sevgilim geçen canlı vidyo paylaştı ve biri arkadaşı sen evlen düğününe gelecem dedi ve benimle ilişkisi olduğu halde sole birşey soledi inşallah arıyoruz bulunca evlenecem dedi ve ben çok kötü oldum soğudum bu lafları soleyince canlı vidyoda benim olduğumu bile bile bunu soledi bende ayrılma kararı aldım sizce doğrumu yapmis olurum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Terbiyesizlik resmen ne oyalıyor seni o zaman madem evlenmicek. Yol ver gitsin
evet öyle yapiyor ve beni ailesi kabul etmedi diye başka biriyle evlenemyi düşünüyor resmen hem beni seviyorum diyor senden başkasını istemiyorum diyor hemde bunu soluyor
Bence en doğru karar olur
bu u solemesi çok yanlış demi
Soğuduysan tekrar ısınamazsın ayrıl
öyle yapacam en doğru karar ama benim gibisini bulamiyacak bana yaptığı herşey için pişman olucak ama benim hayatımda olamiyacak
Ayrılman en doğrusu.
evet en doğru karar verdim o lafı söyleyen ben bekliyen bu saatten sonra benim hayatımda olamaz o lafı solemeden önce dusunecekti
Aynen
teskkur ederim bu erkekleri anlamıyorum peşimden koştu koştu sonra ailem kabul etmiyor dedi ailem kabul etmiyorsa elbeni seviyorsan kimseyle evlilik dusunmiyeceksin
Nezamandır beraberdiniz
iki sene
Vay be:(
ama beyfendi sevse bole solemezdi ben bı sene bekliyorum para gönderiyorum faturasını ödüyorum kim bekler kim ypar solesene
Paran için istiyordur?
Kesinlikle
ailesi beni kabul etmiyor evet ama hiç bir çaba göstermiyor bu konuda ama bu kız uzulurmu edermi diye düşün miyor beni
Peki sen nasıl kendini bu duruma düşürüyorsun. Hiç mi düşünmüyorsun kendini
canım yandı ruhum sancilandi çok kötü kalbim sıkıştı öyle deyince dona kaldım ya nedemek arıyorum bulunca evlenicem nedemek hangi alçak böyle birşeyi yapa bilir ya resmen şerefsizlik bu resmen evet çok kötü soğudum ayrılma kararı en doğrusu bı sendir bekledim sürekli bahaneleri var konuşmamak icin
çok doğru soluyorsun başta hata yaptım hayatıma onu almakla onursuz gururusuz oldum yeri geldi onun için bı sene bekledim faturasına kadar yatırdım para gönderdim hakettim mı haketmedim ama benim bu saatten sonra hayatımda hiç bir amlami yok beni seven değer veren birisini hakediyorum ben
Daha fazla bekleme. Birini bulana kadar seni elinde tutmak istiyor. kendini bu duruma düşürme
kesinlikle düşürmeyecek bundan eminim evet ailesi beni kabul etmese de diye bilir nekadar olursa olsun kimseyle evlilik düşünmüyorum ben böyle iyiyim demesini beklerdim
O bile kabul edilemez. Ailesini ikna etmeye çalışırdı sevseydi. Sevgilisi varken bakınmak ne demek
tabiki de psimden koştu ailem seni kabul eder dedi sonra başka arayışa geçti zaten düşünse o lafları solemezdi
O yüzden bir an önce kurtul şundan. daha güzel bir hayat hakediyorsun
evet ben varya onun için neler neler yaptım başkasına yapsaydım beni el üstünde tutar di
Haketmeyene verilen emek boş işte. Zararın neresinden dönersen kârdır. Bitir gitsin
evet bencede
beni üzdü ama mutsuz olur kendi benim gibisini bulamaz ama iş işten geçecek kimseni ahi kimsede kalmaz
Boşver ne yaşarsa yaşasın sen kendi güzel hayatını yaşa
teskkur ederim
Ayrıldın mı