Ait hissettiğim bir yer yok?

Benim tam olarak odam yok evde, oturma odasındaki eski koltuklardan birisinde yatıyorum yıllardır (19 yıldır) ve çalışma masam da orada. Çalışma masamı 5 yıl önce 2. el olarak almıştık ama beğenmedikleri için bana kalmıştı ve ben kullanmıştım. Kitap koyduğum eski bi tv masası gibi bir şey de var. Oda karışım yani. Bu yıl yurda gittim üni için. Yurda gidince babam koltukları başkalarına vermiş, yani artık yatacak yerim yok. Yeni bir şeyler almak istiyormuş oraya ama benim için değil. Misafir gelince orada kalsın diye. Çalışma masamı da atmak istiyor, kitap koyduğum tv masasını da. Bunu duyunca çok üzüldüm ve "şaka" dedi o da. Ama ben şaka olmadığını biliyorum çünkü vermek istediğini söyleyip durdu. Beni ikna etme düşüncesi yok. Üzüldüğümü görüyor ama yine de çok umursamıyor. En azından koltuğun rengini seçebilseydim ama istemedi. Benim onlarla gidip koltuk seçmeme de gerek yokmuş. Ben onun üstünde yatacaksam koyu olsun, leke olmasın diye seçmek istemiştim ama olmadı. Bana yıllardır yatak alınmadı. Herkesin yatağı var benim yoktu. Olsun en azından odam var gibi bir şeydi ama artık yok. Kardeşleri vs gelecek diye onlar için kalabilecekleri bir yer olsun istemiş. Ben abartıyor muyum? Yurt odamdakilerden 2si de beni sevmiyor zaten. Yurdumu geç odamı da değiştiremedim. Yurda zaten ait hissetmezken, uyku bile uyutmazlarken eve bile gelemeyeceğim artık

Ait hissettiğim bir yer yok?