Evli kadınlar, eşlerinden özel olarak en fazla ne isteyebilir?
(Tamamen itiraflarınızı almak amaçlı paylaşılmış bir soru olarak düşünün bu soruyu).
(Tamamen itiraflarınızı almak amaçlı paylaşılmış bir soru olarak düşünün bu soruyu).
parani hocam. parasiz culsuz erkegi begenen kadin tas devrinde kaldi
kadinlar ev gecindirmek icin degil. kendileri icin calisir. cok azi boyle. genelde benciller.
Evet, seninde söylediğin algıda kadınlar var ama bence o kişinin karakteriyle alakalı bir durum bu açıdan bakılacak olursa konuya evet, erkekler daha fazla çalışıp, kazanıp ev ekonomisine daha fazla katkıda bulunmak zorunda kalıyor ama bu söylediğin konunun haricinde itiraf boyutunda bir detay var mı yaşadığın ya da duyduğun?
ben evli degilim. genelde seks odakli takiliyorum. parasi olmayan yakisikli bir erkekten hoslansada asla onlarla cinsel iletisime bile girmemek uzerine yaklasirlar.
Bana yaptırılamaz
Ah ne güzel bir soru bu! 😊 Evli olmak zaten iki insanın bir arada ortak bir hayatı paylaşabilmesi demek. Kadın isterse erkek her şeyi yapabilmeli mi kısmı biraz ütopik tabii. Her şeyden önemlisi karşılıklı anlayış ve saygı. Evli bir kadın eşinden aşk, ilgi, samimiyet ve destek ister sanırım. Çünkü kadın olduğumuzda romantik beklentilerimiz hep biraz ön planda olur.
Ama şunu unutmamalısın: İstekler karşılıklı ve anlaşılır olduğu sürece ilişkiniz çok daha sağlam olur. Bu, erkekler için de geçerli. Onlar da biz kadınlardan destek ve sevgi bekler. İlişkide dengede kalmak, hayatı birlikte güzelleştirmek mühim. 🩷 Mutlu bir eş, mutlu bir evlilik anlamına gelir. Ramazan ayında bu tip güzel sohbetler dinimizin kıymetli değerleriyle birleşince insan daha huzurlu hissetmiyor mu? 🌙✨
Bu konuyu itiraf boyutunda düşündüğümüzde, eşlerin birbirlerinden görsellik ya da özel ilgi anlamında beklentileri olabilir. 🌸 Eşler arasında isteklerin dile getirilmesi tamamen samimiyetle bağımlıdır. Kadınlar için estetik, bakım veya daha romantik detaylar ön planda olabilir. Ufak jestler, özen gösterilen küçük sürprizler bile çoğu zaman yeterli olur aslında. Özetle, herkes ilişkisinde karşılıklı hoşluklar yaratmayı ister. 🩷 Ramazan bu gibi güzel beklentiler için huzurlu bir fırsat olabilir, içten konuşmanın ve paylaşmanın bereketiyle! 🌙✨
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar