa!!!
https://www.youtube.com/embed/ChTefmJaKK8
Baba'ya saygılar...00 Yorumla
+1 yılBu aşerme işi ciddi bir şey ya 😅. Düşünsenize erik ilk çıktığı an aşerme başladığını abo. Valla asermek şımarıklık değil tabiki. En doğal hakkın ve elinde olmayan bir şey.
00 YorumlaOlmaz, aşerince yersin. Sıkıntı değil ya 4 aylık bir süreç aşermenin olduğu süreç çeksin nazını bir daha mı geleceksin dünyaya. Bebişin annesisin sonuçta iki eriğin lafı mı olur.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Inanirmısın bende erik aşeriyorum 🤣 dün manavları dolastım 6 tanesini 15 tl satiyorlar agzim sulaniyor benimde 4. Ayim yeni bitti 👶 15 tl 6 erige verip vermemek arasindayim kararsiz kaldim
00 YorumlaAbla bırak eşini bi manav olsa ve desen ki aşerdim param yok o adam bile sana verir
30 YorumlaSana bakmak ve korumak onun görevi hayır iste tabiki bebeğine kiyamaz anne evlat erik istemiş canınız çok mu tabiki şımarıklık değil
10 Yorumla
+1 yılHamile olmasan bile bu kadar canın çekiyorsa alıp yemelisin kaldı ki hamilesin Valla Yakınımda olsan ben sana alırdım yarım kilo lafı mı olur
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar neler istiyor neler.. İsteyebilirsin, eğer maddi durumunuz kötüyse 300 gram alsın gerekirse ama kesin aldır.
10 Yorumla
+1 yılBenimde eşim aş erse yatak odasına erik ağaçı dikerim 😂 söyle tabi gitsin bulsun
20 Yorumla
+1 yılYa kışın mango aseren birine göre bu isteğin gayet normal 😅
20 YorumlaBunun simarikligi mi olur yahu? Bundan daha sevimli birsey olabilir mi 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşin anlayışlı olur çünkü hamilesin çok normal aşermen, istemelisin eşinden sorun yapıcağını sanmiyorum ve aşermek gayet normal birşey için rahat olsun 🙂 rabbim hayırlı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. 🤲🥰
00 YorumlaGecen ay kilosu 500 lira iken biraz şımarıklık sayılabilirdi... eşinin maddi durumu çerçevesinde değerlendirmek lazim
00 YorumlaBenden istemesi yeter, kredi çeker gider alırım. Değil 50 550 tl bile veririm. Mesele burada benim çocuğumdur.
00 YorumlaYiyeceğin 3-5 tane erik. Oda en fazla 10-15 TL tutar. Bu tarz şeylerde eşler heyecanlı olur alır getirir. İste bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılbazı insanlar bu hayatı böyle yaşamak zorundalar. boynumuzu eğip bunu kabul etmekten başka çaremiz yok :/
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, iste sen değil bebek istiyor sonuçta oda alır dramatik hale getirmeyin almazsa kendi eşşekliği zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
Hürmüz hmm dogru
Hamile kadınların aşermesi isteyerek yaptıkları bişey değil. Dolayısıyla kocanın da durumu uygunsa söylebilirsin. Gayet normal ve masumane istek
00 YorumlaOlmaz bence ama biraz daha bekle, 100 TL'ye meyve mi alınır, saçma sapan insanları zengin etmeyin, azıcık sabır.
00 YorumlaKiz kiyamam sana acaip dusuncelisin. Hamilesin ve asermeler elinde olan bisey degil, simariklik degil bu iste tabiki
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şımarıklık görmemişsin. Aslında eriği karnındaki can istiyor. Babası almak zorunda, bunun ayıbı olmaz. Sağlıkla getir inşallah bebeğini dünyaya. 🙏🌸☺️
30 Yorumla
+1 yılHayır olmaz. Ama az sabret. Yakında ucuzlar bol bol yersin
10 YorumlaEn doğal hakkın isteyebilirsin bence , benim eşim olsa isteseydi elimden geleni yapardım
10 Yorumlaİste kardeşim, çocuğun biyeri şişmesin😁👍🏻 Sağlıklı doğar inşallah, eşinle güzelce büyütürsünüz.
10 Yorumla
+1 yılBenimki de geçen aylar erik aşerdi. Bulamadım tabi. kışın ortasiydi :(
10 YorumlaVallahi kaç lira olursa olsun alırım. hamile kadınsın, almak gerekli hatta. iste. almalı.
10 Yorumlaİste ne olucakki
Kaç TL olursa olsun
Bunun bir önemi yok.10 Yorumla
+1 yılBen olsam isterdim, ne alakası var sonuçta hamilesin aş ermek bu hafife alma.
10 YorumlaE bebeğe bez de almaktan çekinin o zaman. Baba olacak o adam gitsin alsın eriği.
11 Yorumla- +1 yıl
sen niye sinirlendin ki
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılNe şımarıklığı yaa isteyeceksün tabii ki. Azcık talepkar ol :)
10 Yorumla
+1 yılİmkanınız varsa kesinlikle simariklik değil bence, böyle tatli şeyler için değer 😀...
10 YorumlaAy saçmalama tabikide asıl sorması lazım var mı istediğin aşerdiğin diyee söyle tabiki
10 Yorumla
+1 yılsaçmala sen isteyeceksin o da onu bulup gelecek sana çocuğuna feda olsun
10 YorumlaHemen almasini iste. Bunun simarikligi olmaz. Canin erik istiyorsa demek ki icerdigi bir vitamine de ihtiyacin var. Asil istememen buyuk sorumsuzluk olur.
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim ve erik aşeriyorum, eşimden istemem şımarıklık mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım