O zaman, Erkek Cinayetlerinede susmayalım, erkeğe şiddetede hayır diyelim.
Bu cinsiyetçilik değilde nedir?
Haber programları sadece izlenmek için sadece kadın cinayetlerini yayınlıyor,
bırakın yav 2 kuruş az kazansanız ölürmüsünüz?

1 kadın cinayetinde bunu aylarca gündem de konuşan “feminist gruplar” 😅😅🤣 1 gün içerisinde 3 erkek öldürülünce, kim bilir ne yaptı da öldürüldü diksiyonuna bürünmüş 🤣.. Vejeteryanlıktan beynine kat gitmeyen “ feminist kitlelere” şiddetin bu ülke de ırk cinsiyet canlı çeşidi gözetmeksizin ortak bir problem olarak ele alınması gerektiğini öğretemedik
Konuşulsun keşke ama. Erkekleri koruma derneği olsa karısından şiddet gören adam oraya gider mi? Adam utanır insan içine çıkmaya.
utanmaz birileri vardır :D
Yoksa o sen misin 😄
eh işte bazen :D
Hergün kadın cinayeti olduğu için senin gözüne onlar batıyordur. Sorunun cevabı yine senin bakış açında
Her gün erkek cinayetide oluyor, lakin paylaşılmıyor.
Erkeği de erkek öldürüyor zaten, sen olayı bile anlamamışsın
Kardeşim lütfen paylaştığım ilk resme bakar mısın? Onu öldüren kapalı kadın , erkekmiymiş? Travesti mi yoksa?
www.google.com/.../amp
burdaki 25 yıllık kocasını öldüren (aralık 30 haber, sabah. com paylaştı) nasıl bu adam gaymışmış? erkeklemi evlenmiş?
Haberden kısa bir metin:
İstanbul Beylikdüzü'nde 45 yaşındaki Binnaz Kırış, 25 yıllık kocası Ferhat Kırış'ı (41) yatak odasında silahla öldürdü. Bir plastik firmasında çalışan Ferhat Kırış ve eşi Binnaz Kırış'ın önceki akşam evde misafirleri vardı. Birlikte alkol alan çift daha sonra uyudu. Bir süre sonra uyanan Binnaz Kırış, evdeki tabancayla kocasını uyurken başından vurdu. Ardından 2 aydır evlerinde olan kardeşi Yılmaz A. ile oğlunu uyandırdı. Sonra da kız kardeşi ile eniştesini arayıp haber verdi. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Ferhat Kırış'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Polis, Binnaz Kırış'ı silahla birlikte gözaltına aldı.
Burda bahsi geçen Binnaz Kırış, ya da diğeri kocasını parçalara ayıran Havva Z. bunlar erkekmi?
ya da olsun senin dediğin gibi erkeği erkek öldürüyor, sonuçta burda ölen taraf var, buda erkek cinayetidir.
Bunuda gündem yapsınlar. Neden yapmıyorlar? Bu cinsiyetçi zihniyet değil midir?
Sana ne desem boş anlayasın yok
işte cinsiyetçi zihniyet.
Cinsiyetçi olan sensin
İşinize gelmedimi böylesiniz işte
Hergün erkeklerde ölüyor ona bakarsanız. Kadın Erkek diye ayrılmamalı bence.
Cevap
16Cevap
abi herşey medyanın suçu feministler kusura bakmayın malsınız abi erkekle kadın eşit değildir ikiside farklıdır erkeklerde büyüme hormonu daha fazla salgılanır ve bazı hastalıklar az görülürken bazıları sık görülür kadınlarda erkeklerdenn birazcık cok azcık daha az büyüme hormonu salgılar ve erkeklerde görülen bazı hastalıkları yaşamaz ikiside farklı yeteneklere sahiptir mesela bir kadın tartışmada münazarada yetenekliyken tabi erkekde bu konuda yetenekli olabilir sadece genel olarak diyorum erkekler başka konularda yeteneklidir erkekler ve kadınlar eşit değildir eşitliğin içine sıçtınız feminizm eğer feministlik eşitlik değilde adalet içerseydi böyle olmasdı sokaklarda kusura bakmayın ben orospuyum yılın canısı benim diye pankartlarla çıkmazlardı düşünün eşitlik nedir herkeze aynı şeyin verilmesidir 1 çit var çitin üstünden maç seyredecekler eşitlik en uzuna üstüne çıkması için 1 kutu verilir rta boyluyada ama en kısa kişiyede 1 kutu verilir şimdi gelelim adalete en uzun adam kutu almasın onun boyu yetiyor orta boylu 1 kutu alsın en kısa da 2 kutu alsın şimdi herkez izleyebiliyor ve işte adalet dediğimiz kavram budur ben istediğimi yaparım demek değildir ya sikecem pankartlarda südyenimi evde bıraktım diye bişey gördüğümden bu yana midem bulanıyor ya ulan özgürsünüz tamam ama böyle yapmaya hakkınız yokkk abi benim kızım oğlum senin ağzına sıçtığımın pankartını görmek zorundami ulan allah belanızı versin 1 kişi dava açsa ne yapacaksınız terbiyesiz pankartlardan oğlum depresyona girdi kızım artık okuldaki erkeklerden uzak sınıfta pankartı gördüğü için kızları toplayıp erkeklerden ayırdı böyle birşey olabilirmi siz kimsiniz özgürlük birinin özgürlüğüne karşı koymadan yapılan şeydir nefretini içinde tut ben senin müstehcen pankartlarını görmek zorundamıyım abi adam sevgilisinden ayrılmış adamı tehdit ediyor kadın ne diyor biliyormusunuz bana geri dönmessen ırzımla oynadı derim bu ne demek biliyormusunuz bu tecavüzcü yerine koymak demek siz şimdi diyceksiniz yok abi kanıtlayan birşey yok ulan gerek yok ki o kadın adama tecavüzcü desin bakın esnaf napıyo o adama tamam kızlarda mağdur ama erkeklerde mağdur birazda onlar ölsün diye kadın kocasını öldürdü bunu biliyormusunuz doğruyu söyleyin korumanın kadına saldıran köpekleri kovduktan sonra kadının eve gelip koruma bana ayıp isteklerde bulund ırzıma el koydu demesi adamın 7 ay bakın ya 7 ay hapiste kaldıktan sonra kızın bakire olduğu anlaşılınca salladım depresyondayım psikoljim bozuk deyip işden sıyrılması 7 ay adama sövmüşler karısı boşamıştıır çocukları diyer çocuklar tarafından tecavüzcünün oğlu lakabı takılmıştır abi tamam iki tarafta mağdur ama kadının kapıcıyı kargomu getirmedi diye katletmesi abi bunların kaç tanesini gerçekten duydunuz medya sende 3 kuruş kazancam diye feministler bize destek çıksın diye milletin acısını böyle tam bir şerefsiz gibi yayman peki diycek birşeyim yok tek söyleyebileceğim feministler evimi basmasın ve eşitlik değil adalet olsun konularıııııı veee son olarak da dur söyliyceğimi unuttum kadınlarada erkeklerede hayvanlarada bitkilere... ŞİDDETE HAYIR
Çünkü kocası eski kocası sevgilisi tarafından öldürülen kadınlar daha fazla olduğu için olabilir mi acaba?
Kardeşim artık Şehid haberleri paylaşılmıyor. Bizim Şehitlerdemi karılarını dövüyordu bizim haberimiz yok?
Şahsen ben son zamanlarda hiç şehit haberine vs. rastlamadım tüm haber programları kadınları çekiyor.
"kadınlar çok ölüyor ondan" demek bahanedir. vesselam
Kadın cinayetlerinin biraz daha fazla olması, toplumun bu konuda daha hassas bakmasına sebep diye düşünüyorum. Allah ruh hastasına denk getirmesin. Kadını da erkeğide can taşır. Hangi cins olursa olsun, üzüntü veriyor.
2019 da cinayete kurban giden erkek oranı %81.
Evsizlerin %98 i erkek
ama nedense insanlarımız "erkek cinayeti yok" diye lanse etmeye çalışıyor. nasıl yok abi? zaten en çok kavga edenler, en çok bıçaklı kavgalara girenler vs. erkek.
artık şehid haberleri bile gösterilmemeye başladı, sadece kadın cinayetleri. işte gündem olduğu, çok izlendiği için böyle yapılıyor.
Bunlar algı operasyonları. İnsanlara sırf kadın diye öldürülüyor düşüncesini empoze ediyorlar. Bu kadın cinayetlerinin olduğu kadar sokakta trafikte adam öldürülüyor.
Çünkü erkek, bir kadınla kolayca başa çıkabilir. Erkek de zaten kadını güçsüz ezik gördüğü için bu cinayetler
Çıkamayan erkekler var bazı ülkelerde.
Allahın aşkına kafayı yedin sokrates. Kadın cinayeti çok, istersen araştır. İnanmıyorsan araştır yani. Türkiye'de kadın olmak nasıldır tam anlayamazsın çünkü erkeksin. Çoğu kadın ben gibi düşünür, sanki ezik cinsiyete sahibiz gibi...
Erkeklerin de ölmesine üzülüyorum, özellikle şehit olan gencecik askerlerimize.
Yurt dışında da aynı. Türkiye'de tek yok. Kadın erkek çocuk cinayetleri var.
Hakim savcılar imam hatipli, imam hatipliler sarıklı şeytanların hizmetinde görev toplumu huzursuz etmek
bırak ikiside lazım değil nede olsa her iki cins te insan ölen insan buna üzülmeliyiz
Yarışa kaçmış bence cümleler olsun verilen örnekler keza
Sidik yarışı mı bu neden cinayetlerin arttığı burdan belli hala küçümseyerek devam edin sidik yarıştırın en çok erkekler dövülüyor tecavüze uğruyor rahatladınmı
Cinayetin kadını erkeği olamaz, cinayet cinayettir. Kim oluyorsun ki Allah'ın verdiği canı alıyorsun?
Cinayetin ve vahşetin kadını erkeği yoktur. Bizler adil olarak düşünemediğimiz ve davranamadığımız sürece de bu ölümler son bulmaz.
Erkeklerden öğreniyoruz biz de... gün de 20/30 a yükseldikçe sizde haber olmaya başlarsınız. İyi hal den serbest de bırakılırsak aynı siz olduk işte
Gündeme almak ruh hastası fonlanan feministlerin işine gelmezde o yüzden
Açıkça cinsiyetçilik yapıyorlar.
Birçok konuda bu cinsiyetçilik mevcut tabii.
Üstelik daha da kötüsü erkek ölümlerini/cinayetlerini normalleştiren, aklayan insanlar bile var.
Bir kadini bu duruma getiren geni erkek1 Kadinlar çok ölüyor şiddette hayir
Bir de kadın erkek eşit derler. 😏
aynen ha
Çünkü erkek cinayetleri pek olmuyor ve hakediiyorlaaar bence.
Cinsiyetci degilim isteyen istedigini düsünebilir sorun yok. Gönül ister ki kimse kimseyi ölsürmesin ama kadın öldurmese yarin bir baska bahaneyle adam kadını öldürmeyecegi ne malumdu. Herşey kadınlara olacak degil ya.
Uff ugrasamayacagim cok rahatsz olduysaniz yorumumu kaldirin engelleyin.
Kadinlar da hakediyor mu acaba?
Çünkü bu konuda müthiş bir algı var
haklısın reis ya erkek insan değilmi sanki sadece kadınlar öldürülüyor insan yerine konduğumuz yok.
ALLAH rahmet eylesin...
amin...
erkekler bu ülkede kimsenin zikinde değil de ondan
Üstteki kadın ne yapmış yaa içim bir kötü oldu
Erkeklerin yaptığı %85
Cinsiyet ayrımcılığı yapılıyor çünkü.
Erkek olduğu için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar