Abimin karısı abimle ve ailemle aramı bozuyor?

Abim ve karısı bize kalmaya geldiler. Karısı abimi doldurup neden yardım etmiyorum diye üzerime saldı (yardım ediyorum o gün rahatsızım elimi yüzümü yıkayım dediğim halde üzerime geldi). Abim benim boğazımı sıkıp beni itikledi. Ben konuşmayı kestim her ikisiyle de, bu seferde karısı bana ben sana ne yaptım diye olay çıkardı ağladı bayıldı. Abim bana hakaret, beddua her şey söyledi. Ailem o senin abin şaka yapmıştır dedi ama şiddetin şakası olmaz. Sürekli olarak abimi dolduruyor. Büyü olduğunu düşünüyorum. Büyü ile ilgili birkaç defa olay anlatmıştı sanki başkası yapmış gibi. Abimin karısı güzel olsa güzelliğine kapıldı diyeceğim o da değil. Artık kafayı yiyeceğim ailemle de aramı bozuyor

Güncellemeler
1 yıl
Abimin karısı saygısız biri abımı sürekli doldurup üstüme salıyor bizim evden beni kovuyor ben gidersem gelecekmiş. Abim eve gelip onu evden gönder öldürcem onu diyor. Karısı bana ağzı alınmayacak hakaretler söylüyor. Tamamen sildim hayatımdan benim artık ne öyle abim ne de o karısı var. Benim için artık ölüler. Büyü yaptığını düşünüyorum. Büyü ile ilgili olaylar anlatmıştı. Büyü varsa bunu nasıl bozdurabilirim nereye gitmem gerekiyor.
Abimin karısı abimle ve ailemle aramı bozuyor?