Yeni evliyim ve annem arayıp kardeşimi şikayet ediyor?

Ben Yeni evliyim evleneli bir buçuk ay oldu farklı bir şehire geldim Orada yaşıyorum eşimle kendi evimdeyken ailemden çok çektim ailem derken kız kardeşim ve Annemden çok çektim şiddet de gördüm annem ikimiz arasında gerekli seviyelerde ayrım da yaptı ben daha özgüvenli bir kızdım Kız kardeşim daha özgüvensizdi ve annem bunun adaletini sağlamak için biz tartıştığımızda vesaire ben haklı da olsam onu korurdu Hatta ben sırf bu yüzden bilincime bile kaybediyordum Çünkü beni saatlerce İkisi de öldü Neyse Gelin Oldum geldim Kız kardeşim şu anda evde bir şeyler yardım etmiyormuş Anneme babama saygısızlık yapıyormuş bu arada Kız kardeşim 20 yaşında ve şiddet unsuru gibi babama falan da saldırıyor Hani bir şey yapılmıyor polise vesaire şikayet durumları aile içinde olunca Bunlar kapatılıyor Annem beni arıyor sürekli bana kardeşimin işte bir şeyler yapmadığını onlara kötü davrandığını şöyle böyle anlatıyor kız kardeşime Bana karşı çok saygılı davranıyor benimle için elinden geleni yapıyor Ben onunla bu konulara konuşmak artık istemiyorum ama konuşmam gerekiyor gibi hissediyorum çünkü annem arıyor Yok bugün şöyle yaptı şunu etti bunu yaptı şöyle böyle vesaire diyor ve şu an benim burada huzurum etkileniyor aklın Sürekli orada evde Yine kavga mı çıktı saldırı olayları vesaire mi var yani ne yapmam gereksizce nasıl davranman gerek ne düşünmem gerek

Yeni evliyim ve annem arayıp kardeşimi şikayet ediyor?