Güncellemeler
+1 yıl
Sarıgül ü araştırmaktan da aciz iseniz hiç cevap bile vermeyin abi. Abazanlık yapıp ta boş yaptığınız buradan belli oluyor.
Bana sorarsanız Doğu Anadolu dan Erzincan. Erzincanlı nın bile buralarda yaşamayı seveceğini düşünmüyorum. Ancak Sarıgül den sonra anlamsız bir şekilde Erzincan a karşı sevgi oluştu. Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatay depremden sonra ne kadar toparladı bilmiyorum ama şehir yerle yeksan olmuştu
Allah oradakilere kolaylık versin keşke o depremde ben ölseydim. Bu dünyaya sığamıyorum sonuçta.
Ne alaka yaa hepimiz öleceğiz bir gün ölümü dileyeceğine kalan zamanları değerlendir
Ölmek istiyorum abi benim ne zamanım var ne de yaşamak için bir nedenim.
@mkocbas al ruh ikizini buldum
Hatta belki de osundur
Kızım saçma sapan konuşma ne ruh ikizi ne diyorsun sen? Bu koca dünyada tek ruh ikizi olarak bu mavili arkadaşımı mı buldun?
Ölmek istemenin ruh ikizi olmayla alakası dahil yok.
Kızım mızım ayıp oluyo
Seni o sandım çünkü değilsen sorun yok niye kızıyosun alla alla
Kızımı lafın gelişi söyledim takma o kadar. Beni karı kızla eşitlemeni istesem onu eminim ki yapmazsın ama mavililerle eşleştiriyorsun siz hasta mısınız? Ben homoseksüel izlenimi mi veriyorum. Ben laik olduğum gibi heteroseksüelim ki bence de olması gereken bu. Ayriyeten evlenmeden de cinsel hayatı olmayan biriyim.
Kimse ruh ikizim degil
ACÜELFLFLSŞFLDBSPFİWFJÜELWFÜŞFWNPGİDENEĞFĞ özür dilerim ama gğlmekten gözümden yaş geldi
Allah da seni güldürsün 😂😂
Yaa tamam gidiyorum ben yorumumu silin
Yorumun kalacak bir daha saçma yorumlar yapma yeter
Bu ilk rezilliğim diğil son da olmaz muhtemelen hıh 😤 😾 hayırlı işler bol güneşler
Antep
> yengem+ sevdiğim de oralı haha 😂
Antep e hiç gitmedim ancak Antepli çok tanıdığım oldu. Çok hödük idi genelde.
tuhaflar doğruya doğru
Kadınları bir nr
Erkekleri de öyle aslında:(
Erkekler daha beter abi resmen andavallar.
Aynen Emre de öyle:/
Kesecek beni :(
Ya ben bu adamı niye seviyorum
Emre kim ya? Nasıl bir psikopat bu da kessin seni? Kimi sevip sevmeyeceğini bilemiyor isen zorla mı evlendirildin?😱
unutcam abi
Vefasız o:(
Unut gitsin kızım neden sana vefa göstermeyen birine vefa gösteriyorsun. Erkeklerden de kaşar gördüm sonunda.
Aynen vallahi pas vermiyorum
Yüzüne bile bakmıyorum
Yemin ederim sen bakma benim yazdıklarıma
Hiç bakmıyorum 0,000
Kimse için maymun olmak zorunda değilsin her şey bu dünyada da öteki dünyada da karşılıklı.
Bayburt, Tunceli, Gümüşhane hepsi kapışır
Bence de özellikle de buraların bulunduğu coğrafyalar.
Dikili ağaç yok, buralarda yaşayanlar yaşlı genelde. Kolay kolay genç durmaz.
Dikili ağaç yok aynen niyeymiş terörist gelip te kamufle olmasın diye. Karadeniz in her tarafı orman zaten oralarda neden terörist yok. Gümüşhane de dağın başına üniversite yapmayı biliyorsunuz?
Ankara
Niye Ankara herkes buralarda yaşamak istiyor?
Ben sevmiyorum herkes suratsız
İstanbul a gittim ben orada da suratsız hattı sayılır düzeyde ama Ankaralılar konusunda da haklı olabilirsin.
Kilis
Niye Kilis?
Gereksiz bi memleket suriyeli yuvası
Olabilir bu Suriyeli Urdu Afgan Ermeni ve Kürtleri tasfiye etmek lazım abi. Türkiye sadece biz Türklerindir.
Kürtlerin de ülkesi kardeşim kimse yokken Kürtler ve Türkler vardı bu ülkede Kürtler yine hepsinden namuslu yaşayan insanlar
I don't think so dostum özellikle de üç harflilerden Diyarbakır daki çocuklarımıza yaptıklarını bilsen aklın duracaktır. Kürtlerin filan ülkesi değil. Başka yaşanacak daha güzel ülke mi yok ta gidip ülkemizin sınırlarına devlet kuruyorlar? Fransa'ya Almanya'ya gitsinler işte?
Adıyaman
Neden Adıyaman?
İsmi yeter gezilecek hiçbir yer yok ot gibi yasiyorlar adiyamanliyim derken utanıyorum