Kayınvalidemden soğudum?

Eşimle 7 senedir beraber 1 senedir evliyiz. Kayınvalidem ilk günden beri her şeye karışma hakkı gördü kendinde. Eşim askerdeyken yanında kaldım ve her yaptığım işi düzeltmeye çalışıp giydiğim kıyafetten aldığım hazır suya bile karıştı. Eşimle yataklarımızı ayrı kurup gece odaya girme hakkı gördü kendinde. Çok kez saygılı şekilde yaptığının yanlış olduğunu söylesem de hiç hata görmedi kendinde. Ben de mesafemi koymak zorunda kaldım ve aramak bile gelmiyordu içimden. Şehir olarak uzakta oturuyoruz ve kayınvalidem hiç sormadan bir aylık bize kalmaya geldi. Geldiği günden beri burnumuzdan getirdi. Sürekli hizmet halindeydim ama içimden çok sıcak davranmak gelmiyodu çünkü her fırsatta beni birileriyle kıyaslayıp alttan laf sokmaya çalışıyodu. İlk evlilik yıldönümümüzde eşim beni dışarı çıkarmak istedi ve eşime kızarak beni niye çağırmıyosun dedi. Her konuşmayı manipule ederek seni ben doğurdum buyuttume getirir. Çok kaba ve hesap sorar gibi konuşmalarına saygısızlık bile etmedim ama dün mutfağa bir anda geldi ve bana hesap sorarak niye içeri yanıma gelip ne yaptığımı sormuyosun dedi. İşim olduğunu hem zaten bir ay beraberiz her dk yanında olamayacağımı dile getirsem de bana bağırıp çağırdı hakaret etti ve ben artık patladım. Bana sürekli laf sokarak beni kendinden uzaklaştırdığını böyle yaparak beni yanında tutmayacağını sürekli mağdur oynadığını söyledim. Bağırıp çağırıp içeri gitti ve ben dünden beri konuşmuyorum. Eşim işte ve mecbur birlikte kahvaltı etmek zorundayız. İçimden konuşmak onu görmek bile gelmiyo ne yapmam lazım?

Kayınvalidemden soğudum?