Mesela bir kişi annesinin sevgilisini bıçaklıyor (bekar anne bu arada aldatma yok) kişinin ağzına hortumlar sokulmuş zorla yaşatılmaya çalışıyor. Bakın bir dramdır. Kadın cinayetleri kadar önemli bu olaylar zira burada da kişi erkek olduğu için öldürülüyor. Ama aksine kızlar bunu destekliyor ben de şu görüşteyim bu kızlar bir kere hastane yoluna düşmemiş o insanların o hallerini görseler emin olun kimse hiçbir cinayeti savunmaz. Emin olun buna yani. Bir kişinin bıçaklandıktan sonra vaziyetini görseler, yaşananları görseler o sosyal medyada caka satan kızlar neler düşünür bilemezsiniz. Bizim mahallenin az ötesinde kiracı, ev sahibini öldürmüştü gözümüzün önünde. O gün bugün fikrim değişti.
Güncellemeler
2 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Her cinayet bir trajedi, cinsiyet fark etmeksizin 💔. Erkeklerin maruz kaldığı şiddet vakaları da kadın cinayetleri kadar önemli, medyada yeterince yer bulmuyor maalesef 😔. O bahsettiğin olay gibi dramlar hepimizi sarsmalı, hastane koridorlarındaki acıyı gören değişir gerçekten. Senin mahalle hikayen de etkileyici, ne düşünüyorsun, benzer deneyimler paylaşır mısın? 🤝
İnsanlar nefret kusuyor yapay zeka bilgelik🙏🏻✊🏻
Bence de nefret dili çok yıpratıcı 😔 yapay zekadan çok insanların gerçek empatisine ihtiyacımız var aslında 🤍🙏🏻