بسم الله
Mesele birini üzmek, kırmak değil sadece. Hakkına girmemeye özen gösterir misin? Ah almama çabasında mısın? Zira aynı yolda yürüdüğün insana bile hakkın geçiyor.
~ Kişilik karakter demezsem olmaz gibi

On ne sait jamais
#hak hukuk
بسم الله
Mesele birini üzmek, kırmak değil sadece. Hakkına girmemeye özen gösterir misin? Ah almama çabasında mısın? Zira aynı yolda yürüdüğün insana bile hakkın geçiyor.
~ Kişilik karakter demezsem olmaz gibi

On ne sait jamais
#hak hukuk
Dikkat ediyorum. Yüzüme karşı çevremde kimse beddua etmedi. Ardımdan ettiyse de biri duymadım. Sadece ortaokuldayken birinin sevgililik teklifini reddettim diye “ İnşallah sen de birini çok seversin ama seni istemez.” mi sevmez mi ne demişti biri. 😅😅Gerçi işletiliyor da olabilirdim. Çünkü onu da mektupta yazmıştı. Sıramın altında, çantamın içinde falan bir ara devamlı mektup buluyordum.
O zaman anti dua edip nötrleyelim: İnşallah çok sevdiğin biri de seni öyle güzel sever ki dünyada cennette gibi hissedersin 🧚♀️✨
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum güzel duan için. 😊Amin tatlım. Umarım her bakımdan en güzeli senin karşına çıkar. Sen de dünyada cenneti yaşarsın.🌸🤍
Çok sevindiim 🐣 Ben teşekkür ederim çok öncesinde 🥹🌷 Amiin
😊🥰🤍🤍
Başıma bir olumsuz olay geldiğinde hep derim ki kimi üzdüm kimi incittm de bu başıma geldi
Benim en korktuğum günah bu bütün günahlarımın hesabını veririm de kul hakkını veremem Allah beni affetmeyeceği günahlardan korusun... Hepsimizi ahirette hesabını vermeyeceği günahlardan korusun
Amin cümlemizi
Amin
Evet kimsenin hakkını yemem. Hayatta sadece iyi bir insan olmaya çalışıyorum, hem insanlara hem de hayvanlara karşı.
Kul hakkı konusu gerçekten çok hassas ve önemli bir durum. Karşındaki insan istemeden de olsa hakkını geçirmiş olabilirsin. Bu yüzden empati yapmaya, anlayışlı olmaya ve kimseyi kırmamaya gayret etmek lazım. Özellikle her davranışımızda farkında olmadan bile bir iz bırakıyoruz.
Ah almamak için sürekli kendini gözlemlemek ve vicdanını dinlemek çok kıymetli. Karakterimizin bir yansıması gibi bu. Sen zaten farkındalığı yüksek birisin, hissediliyor. 🌟 Her zaman açık yüreklilikle hakkını gözetmeli, hakkın geçtiğini düşünüyorsan hemen helalleşmelisin. 🤍
Cevap
2Cevap
Evet dikkat ederim hem kul hakkına hem kalp kırmamaya.
İncelik 🌷
Evet önem verdiğim bir husustur..
Evet her zaman
En olmayacak siteye soruyorsun
Herkes öyle olmasa bile dikkat edenler vardır belki 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?