E sen bu haldesin ben ne yapayım yeni mezun oldum afedersin yaş 27 hala işsizim askerliğimi bahane edip iş vermediler e zaten 3 yıl tecilliyim. Hayır al beni işe elinde yetişeyim niye almıyorsun?
Mezun olduktan sonra da konuşacak kimsem kalmadı çevrem zaten yok ailemlerle kalmak durumundayım evin içine kapanmış bekliyorum. Dışarı çıkma alışkanlığım yoktu zaten iyice içime kapandım.
Aynı durumdaymisiz. Bende öyle unideyken böyle hissetmiyordum mezun olunca bok gibi hayatım oldu. Yks tekrar girdim iyi gibi geçti ama aile parası yemek istemiyorum artık bu yaşımda zoruma gidiyor. Yemek bile yemek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen benim memlekete gelmemissin
Hangisi?
Afyon un bı ilcesi
Zaten Afyon'un her tarafı b*k çukuru ekleseydim iyiydi yav. İlçesi neresi knk
Knk zaten küçük bı yer burdan soylemiyim biri görür falan ahshab
Güncellemeye ekle
Sizin oraların insanı neden bu kadar öküz bir de aşırı yobaz bak Konya Kayseri Afyon bu üçü birbiriyle yarışır
Valla bilmiyorum inan. Burdan çıkmak kurtulmak istiyorum
Kurtulursun umarım bu b*k çukurundan
Her gün ağlıyorum ya. Bı de burada çevremde yok. Herkes farklı şehirde. Umarım bı gün gidebilirim
E sen bu haldesin ben ne yapayım yeni mezun oldum afedersin yaş 27 hala işsizim askerliğimi bahane edip iş vermediler e zaten 3 yıl tecilliyim. Hayır al beni işe elinde yetişeyim niye almıyorsun?
Ülkede gençler mutsuz zaten. Yaa ben 21 yaşındayım bir daha bu yaşlara gelemicem ve en güzel yaşlarım bu şekilde geçiyor en çokta o sinirimi bozuyor.
Mezun olduktan sonra da konuşacak kimsem kalmadı çevrem zaten yok ailemlerle kalmak durumundayım evin içine kapanmış bekliyorum. Dışarı çıkma alışkanlığım yoktu zaten iyice içime kapandım.
Aynı durumdaymisiz. Bende öyle unideyken böyle hissetmiyordum mezun olunca bok gibi hayatım oldu. Yks tekrar girdim iyi gibi geçti ama aile parası yemek istemiyorum artık bu yaşımda zoruma gidiyor. Yemek bile yemek istemiyorum
Bir de benim bu yaşta hiç ilişkim olmadı hayır ne okul bana bir kazanç sağladı ne sosyal hayatım oldu ne de kız arkadaşımla öpüşme şansım oldu.
Anlayacağın üni hep ot gibi geçti.
Tamam hatalı olabilirim böyle şeyleri seninle konuşmadan önce hassasiyetinin olduğunu bilemezdim
Ya da senin durumunun benden daha iyi olduğunu en azından erkek arkadaşınla öpüşme yaşadığını bilemezdim
ama en azından yanıtsız kalmasan iyi olmaz mıydı?
Knk yks cevap anahtarı yayinlanmis ona bakiyordum niye tribe girdin ki sen
Her şey öpüşme değil. Karşına illa düzgün birisi çıkar.
Geçmiş olsun hakkında hayırlısı olur umarım.
Sorularıma cevap vermeyen psikopat kızlar yüzünden böyle oldum (sana demedim üzerine alınma)
Teşekkür ederim inşallah. Yok knk alınmadım sorun değil
E ben el miyim sen yaşamış iken ben neden yaşamayım benim neyim eksik🤷🏻♂️
Yasasaydin o zaman ahshah. Eksigin yoksa. Ben kötü bir şey demedim orada. Herkesin bı vakti vardır doğru kişi karşına çıkmamıştır vs
Harbiden sen üniversitede hiç öpüşmedin mi (doğru söyle ama)
Opustum
Kanka konuyu değiştireceğim ama merak ettim öpüşürken tükürük alışverişi yapıyor musunuz?
O ne ahsha
Hani birbirinizin tükürüğünü ağzınıza alıyor musunuz?
Onu sormuştum
Hayır dil falan emdim
E tamam tükürük te gelmiş olmuyor mu😂
E ilk öpüşmen ise nasıl oldu da bu seviyelere geldin?
Bu seviye derken
Yani bu bahsettiğin öpüşmeden önce hiç öpüştün mü onu sormuştum
Neden
Yav Konya Kayseri ve Aydın (İncirliova) bunaltıcı derecede yobaz.
Ağrı Muş ve Siirt e de gittim oralarda terör çok özellikle de Şiilerin olduğu yerde kadın pazarı çok insan haklarına da aykırıdır bu.
Aslında Türkiye nin her tarafı b*ktan cennet gibi de buralar başını çekiyor
Trabzon ve Rize.
Niye looyyn Karadenizli manyak deli bile olsa ben severim hain değildir en azından.
İstanbul
Hangi semt mesela?
Geneli. Sapigi orada. Yani genelde bicaklama yaralama falan hep orada