Aynı günde hem eşinin hem de kayınvalidenin doğum günü var. Ne yapardın? 🫣

Cevap
18Cevap
Eşimi ve annemi aynı anda kutlardım. Öncelikli olarak. Özel olarak sonra tekrar eşimi kutlardım, romantik bir tarzda 😍
doğum günü kutlamak hiç tarzım değil böyle canım şeylere kafa uprmak tarzımda değil insanlık nerde gereksiz saçma canım iş var onlarla uğraşıyor.
Anneciğimin yaş gününü kutlar, bugün hem doğduğun için hem bana böyle harika bir eş doğurduğun için iyi ki varsın kocakarı derim.
Eski ben olsa eşimin doğum gününü bir gün önce kutlar ertesi gün ikisinin doğum gününü kutlardım. Ama artık böyle ince düşünceler sergilemiyorum
Gün içerisinde ikisinin de kutlardık aile arasında, akşam baş başa kalınca eşimle kutlamaya devam ederdik djdh
Akşam kaynanamı bize davet ederdim. Bir de pasta alırdım. Oğlu ile birlikte üfletirdim.
hiç yaşamadığım bi duyguya denk geldim şu an o an mutlu olurdum galiba..
Kayinvalideme minik bir hediye ve pasta keser sonra eşiminkini kutlamaya başlardım
Beraber kutlarız ne güzel işte. Zaten doğumgünlerini hep kalabalık kutluyoruz, başbaşa kutlamıyoruz
İkisinide kutlardım bunda zorlanacağım bir şey yok sonuçta ikiside kadın al birer kolye tamam...
Ikisinede hediye alın ama önceliğin eşin olmalı kayınvalideye gördüğünde verin hediyesini..
İlk eşimin kutlar sonra kayın validemin kutlardım
kayinvalidem eşimi 2. plana atmami mi bekleyecek benden yani? trip mi aticak? atsin 😂
Çok sıkıntılı yaa umarım böyle bir duruma denk gelmem. Aynı günde doğma işlerini hiç sevmem 😅
Hatunu alıp anasının evine bırakırdım o gece onlarda kalırdı
Herkes eşininkini kutlasın. Ben eşiminkini kutlarım öncelikle 😊
İkisinede ayri ayri ayni tip pasta yaptirip ayni hediyeyi alip ayni yerde kutlarım
Artik birakin su eş ve kaynana kapismasini
İkisini beraber kutlardık
İkisini de kutlarım, toplu bir yemeğe çıkılabilir
Eşimin doğum gününü kutlarım
Hiç bir şey bana ne doğum günün de
Bir yerde toplanıp ikisini aynı anda kutlarız
İkisine 1 pastayla kutlardım
Çok iyi bir durum kutlardım.
Ortadan kaybolmak mantıklı
İkisinin de doğum gününü kutlarım
Eşimin doğumgününu kutlar sonra onunkini kutlarım
Kaçardım :D
İkisinin de gönlünü yapmak lazım..
Kim o şanslı erkek
Ayrı ayrı kutlarım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda hem eşini hem de kayınvalideni memnun edecek dengeli bir plan yapmanı öneririm. 💕 Mesela sabah kayınvalidenle birlikte özel bir kahvaltı organize edebilir veya onun sevdiği bir hediyeyi vermek için sabah saatlerini ayarlayabilirsin. 🎁 Akşamı ise eşine ayırıp onunla baş başa bir kutlama yapabilirsin. 🍷✨ Böylelikle iki tarafın da kendini değerli hissetmesini sağlarsın. Bazen iki mutluluğu aynı güne sığdırmak yorucu olabilir ama bu, sevgi dolu bir bağ için güzel bir çaba! 🫶