Dinim hakkında sizce yalan söylemeli miyim? gizlemek daha mı iyi çünkü polemik entrikalar arkamdan dönen muhabbetler vs oluyor?

Yani ben ne kadar açık oluyorsam o kadar dışlanıyor ve farklı gmzle bana bakılıyor

Ben azerbaycanlıyım ve müslüman değilim bizde allaha inanç var ama din olarak bazı insanlar bunu yerine getirir yani uygular ama çoğunluk yapmaz ve ben de yapmıyorum çünkü inancım tam değil ama illa ki dua ediyorum vs

Bunu da türkiyede kimse açıklasam dışlanıyorum gibi hisediyorum veya yanlış bir karakter oluşturuyor insanlar benim hakkımda kafalarında

Kız erkek farketmeksiniz böyle hafif veya sizin dilde desek gavur bilmem ne

Yani kişiliğe ve karaktere değil de sanki yakama takılan rozetlere bakıyorlar (işte milliyet olarak olsun konuştuğum dil din vs) mesela büyüdüğüm ve yetiştiğim yerde din dil ırk olarak asla bi farklılık veya bi düşünceye kimse bakmıyor sadece kadın ve erkek ayrımı yapıyorlar roller bu şekilde sadece ama türkiye karışık bir yer ve katı (radikal) düşünceli insan %80-85 hatta daha fazla bence

Dinim hakkında sizce yalan söylemeli miyim? gizlemek daha mı iyi çünkü polemik entrikalar arkamdan dönen muhabbetler vs oluyor?