AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bikaçtane eriğin kimseye maddi zararı olmaz iste ayıp değil
Neden şımarıklık olsun ki bu kadar canın istiyorsa söyle, alıversin.
250gram alsın bari ama aslında aseremek diye birsey de yok yani sırf birseyi yemedin diye cocun bir erine birsey olmuyor. Sağlıklı vitaminli beslenme önemli.
Hiçte şımarıklık değil hem sizin hem bebeğin hakkı bence anlayış gösterir eşinizde. 😊
Ne şımarıklığı ya 9 ay karnında bebek taşıyorsun paşam bir zahmet gitsin alsın
Hayır degil tabi ki elinde olan bir şey değil iste bence, sonuçta hamilesin keyiften istemiyorsun
Ne olacak bır kg değil yarım alır.
Hem eşinin de hoşuna gider.
Hayır şımarıklık olmaz tabi ki. Sen hamilesin canın ne çekiyorsa hiç düşünmeden al ve ye.
Hayır be deli. Hamileliğin en tatlı tarafıdır. Eşine söyle anlayacaktır
Yav he buraya yazacağına eşine söylesen almıştı işsiz gibisiniz
Ne ayıp ya isteyeceksin bulup getirecek bundan zevk alır
hamilesin olsun o kadar, yarım kilodan da az alsın ama yine de alsın
Bu dönemde çok normal, neden şımarıklık olsun ki? Çok normal bir durum.
Git markete bi avuç al kendin ye😃 oyle oturup 1 kg yarim kg yemek zorunda degilsin bence.
Evet. Her şeyi istemek zorunda değilsin. Bir yerin şişmez.
Niye şımarıklık olacak ki bu senin hakkın adana da kilosu 40 tl İstanbul da 500 oha nereye gidiyoruz
Söyle bence ya çoğaldı pazarlarda ucuzlamıştır belki
Alsın tabii ki böyle bir şey de para mı düşünülürmüş. Feda olsun güzel arkadaşım.
Istee be şimdi değilse ne zman alıcak abartma ama😅😅
Hamile kadınların şımarma hakkı vardır.
İşte alsın.
valla normalde olsa hayatta vermem o parayı diyemem çok daha fazlasınıda verdiğim oldu hamileysen ve gerçekten aşeriyosan söyle alsın hemen
Sacmalama ya tabi ki iste bulsun getirsin sana ulan eşim benden bişeyler istesin vallahi bütün imkanlarımı seferber ederim sizler için evlilik çok hafif birşey sanırım
Hamileyken istediğini yaptır doğumdan sonra öyle olmuyor. Sen lohusa olacaksın o da baba olmanın heyecanı ve bebeğin aglamalariyla duygu karmaşası yaşayacak. Anlattığım bu süreç de bitecek elbet ama şimdi uyanık olma vakti senin için.
Arkadaşım müsaade edersen ben alayım size. IBAN paylaşabilir misiniz.
Ne şımarıklığı be? Sen o bebeği tek başına yapmadın. Durmadan saçma sapan şeyler isteyip adamı zorlarsan şımarıklık olur evet. Ama uykunu bölecek derecede canın çekiyorsa ki bence çok normal isteyebilirsin eşinden. Bir şey diyeceğini sanmıyorum.
Bence kocan sevinir bile aşermene. Hemen bulup getirmek ister. Sonuçta her zaman olan bî olay değil bu. Nadir ve güzel bir şey
Alım gücü nasıl ona göre iste aşerme ise 200 grda yeter aslında. Hoşuna gitmeyecek belkide ikincisi ni ısırmayacaksın
Hamilesin ve bu gayet normal birşey bunu gün içerisinde eşine gelirken erik al ya da yoğurt al demek kadar normal birşey ve sen can taşıyorsun bu bi sebeb yani
Bahçede falan bulun ordan alın resmen fahis fiyat bu kadar da olmaz bahçede falan erik agici bulun ordan taze taze kopartıp getirsin sana
Haram lokma saçmalama adhhdöö
@İreemg yav sahibinden izin alır insanlık ölmedi ya neredeyse ben göndericem artık 😂😂😂
İstemen normal ayrıca da bu gibi durumlarda paranın lafı olmaz
Tabi ki isteyeceksin. 15 20 liralık alsa yine yeter. Nefsin körelir en azından
Hamile değilim ama benimde canım erik istio
:D tüh
Yoo ne alaka ben ne isterse alırım çocuğumun anasına
O senin en doğal hakkın sen sonucta can taşıyorsun erik i kasasiyla getirmesi gerek sonucta sen annesin
Hayır olmaz tabi bu çocuk ne kadar seninse onunda isteyebilirsin şımarıklıkla alakası yok ilerde daha da çok masrafları olucak bebegin şimdiden böyle düşünmen yanlıs😌
değil tabii ki trendyolda yarım kilosu 31 tl falan isterseniz oraya bakın
Bi dakkada madem kendine güvenemiyodu niye evlendi. Hamilesin aşermen normal valla allah korusun bebekte leke felan olur tabiki isticeksin eşin o senin gerektiği yerde şımarmalısın
bana soyle gondereyim bacim bu ne esindende utaniyosan
Lütfen dalga geçmeyin ama ben bu yaşta neden anne olmak istiyorum ya kendime hakim olamıyorum babamdan isteseler beni sırf hamile kalmak için evlenicem🥵🥵🥺
Tamam aday var gel al
yavrum kaç yaşındasın sen daha küçük çocuksun...
Parasını koCandan al kendin al veya sende para varsa hiç bişey söyleme al ye
Bence söyleyin aşerip yememek doğum lekesine sebep olur hem sonuçta şu an sen karnında bi Can taşıyorsun ona herşey değer
doğum lekesine neyin neden olduğu bilinmiyor ve doğum lekesinin yüzde doksanı geçici
İstanbul'da oturutorsan ben sana göndereyim hanımefendi insanlık ölmedi ya
Hayır neden öyle düşünüyosun sonuçta sen ona çocuk veriyosun ve bu senin en doğal hakkın
Eğer kadının aşerdiği şey alınmazsa bebeğin o şekilde doğum lekesi çıkar derler yani bebeğinin erik şeklinde doğum lekesi olur
bu soruyu sormak bil hata neden şımarıklık olcak sence
Bunun şımarıklıkla bir alakası yok. Dile getirmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
tam mevsimine denk gelmiş. Bulmak zor olmaz. Hiç vakit kaybetmeden isteyin.
İste tabikide ne ukalası görevi alıp getirmeli ne istersen bulmalı
Ne şımarıklığı canım ne istiyorsan iste elbette anne olmak kolay mı
Sordgn soru şey gibi
Nefes almak serbest mi gibi
Tabiki de simariklik olmza
Yerinde olsam isterdim çünkü yemezsen olacaklar daha kötü
Bunu aşermek eşine söylemek en büyük hakkın Allah çocuğunu sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Can boğazdan gelir. 250 gr al. Yeter ki nefsin körermesin
Bütçenize sıkıntı vermeyecekse iste, ne sıkıntı var ki.
Hakkın da insafsızca olmasın yeter 😊. Suistimal etmeyin bu durumu
Tek başına hamile kalmadın iste ama parası yoksa sorun olur 5 tane erik 30 tl
Olmaz yahu neden ayıp olsun tek başına yapmadın ya o çocuğu iste gitsin
Hamilesin ne istesen almak zorunda yoksa senin ve çocugunun günahı onun boynunda kalır.
Neden şımarıklık olsun? Sen iste, o alır. Sonra çocuğun da Erik kadar ben çıkar haberin olsun
Tabi istycksn canım aşerdiğini almayacaksa niye cocuk yapti❣️