Kocam doğulu kadın gibi olamadım diye boşanmak istiyor?

Eşim doğu kökenli, ben ise Amerika’da doğup büyüdüm. Birbirimizi çok severek evlendik 4 sene evliyiz, ama şimdi eşim benden boşanmak istiyor, çünkü ben doğulu kadınlar gibi değilim çünkü ona yeterince hizmet etmiyorum ve hemen çocuk yapmadım. Oysa ki ev işlerinin hepsini yapıyordum, iki günde bir yemek pişiriyordum, üstelik çalışmama rağmen.

Bunun dışında, evliliğimizin iki yılı boyunca eşimden Instagram’daki karıkız silmesini istedim ama bunu sadece iki sene sonra yaptı ve buna benzer birçok şey oldu ve bu yüzden onun benden “kendisine hizmet etmemi” beklemeye hakkı olmadığını düşündüm çünkü o da benim istediğim şeyleri yapmıyordu. Mesela, ben karşı olmama rağmen arkadaşlarıyla tatile tek başına gidebiliyordu. Ama o birkaç kez bunu yaptıktan sonra ben de aynı şeyi yaptığımda, bu sefer hoşuna gitmedi..

Tüm bunların ötesinde, onunla evlenebilmek için ailemle aram bozuldu, hâlâ babamla konuşmuyorum. Mirasımdan vazgeçtim ve Amerika’dan Türkiye’ye taşındım. Yani onunla olmak için gerçekten her şeyimi geride bıraktım.

Kısacası, biz anlaşamıyoruz. O boşanmak istiyor ama bana yaptıklarına rağmen ben hâlâ onu seviyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum, bana bir yol gösterir misin?

Kocam doğulu kadın gibi olamadım diye boşanmak istiyor?