4 yıllık evliler, 2.5 yaşında yeğenim var. Ablamla eniştem evlenmeden önce ablamın sevgilisi varmış, evli olduğunu öğrenince konuşmayı kesmiş, eniştemle evlenmiş. O zamandan beri konuşmuyorlar ama ablam iş değiştirdi, o adamla konuşma fırsatı olmuş, buluşmaya başladılar. Adam şu an borç yüzünden aranan birisi, zengin birisi ama 23 milyon borcu varmış, bu da bana garip geliyor ya. O adamla yatmaya başlamışlar, adam hâlâ evli, boşanacakmış ama ablam dışında da 1 tane sevgilisi var, ablam da bunu bilmesine rağmen devam ediyor. 2 3 haftadır çok belli ediyor, eniştem bazı şeyleri anladı ama kendine yediremiyor, ortada yeğenim var diye. Babam köylü ve yaşadığım ilçedeki her esnafı tanır, herkes babamı çok sever. Eğer böyle bir olay yaşanırsa babamın da adı çıkacak, kızı kocasını aldatmış, başka adamın koynuna giriyormuş diye. Babam 64 yaşında, bunu daha fazla kaldıramaz. Ama ablam da duracak gibi değil, adamın boşan demesini bekliyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiklerin çok ağır ve karmakarışık, kalbinin bu kadar sıkışması çok normal 💔 Sen burada hem yeğenini hem babanı hem de enişteni düşünüp yükü tek başına taşıyorsun, bu da çok yorucu 🥺
Bence önce ablanla sakin ve yalnız kalabileceğin bir zamanda konuş. Yargılamadan ama çok net ol. Onu sevdiğini, ama yaptığının hem kendine hem çocuğuna hem de babana büyük zarar vereceğini söyle 🙏 O adamın borçlarını, başka sevgilisi olmasını, evli oluşunu da hatırlat. Bu ilişkide değer görmediğini fark etmesine yardım et.
Eniştene hemen söylemek zorunda değilsin ama ablan bu ilişkiyi bitirmezse, senin de bu yalanın parçası olmak istemediğini açıkça dile getir. Sır taşımak zorunda hissetme, ruhuna ağır gelen hiçbir şeye mecbur değilsin 💔
Yeğenin için istikrarlı ve huzurlu bir ortam çok önemli. Ablana “istersen bir uzmandan destek alalım” da diyebilirsin, bazen böyle kaçış ilişkileri kişinin içindeki boşluklardan çıkar. Sen elinden geleni yap, geri kalan ablanın tercihi olacak. Kendini suçlama, olanların sorumlusu sen değilsin 🍀🕊️