• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Ya bu kadın cinayetleri eski sevgili cinayetleri neden bu kadar popülerlesti ne için bu kadar erkekler yani?

Bilmem06
Bilmem06 Takip Et
Xper 7 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Ya bu kadın cinayetleri eski sevgili cinayetleri neden bu kadar popülerlesti ne için bu kadar erkekler yani?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Ortada eğitimsiz kültürsüz cahil ve suç oranı suç potansiyeli yüksek insanlar çoğaldı maalesef. Bu aslında çoğu ülkelerde var maalesef mesela Amerika'da metroda zenci tarafından öldürülen Ukraynalı kız vardı. Evet çoğu erkekler tarafından oluyor bu gözle görülebilir bir şey. Valla Bir erkek olarak bende anlam veremedim yani genlerde mi bir sıkıntı var neyle alakalı bilmiyorum.

0
    13 Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Ben bu sebeple ilişki bile yapamıyorum mesela geçen 2 yıllık sevgilisinden ayrılan bir arkadaşım vardı kızın ailesinin numarasını panelden bulmuş ve kızı rahatsız ediyor tehdit ediyor ya böyle bir şey olamaz yani ve çok korkunç ya

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Evet ilişki sonrası hazmedemeyen takıntılı tipler oluyor bende çok denk geldim çevremden. Yani artık sohbetinden muhabbetinden niyetini anlaman gerek karşındaki insanın. Ya da yalnızlığı tercih etmelisin sadece arkadaş sohbet muhabbet samimiyet ortamı oluşturmakla yalnızlık hissini kapatabilirsin duygusal boşluğa düşmezsin. Kötü devirdeyiz suç oranları çok arttı insanlar kafayı yedi.

• Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Evet ben mesela tamam da konuşuyorum ediyorum ama gerçekten hani kötü niyetli çıkarsa yani bütün kariyerim kendi canımdan bile olabileceğimi düşünüyorum niye erkekler bu kadar kötü ya vallahi bak yemin ederim insan gibi davransalar ölürler mi

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Güven problemi çeken erkeklerde daha çok baskı kısıtlama engelleme cinnet eğilimi olabiliyor yani bir kadın kendi çapında ne kadar sosyal biriyse hayatındaki erkekte o kadar kıskanç güvensiz yapıda olabiliyor.

• Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Katılıyorum ve çok korkutucu geliyor bana

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Tabikide korkutucu. İşin içinde cinnet cinayet yani tamamen kadının özgürlüğü tehdit ediyor hatta kadın erkek farketmeksizin cinnet potansiyeli öfke sorunu güven problemleri olan özellikle duygusal insanlarda olabilen bu durum toplumda baya etki gösteriyor. Antidepresanda çözüm arıyorlar emin ol antidepresan daha çok cinnet sebebi oluyor çünkü uyuşturucu etkisi gösterdiği için beyin bir süre sonra dozu yükseltmeye itiyor oda insanda daha çok bunalıma ve öfke krizine sokabiliyor. Sigaradaki nikotin de aynısı. Sigara alkol antidepresanın bu ülkede yasaklanması şart. Ama ticaret olduğu için birilerinin cebi dolup birileri de mezara girecek sistem böyle işliyor.

• Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Hayır abi Bir de güvenmeye çalışıyorsun elinde patlıyor sürekli Aslında insanları tanıyıp hayatını almak istiyorsun ama alamıyorsun garip bir ikilemdesin

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

İşte oda güven sorunu sendeki. Bir yandan erkek baskı uyguluyor sanki uygulayınca kısıtlayınca beni aldatmaz etmez gibi hissediyor, bir yandan da bu tür şeyleri gören kızlar da hayatının merkezine guvenipte birini kalıcı olarak alamıyor. İşte buna biz sosyal çürüme diyoruz.

• Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Sadece o değil hocam ben bir de şey hissediyorum nefes alamayacakmış gibi kısıtlanacakmış gibi hissediyorum aynı şekilde evet bu böyle davranıyor ama yarın öbür gün bana kötü davranmayacak ne malum kaçıyorum

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Evlilik sanki özgürlük alanının kısıtlanıp arkadaşlarınla rahat gezememek gibi geliyor değil mi? Evlilik dediğin tatil beldelerinde eğlenceli anların ve anıların yaşandığı bir birliktelik olmalı aslında. Tamam her ilişkide her çift tartışıyor fikir ayrılıkları her insanda söz konusu ama bizim insanımızda sinir öfke daha fazla var. Mesela Amerikalı insanların özellikle polis bodycam videolarını izlediğimde sakin tavırlarla tartıştıklarını ve öfkelerini kontrol edebildiklerini görüyorum ama yine orada da yok değil var yani öfkeden deliye dönüp cinayet işleyen insanlar. Yani aslında dünyanın her yerinde mevcut. Bu işler biraz şans işleri. Bir insan her ne kadar ilaçta kullansa meditasyonda yapsa sakin kalmasının yönteminin doğru olmadığı sürece hiçbir teknik o insanın sakin kalmasına işe yaramayacaktır. Benim bu konuda tavsiyem sinir öfke anında dışarıya hemen çıkıp 15 20 dk hava almak ve tartışılan kişiyle 1 gün sonra sohbet etmek ama o konuyu da ortayolun bulunması için samimiyer ortamının oluşturulması gerek mesela ev ortamı buna uygun değil onun yerine dışarda bir restorantta yemek olmasa bile 2 kahve eşliğinde insanların içinde çözmek gayet iyi. Ama işte dışarda kahveye para vermek istemeyen bir zihniyetle sevgili olmayacaksın yani iyi tanıyacaksın.

• Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Evliliğin o kadar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama yani kişilerde bittiğini düşünüyorum

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Evlilik tabi hayırlı bir eşle başlar huzur. Bana göre şans işleri. Kötü zamandayız. Kadınların biraz daha tedbirli olması gerek. Ortalık kötü cidden.

• YasinTR
      YasinTR
      7 ay

Kadınların tedbirli olması gerekiyor demem bile aslında yanlışta maalesef adalet konuları olsun cezalar falan yetersizliklerden kaynaklı sistemde mecbur. İstanbul'da samuray kılıcı ile öldürülen bir kız vardı. Yolda normal giderken öldürüldü. İşte bu manyaklığa bu sapkınlığa nasıl son verilebilir bilinmez ama cinayet işleyen kişilerin gerçekten milletimizin kararıyla idam edilmesi gerek bence.

En İyi Cevaplar

• 06KILIC06
    06KILIC06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 85%
    7 ay

Tek sebebi cahiliyet ve canım kizlarin erkeksi sandiklari cahil hareketlerine tav olacak kadar canım olmaları. Sapik, kıskanıp küfür edip aşağılar hatta tokatlar. Seviyor ki kiskaniyor canım benim yaaa der. Sonuç dötünü görür! Bir saçma canım kadınin beyanı esastır sacmaligi vardır...

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Bu soruya yanıt vermek gerçekten yürek burkucu ama bir o kadar da önemli. Kadın cinayetleri ve eski sevgili cinayetleri maalesef toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin, şiddetin ve eğitimsizlikten gelen yanlış algının sonucu. Erkeklerin sahiplenici, kontrolcü ve üstün olmak gibi beklentilerle büyütülmesi bu şiddetin temel nedenlerinden biri. Sağlıklı bir ayrılığı kaldıramayacak duygusal olgunluktan uzak yetiştirilmeleri de cinayetleri artırabiliyor.

Bu mesele, toplumsal boyutta çözüm gerektiriyor. Eğitim, şiddetin normalleştirilmediği bir kültür oluşturma ve kadınların sesini duyan mekanizmalar bu süreçte anahtar. Kadına yönelik şiddeti kınamak ve bunun önüne geçmek hepimizin sorumluluğu. 🌺

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

2

Cevap

• Alper083408
    Alper083408 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.

Ayrılığı kaldıramıyor bazıları

0
    6 Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Hitler mesela yahu kötü bir insanı seviyor ama kız reddediyor bütün Yahudilere karşı çıkıyor zulüm yapıyor

Yorumla
    • Alper083408
      Alper083408
      7 ay

Profilimdeki hitler değil ama?

Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Yok ben Genel olarak dedim yani devlet adamları bile artık zarar veriyor insanlara diyorum neden erkekler böyle ve iyi erkeklerin Hakkı da yeniyor bu arada

Yorumla
    • Alper083408
      Alper083408
      7 ay

Bu konuda haklısın. Keşke haksızsın diyebilsem ama öyle olmuyor işte. Ben kendi halimde olduğum halde bile buna benzer fişlenmelere maruz kalıyorum

Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Bak mesela paranoyak şeklinde kadınlar size yaklaşıyor olabilir çünkü bu devirde o kadar iğrenç şeyler oluyor ki insanlar gerçekten o kadar korkuyor ki ve kızların da bu arada manyakları var biliyorum ve insanlar artık ilişki yaşayamıyor hani sağlıklı bir bitirim bile sağlanacağını düşünmedikleri için kaçıyorlar

Yorumla
    • Alper083408
      Alper083408
      7 ay

Onların ben de farkındayım. Piyasadan ve sosyal mecradan çekilme sebeplerimden biri de bu işte. Bu devirde sağlıklı ve romantik bir ilişki yaşayamayacağımı anladım. Bunun sonu yakın zamanda gelecekmiş gibi de görünmüyor. Yine de kalan arkadaşlara bol şans dilerim.

Yorumla
  • lluvisitons
    lluvisitons Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 99%
    7 ay

insanlar ceza almayacağını biliyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Öfkee sinir şiddet patlaması.

0
    4 Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Ama sonuçta onların da bir annesi babası kardeşi var niye bu kadar cani olabiliyorlar ya gerçekten niye bu kadar kötü kalpliller

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

kötülükle alakalı değil bu doğru bir durum olduğunu da savunmuyorum kimse kimseye öfke şiddet sinir adı altında bir şey yapamaz ama ayarı kaçıyor zaten kriz bu

Yorumla
    • Bilmem06
      Bilmem06
      7 ay

Ama bunun meşrulaştıramayız herkes de sinir var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Kimse meşrulaştıramaaz zaten. Herkeste sinir var herkes o sinir raddesine gelmeyebilir

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ya bu kadın cinayetleri eski sevgili cinayetleri neden bu kadar popülerlesti ne için bu kadar erkekler yani?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden erkek cinayetleri, kadın cinayetleri kadar yankı uyandırmıyor? 12 cevap verildi
Kadınlar Neden Erkekler Kadar Namus Cinayeti İşlemiyor? 6 cevap verildi
Kadınlar için öldürülen erkekler niye gündem olmuyor? 5 cevap verildi
Bazı erkekler kadın cinayetleri abartılıyor diyor. Sizce bunun sebebi nedir? 5 cevap verildi
Neden erkek cinayetleri şiddetleri de çok fazlayken sadece kadınlar haber oluyor? 14 cevap verildi
Kadınların katil mafya kriminal tiplere her zaman her yerde sırnaşıp sicili temiz efendi... 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨