Ev boyama, tamir vs gibi her işi kendim yapıyorum diye "erkek" ilan edildim. Yanlış mı yapıyorum, bir kadının her işini kendi yapması erkeklik belirtisi mi? 😕
Bir kadının her işini kendi yapması erkeklik belirtisi mi?
Bir kadının her işini kendi yapması erkeklik değil, gücün, direncin ve kendi ayakları üzerinde durabilmenin göstergesidir. Çünkü bazen kimseye muhtaç olmamak, başını dik tutmak zorunda kalır insan. Hayatın yükünü omuzlarken içindeki gücü fark eder ve bu, kimliğini değil karakterini belirler. Kadın güçlü olmayı seçtiğinde kimseye meydan okumaz, sadece kendine söz verir; pes etmemeye, dimdik kalmaya ve her şeye rağmen ışığını kaybetmemeye.
Senin cinsel ihtiyaçların dışında bir erkeğe ihtiyacın kalmamış, bu hem güzel hemde eh işte bir durum nedenini soracak olursan bazı roller aslında değişmemeli buna inanıyorum ha tabi başka seçeneğin yoktur, yapacak kimse yoktur, paranda yoktur yaptıracak falan kendin usta olur çıkarsın o başka mesele ama eğer bazı şeyleri kendin halletmeye çalışırsan bu senden azar azar var olması gereken o "prenseslik, dişilik" kavramlarını eksiltebilir, bunu korumakta fayda var çünkü erkeğe ihtiyaç olmayan bir yerde genelde durmak istemez erkekler, kendilerine ihtiyaç duyulması hoşlarına gider, sen yine de bil hepsini de herşeyi yapma sonra başına kalır 😅
Hobide kalması lazım diğer türlü bir tık sıkıntı yani, bunlarla uğraşmak bazen kafayı rahatlatıyor farkındayım, bazen çok canın sıkkınken yaptığın böyle işler bir nebze de olsa iyi geliyor insana arada bir yapsan fena değil tabii ki hiç bir şeyden haberi olmayan bön birisi olmaktansa böyle olmalı insan dediğin zaten de, dozu iyi ayarla yoksa artık sana HİİOOPPP USTAĞĞĞĞĞ diye seslenmeye başlayacaklar hahahah :D
Haaaaa? Dolap için cila almaya gittin ama bir baktın ki odaları boyarken bulmuşsun kendini öyle mi? Helal olsun kız sana sen bundan memnunsun gibi duruyor valla biraz atik bir karakterin var anladığım kadarıyla mıy mıy mıy sevmiyorsun anlaşılıyor, boş ver sen böyle takıl amaaan olan olsun fdsfdfs :D
Gerçekten takdir edilesi bir durum. Siz kimseye bakmayın en güzeli bu... Güçlü kadınlar her zaman 1-0 öndedir sizin kadar olamayan erkekler var... Size bunu diyenler önce kendilerine baksın anneleri olmadan bir şey becerimiyorlar...
üç erkek kardeş arasında ve tornacı bir baba olunca malum ev işleri veya tamiratları kendim yapabiliyorum... hatta elektrik hattı bile çektim yatak odama
Hayır, erkeklik belirtisi değildir. Bu düşünceden yola çıkacak olursak, aşçı ve chef 🧑🍳 olan erkekler “kadın” ilan etmeli kendilerini 🤭 “Kadının yeri mutfak” değildir, her kadın da yemek yapmayı sevmek zorunda değildir. Gerek iş olarak gerek hobby olarak hepimizin yapmayı sevdiği farklı uğraşlar vardır. Bende futbol oynamayı, stadda maç izlemeyi, tamir işleri ve silahla atış yapmayı seviyorum. Bu beni erkek yapmaz
Herşeyimizi kendimiz yapayapa Seyit Onbaşı olduk. Ama ben bunu erkeklerin yanında söylemiyorum. Sen de öyle yap 😅😂😂 O da kendini erkek gibi hissetsin , işe yarar hissettir onu.
Bizdeki kadar cinsiyetçilik algısı hiçbir millette yok. Hayır, her işini kendin yapabilmek yetenekli olduğunu gösterir. Kadınlara atfedilen yemek işinde de tüm şeflerin erkek olması ne kadar normalse senin yaptığın da o kadar normal.
Biz tamirciye para vermeyelim diye YouTubeden şanzıman sökme takma izledik. Evin önünde şanzımanı indirdik yenisini taktik ama tüm gün sürdü ve bir hafta her yerimiz agridi. Hala hayret ediyorum o arabayı geri nasıl topladık diye
1300 değil 1500 o da en az dedi. Bozuk şanzımani söküp tamir edecekti. Biz de şehir dışında ikinci el şanzıman bulduk 150 dolara. Gittik onu aldık bir kaç şey daha derken 250 civarına patladı toplamda 😂
En pahalı sağlık sigortasını yaptırmaktan cekinmemek lazım. Yoksa pahalı. Diş tedavisi girmiyor pek sigorta kapsamına, kanal tedavisina 1700 dolar ödemiştim