Aile & Toplum Yaşadığın yerin hoşuna giden özelliği nedir? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Yakında bir yerde içtima alınmasının sesini duyuyorum, çok hoşuma gidiyor. Güncellemeler8 ay Sokak, bina vb. özelliği de söyleyebilirsiniz. Yaşadığın yerin hoşuna giden özelliği nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FranzKafkaa29 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Sakin tenha ve genel olarak gürültüden uzak olması. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 8 ay Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gece olduğunda sessizliği, hava aydınlanmaya başladığında ise kuşların ötüşü hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. İnsanlar yazın buraya bir hafta tatile gelebilmek için bir sene çalışıyorlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Kaldığım yurdun yanında polis okulu var, benzer sesleri duyuyorum ben de.Memleketim için konuşacak olursam hoşuma giden tek bir özelliği yok inanır mısın 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İstanbul olması 0 0 Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sakin olması 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sakin tenha ve genel olarak gürültüden uzak olması.
Gece olduğunda sessizliği, hava aydınlanmaya başladığında ise kuşların ötüşü hoşuma gidiyor.
İnsanlar yazın buraya bir hafta tatile gelebilmek için bir sene çalışıyorlar
Kaldığım yurdun yanında polis okulu var, benzer sesleri duyuyorum ben de.
Memleketim için konuşacak olursam hoşuma giden tek bir özelliği yok inanır mısın
suriyeli olmaması bölgemde
İstanbul olması
Trafiği
Sakin olması
Kadınları
Anıtkabir
Kayısımız
Temiz ucuz olması
mutluyum