• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Türkiye’de nasıl şartlar kötü diyebiliyorsunuz ya?

beyt_16
beyt_16 Takip Et
Guru Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Sosyal medya marifetiyle toplumun Iq seviyesi bu kadar düşmüşken ufak bir zeka pırıltısı gösterseniz zaten zirvedesiniz ! Eğer değilseniz üzgünüm 🙄
Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    8 ay

bir dağın tepesine çıkıp zirve de olduğunu sanmak kadar komik bir şey yok sana göre zirve ne ben tanrı ile rekabete giriyorum sen kulları sorguluyorsun 🙄 sosyal medya zaten toplumu manipüle etme zeka seviyesini düşürme ahlaksızlaştırmak için tasarlanmış aslın da temelin de yatan veri hırsızlığı ve kontrol altında tutmak insanları toplumları böyle yozlaştırırsın kitleleri kontrol edersin vs vs bu konu uzun yazsak çizsek günler sürer mesele herkes yaptığını yapmamak sisteme köle olmak dansa sistemi kendi çıkarlarına göre kullanmak kara koyun olmak önemli olan maaş ile çalışan yede bir meslek grubun da olan bir insanın başarı öyküsü anlatması kadar komik dünya sistemin alt sınıf bile bir başarı öyküsü olabiliyor kendilerine göre sistemin temeline bakıyorum doğa kanunu işliyor güçlü güçsüzü eziyor hiç bir zaman değişmemiş bu insanlık tarihin de ulus devletler neyden beslenir küreselci neyden beslenir hanedanlar aileler neyden beslenir çok uzun maaş ile çalışıyorsan zirve masalları anlatmayın sakın komik olur dünya çarkları sizin gözlerinizin gördüklerinden ibaret deyil kölelere bir motivasyon lazım :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.

bak evladım çok kısa özet geçeyim.

şu an türkiye de ticaret ile uğrşamıyorsan her yerde torpil ve inanılmaz bir insan yoğunluğu var öyle sıranın önüne geçmek herkesin harcı değil geçse bile senin çeyreğin kadar liyakate sahip olmayan adam dıdısının dıdısının dıdısı diye işi alıyor senin yerine.

ticaret de eğer babadan gelmiyorsa sermaye ister millette adam akıllı para yok ne sermayesi? kaldı ki her iş de tutmuyor keza nüfus yoğun yine çok fazla rekabet oluyor sıyrılmak zor hele senden önce gelmiş çoktan tutulmuş işletmelerle yarışmak da ayrı zor yani 0 dan ticaret de her baba yiğidin harcı değil.

iş yine babanın kim olduğuna kalıyor yani bilmem anlatabildim mi?

ayrıca afedersin de ekmeğin 15 tl olduğu ülke de şartlar kötü dememek için ağır ampulcü ama kendi ampulü yanmayan bi S4lak olmak gerekir.

1
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Türkiye'de şartlar kötü değil ekonomi kötü değil imkanlar kötü değil sadece insanlarda korkunç bir nankörlük var. Bundan 25 sene önceki araba sayısı ile bugünkü araba sayısı arasında dağlar kadar fark var. Bugünkü ev sahibi olma oranı ile bundan 25 sene önceki ev sahibi olma oranı arasında dağlar kadar fark var. Gayri safi milli hasılada kişi başına düşen milli gelirde dağlar kadar fark var ama gel de anlat gel de göster gel de görsünler. Dedim ya korkunç bir nankörlük var. Sokaklardaki milyonluk arabalar uzaylıların değil bu ülkedeki nankörlerin. Yok yok diye köpek gibi havlayanlar, boğazına kadar nimet içinde yüzenler nankörlüklerinde boğulacaklar. Ne diyelim onlari da böyle kabul edeceğiz. Kimilerinde nankörlüklerinde ve hasta ruhlarında boğulsunlar. Yoruma kapatayım da gelip havlamasınlar

1
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    8 ay
    Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Kanka babasindan kalan evde oturan, yine babasindan kalan diger 2 evden kira alan bir arkadasim var. O da senin gibi soyluyor... Ben 35 bin alio geciniyirum bu insanlari anlamiyorum diyor... Hayati ve kafasi o kadar ufak ki ne anlatsam bir kulp buluyor. Senin sorularini da bunun kafa yapisina benzetiyorum. Sizin icin her sey yolunda gitti diye 85 milyinu kendiniz gibi gormek Allaha sirk kosan nemrutun yaptiginin bir tik alti haberin olsun...

4
    7 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Bana babamdan ne ev kaldı ne araba ama ben babamla beraber saatlerce çalıştım ticareti öğrendim maaşlı sadece 3 sene çalıştım bana göre olmadığını hemen anladım ! Nemrut’la sana mutluluklar dilerim

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      8 ay

Yine babandan balik tutmayi ogrenmissin kank. Babasiz buyuyen yuzbinlerce insani dusun... Zeka sifir hala kank. Herkesin ticaretle ugrastigini dusun... Sana gore lagimlarda calisanlar, birilerine iscilik yapanlar, evine elektrigi interneti cekenlerin surunmesi nornal yani. Nemrut senin icinde ve ben onunla barisabilecegimi hic zannetmiyorum. Dunyanin ve dusunceniz cidden kucuk.3 cumle bir araya getiremeyen insanlarda ticsret yapabiliyor ama hurda hileyke ama kacakcilikla ama alin teriyle... Onemli olan insan icin kotuyu hak bilrcek kapasitesizlikte olmamak. Herkes her turlu yasayip oluyor zaten asgsri da kazansa aylik milyon dolar da kazansa... Hadi Allaha emanet ol...

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Önce baba diyip baba parası diyorsun ! Olay öyle değil diyince babaları olmayanlar var diyorsun sen bahanelerle yaşamaya devam et ! Nemrutla barışmamak iyi bir şey sanırım sen barışıksın 🙄 bu arada laham işinde bile deli ticaret dönüyor bir araştır derim

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      8 ay

Laham degil la lagim... Demogoji yapma ha babandan ev kalmis ha babandan ev alacak parayi kazanmayi ogrenmissin. Az kafasi calisan insan farksiz oldugunu anlar. Amazonun sahibi de baba parasi yemiyorum diyor. Ama babasindan aldigi yatirim tavsiyeleri is igretisi ve is kurmak icin gereken odenegi aldigini soylemez. Bu yuzden nemrutsun kusura bakma. Size dokunmayan yilan bin yasasin... Boylesiniz. Ulkede milyonlarca insan acken zekanizi calistirin deyip, onlara oldugu konumu hak gormek... Nemruttan farki yok. Son lafini sok sonra gururlan. Cunku anlatilacak baska bir sey ya da algilayabilecek kaoasiten okdugunu dusunmuyorum. allaha emanet ol...

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Nemrut muyum yoksa onla asla barışamaz mıyım bir karar ver 😅 sizde babanızı dinleseydiniz o zaman ya da her hangi bir büyük sözü dinleseydiniz ! Bahane üretenler asla başarıya ulaşamazlar sende de bolca bahane var seninle daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü benim zamanım kıymetli

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      8 ay

Zamanim degerli KS de ego tatmin ediyorum absbzhsh

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Bir bahane daha 😅

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Her şeyden önce, böyle genel bir eleştiri yapmadan önce insanların farklı koşullarda ve bakış açılarında olduğunu unutmamak gerekiyor. Türkiye'deki bazı zorluklar gerçek olsa da, insanlar bu koşullardan farklı şekillerde etkileniyor. Önemli olan, birbirimizi anlamaya ve empati kurmaya çalışmamız. Zihinsel gelişim de empati ve hoşgörüden geçiyor. 🌟 Toplumun her kesiminde, farkındalığı artırarak daha güzel bir yaşam alanı yaratabiliriz. Senin bu enerjinle yapıcı bir yere varabileceğine inanıyorum! 💪✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• Biçay
    Biçay Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

Burada anlamamız gereken manzara resmi değil, yolda olmaktır. Değil mi üstadım?

1
    1 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Aynen öyle kardeşim

Yorumla
  • Ezoryn
    Ezoryn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Abi o kadar haklısın ki, o kadar haklısın ki. Gel beni alaşağı et desem ve bunu yapsan gıkımı çıkarmam. O derece haklısın bak.

0
    7 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Ben aslında size umut veriyorum ne alaşağı etmesi güzel kardeşim kurtulun şu sanal hayattan meslek edinin ya solucan bile yetiştirsen çok iyi paralar kazanırsın

Yorumla
    • Ezoryn
      Ezoryn
      8 ay

Yok yapıyorum zaten. Üniversiteye hazırlanmakla birlikte çalışıyorum. Hukuk okuyup savcı olmak istiyorum. Bunu da başaracağıma inancım tam.

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Ya sen var ya Cansın İnşallah kardeşim 🌹🌹🌹

Yorumla
    • Ezoryn
      Ezoryn
      8 ay

Dualarını esirgeme abim ^^

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Rabbim vatana millete hayırlı bir savcı etsin seni İnşallah 🌹 çok ihtiyacımız var

Yorumla
    • Ezoryn
      Ezoryn
      8 ay

Allah razı olsun abim şu umut aşılaman bile benim azmimi daha da artırdı. Hepinize layık bir savcı olacağım

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Hadi İnşallah güzel kardeşim… güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır

Yorumla
  • badibanga
    badibanga Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    8 ay

Milletin abarttığı kadar da kötü bir ülke değiliz bence

1
    1 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Bahane üretmeye kalkınca gül gülistan yerde bile olsan dikenden yakanırsın meselesi

Yorumla
  • Nexiiii
    Nexiiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    8 ay

dedemde akrabalarına türkiye cennet diye diye 50 yılda türkiyeden 7 ev üstüne 3 tane araba aldı bir de üstüne oradan emekli oldu ama kendisine sorsan türkiyede çalışıyor olsam 1 evi bile alamazdım diyor. bildiğin keriz silkeleme avı

0
    10 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Dedenin yapamadıklarını ben 7 senede yaptım yalnız

Yorumla
    • Nexiiii
      Nexiiii
      8 ay

panelden buradaki ip bilginle baktım bilgileri yurtdışında çalışmışsın türkiyede de bulunmuşsun ama yurtdışında çalışmışlığın var daha da detay vereyim mi senin hakkında

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Ben yardımcı olayım sana : yurtdışında çalıştım ama nefret ettim ! Çok iyi teklifler geldi Türkiye’de yaşamayı tercih ettim ! Çünkü Türkiye’de çalışır Türklerle ticaret yapar Türklere hizmet ederim elin gavuruna kamyonla paralar verseler hizmet etmem ! Yurtdışına da ticaret için gittim maaş için gitmedim sen şimdi okumaz hemen atlarsın 😅

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Panelde de görmüşsündür 6-7 ay sürdü pandemi çıktı

Yorumla
    • Nexiiii
      Nexiiii
      8 ay

ben istersem tüm bilgilerine hayatına ulaşabilirim senin anlatmana gerek yok o sebeple yurtdışında da çalışıp güzel paralar kaldırmışsın oradan o yüzden hani bana anlatmana gerek yok sen de dedem de aynı *okun lacivertisiniz kısacası. kaldı ki dedem cnc ile uğraşıyordu yurtdışında. bugün türkiyede bir cnc ustası 35 / 40 bin tlye alsın bakalım türkiyede ev araba da görelim hatta alabiliyorsa 7 tane ev 3 tane araba alsın onu da görelim o yüzden boş yapmana lüzüm yok

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

32 yaşındasın ama ne bir halt biliyorsun ne de büyüklerine zerre kadar saygım var ayrıca takıntılı bir sapık olduğunu itiraf ediyorsun… Türkiye’de CNC ustaları araştır bakayım ne kadar maaş alıyor sonra Avrupa’yla kıyasla

Yorumla
    • Nexiiii
      Nexiiii
      8 ay

hahah kız olsan sana sapıklık yapardım ama ilgi alanımda değilsin türkiyedeki en kral cnc operatörü 50 bin tl alıyordur o da ancak 15 yıl ve üstü deneyimi olacak dedem ise 5000-6000CHF alıyordu tabi sen şimdi chf hangi para birimi dersin, araştır avrupada ise büyük ihtimalle 20 dolar saatlik kazanıyorlardır her türlü yine çok temiz para ama senin kafa hesap kitap işlerine yetmez alım gücünü kıyasla desem beynin error verir büyük ihtimal

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Kalbim kırılmasın diye ağır laf etmicem sana ama çok safsın aşırı safsın 50 K maaşa cnc ustası ( tasarım yapabilen aç kapacı değil ) selam bile vermez fabrikaya. ! İyi o zaman tipin olmayan insanların evi hayatı ne yaptıkları hakkında çok takıntılı olma sana da takarlar

Yorumla
    • Nexiiii
      Nexiiii
      8 ay

sen fazla ceryan yemişsin o da biraz beyinde hasar bırakmış o yüzden dediğimi anlamıyorsun mesleki deformasyon icabı bence emekli ol sizin gibilere sorsak herkes yüksek maaş alıyor ama ülkenin %69u asgari ücretle çalışıyor sen baya hayal dünyasında yaşıyorsun belli dediğim gibi bırak ceryan işlerini cnc departman şefinin 70 bin tlyi zor gördüğü yerde cnc ustasına daha fazla verecekler öyle mi? şekeri azalt

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Sana iyi uykular kardeş arada ceryan yemek iyidir insanı uyanık tutar ! Beyne en çok zararı da fazla uyumak verir haberin olsun hayırlı uykular

Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Doğru

1
    1 Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      8 ay

Eyvallah kardeşim

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye’de nasıl şartlar kötü diyebiliyorsunuz ya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türkiye'de hayat şartları neden bu kadar zor? 10 cevap verildi
Türkiye ' de yaşamanın en kötü yanı nedir ? 11 cevap verildi
Türkiye'de her şey kötü? 8 cevap verildi
Türkiye şartlarında geçinebiliyor musunuz? 27 cevap verildi
Türkiye'de yaşamak nasıl berbat bir şey? 5 cevap verildi
Türkiye nin en berbat yeri neresi olabilir? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨