Eşim az önce evi terk etti arasam mi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum?

Eşimle bu son bir yıldır aramızda sogukluklar var sürekli tartışıyoruz tartışmamızın sebebi ailesi eşim cezayirli ben afyonluyum fransada yaşıyoruz ve ailesi bizler cezayire gelmeden once birçok sey istediler bizden hediye olarak eşimin maddi durumu olmadığı halde aldı hepsini kardesi iPhone 16 istedi fransada durumumuz kritik oldugu halde taksitle aldı kiz kardeşleri benim alamadığım makyajlari istediler aldı eşim sustum ve fransaya döndük taşınmak zorunda kaldık evimiz tadilat içindeydi kiradayiz bu arada taşınmak için para lazım yok kendisinde alışveriş yapmak lazim resmen fransa gibi biryerde cocukla ben ikimizi yoksullukta yaşadık desem yeridir ben dedim senin ailen var ailen ben ve kızın varken neden varını yoğunu ailene verirsin ailene alırsın hakkındır elinde para varken alınır dedim sen yoksul içindesin bizi de batırdın resmen dedim yeter her defasında eve geliyorum isten kendisine çalışıyor annem de çocuğa bakıyor annem sırf yorulmayım diye eşime arap usulü yemek yapmış sırf esim icin esim tadına 1 kaşık ile baktı iğrenç sevmedim diyor olsun dedim makarna yapayım istediğin yemegi yapayım diyorum istemiyorum diyor ama isten geldin yorgunsun yemeğini ye dinlen bunda ne kotu soz var Allah icin eve geliyor aşkım günün nasil geçti neler yaptın çocukla veya is yerin nasil geçti sormuyor adeta umursamıyor yüzü soğuk insanın konuşasi gelmiyor en son patladım sen bu evde yokken ben kızımizla mutluyum dedim sen burdayken dedim evin içine resmen cin mi giriyor anlamiyorum mutsuzum seninle yoruldum ayrılalım dedim ayrılmıyor da en son cok agir konuştum cok agir insallah ölürsün madem gitmiyorsun öl dedim en son evi terk etti pişmanım agir konustuguma ama beni de maf ediyor hareketleriyle Bıktım tükendim bir yanim onu cok az seviyor kizimin babası oldugu icin diğer yarım ondan nefret ediyor kendisini sevdirmesin izin vermiyor resmen sinirlendi evi terk etti aramalimiyim sizce biraz beklemelimiyim pişmanım ama maf ediyor beni

Eşim az önce evi terk etti arasam mi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum?