Birkaç tane kadın arkadaşım var eşim çekemiyor, ne yapmalıyım? bazıları 5 -10 senelik hatta normal erkek arkadaşlar gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Cevaplara bakınca sitede yorum yapanların Afganistan'dan geldiğini düşünmeye başladım.
Mağara Çağı'nda mı yaşıyorsunuz arkadaşlar?
İnsanların karşı cinsten son derece samimi arkaraşları olabilir.
Benim yıllardır arkadaşım olan ve hiç bir şekilde arkadaşlık dışında bir şey düşünmediğim gayet düzgün kadın arkadaşlarım var, erkek arkadaşları olduğu zaman onlarla da tanışırım.
Bir kadının da sadece arkadaş olduğu erkek arkadaşları olabilir, bunlar normal şeyler, biraz medeni olun, medeni hayatta herkes biribirini becermeye çalışmıyor :))) Yani normal arkadaş olabiliyor insanlar :)))212 Yorumla- 10 ay
Harika yorum, kendimi sorguladım yorumları okurken
- 10 ay
@Ayabasanmaymun Teşekkür ederim, ben de şok oldum yorumlara bakınca, demek ki burada yorum yapanların çoğu önüne gelen karşı cins insana sadece cinsel açıdan bakıyor, kadın erkek farketmeden, bu sitede ki durum çok vahim :))
- 10 ay
Gerçekten, sevgilileri selam verdikleri herkesi arzuluyor sanıyorlar sanırım, eğer öyleyse ilişkiyi gözden geçirmek lazım😅
- 10 ay
@Ayabasanmaymun İnsan kendinden bilirmiş diye bir şey var ya, büyük ihtimalle kendileri de her karşı cinsi arzuladıkları için sevgililerini ya da diğer herkesi öyle zannediyor olabilirler :))
- 10 ay
Olabilir 😬😬
- 10 ay
Üstad. bizde ki kafalar afgandan beter, fırsatları yok bakma
- 10 ay
Konya ovası değiliz çok şükür
- 10 ay
Afganistan ne alaka sizin gibi geniş değil insanlar, onlar evli ve eşi istemiyor istemediği bir şeyi neden ısrarla yapsın? Siz erkeklerin kız arkadaş kanka kavraminj da iyi biliyoruz hepsi de b o k yoluna gidiyor
- 10 ay
aynen bence de... Nefes alsın yeter yani 😀
- 10 ay
@DeaconnFrost @Ayabasanmaymun Yoruma damlamış bile Afgan arkadaşlar, bunlara cevap vermeye bile değmez.
- 10 ay
Valla taa çocukluktan erkek arkadaşlarım var eşimin de öyle, bok yoluna da gitmedik😅 zaten rahatsız edici bir tavrı olan varsa sınırı çekiyorsun gidiyor. Hayatımızı devamlı eşimizle geçiremeyiz, genel gözlemim karşı cinsi geçtim kendi cins arkadaşı bile istemiyor çoğu kişi. Tamamen tercih ama kısıtlayarak olarak işler değil bunlar. Eşim çocukluk arkadaşımla benden daha kanka mesela 😬
- 10 ay
🤣🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
10 ayBence evli bir erkeğin ve evli bir kadının samimi arkadaşlığı dediğimiz düzeyde kadın-erkek arkadaşlıkları, çoğu zaman sağlıklı olmuyor. Bunun sebebi sadece güven meselesi değil; doğal olarak karşı cinsle derin ve sürekli iletişim, duygusal bağların oluşmasına yol açabilir ve istemeden de olsa eşler arasında rahatsızlık yaratabilir.
Benim düşüncem şu: Arkadaşlık elbette güzel, ama evlilikte sınırlar önemli. Eşler birbirine karşı dürüst ve saygılı oldukça, arkadaşlıkların da bir çerçevesi olmalı. Bu yüzden ben, evli bir erkeğin ve evli bir kadının samimi bir şekilde sadece arkadaş kalmasını zor görüyorum. Karşılıklı güven ve sadakat, evliliğin temel taşı ve bunun içinde sınırlar koymak bence doğal.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 10 ayAranızdaki samimiyet rahatsız etmiştir. Eşimin ta çocukluktan beri olan kadın arkadaşları da erkek arkadaşları da var. Erkeklerin eşleri ile de genelde çocukluk arkadaşı neyse. O kadar kadın var ve hiç rahatsız olmadım hep de görüşürüz. Ama bir arkadaşının eşi vardı kız o kadar sınırsız saçma bir tip ki, direkt dedim eşime ben bu kadınla görüşmem istersen kocasıyla görüş ama ben bununla aynı ortama girmem diye. Yani sorun kadın olmaları olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEğer eşinle ortak tanıdığınız kadın arkadaşlarsa ve onlarla samimiyetine çizgi çekebiliyorsan kıskanmak gerekli değil ama haddinden fazla samimiyse her kadın karışır ve kıskanır. Tersi durum olsa emin ol sende eşinin erkek arkadaşları olsun istemezsin. Kimseye güvenilmiyor neler okuyoruz izliyoruz. Eşin dediğim gibiyse durumlar haklı.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinle aranızda bu konu hakkında açık ve net bir şekilde konuşarak başlamalısın. Ona hislerini ve bu arkadaşlıkların senin için ne kadar önemli olduğunu anlatmayı dene. İnsanların arkadaşlık bağları sadece cinsiyetle sınırlı olmamalı, önemli olan güven ve karşılıklı anlayış. Onun çekincelerini ve endişelerini yargılamadan dinlemelisin.
Belki de onun hissettiği kıskançlık veya çekememezlik biraz güvensizlikten kaynaklı olabilir. Anlayış gösterip ilişkinizdeki güveni artıracak adımlar atmaya çalışmalısınız. Bu süreçte samimiyet ve saygı her şeyden önemli. 🙏 Çünkü bir çiftin en güçlü dayanağı karşılıklı güven ve iletişimdir. 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
26Cevap
10 aySen de çok iyi biliyorsun ki onlara farklı gözle bakıyorsun o yüzden eşinin erkek arkadaşı olma düşüncesinden hoşlanmıyorsun. Sizin gibilere kısas kısas yapmak lazım. Zihniyetin belli bir de erkek gibi görüyorum diyorsun. Arada götürürüm diye kenarda tutuyorum demeye yemez bir tarafların.
31 Yorumla- 10 ay
Yaşın doğru mu?
10 ayMaalesef bazı kadınlar tip şeyleri kıskanabiliyor kıskançlık yapabiliyorlar. bunun altyapısını evlenmeden önce yapmanız, bu tip durumlarda saygılı olması gerektiğini ona anlatmanız gerekiyordu. Sadece baş başa bir kız arkadaşınızla görüşmeniz onu rahatsız edebilir empati yapın. Siz de rahatsız olabilirsiniz. Aynı şekilde o eski bir erkek arkadaşıyla tek görüşse sonuç nasıl olur?
20 Yorumla
10 ayOnun 5-10 senelik erkek arkadaşları var mı peki? Varsa ve eşim normal kız arkadaş gibi dese tamam diyip kabullenecek misin?
90 Yorumla
10 aySadece bir kisiyi cevaplamissin ve ona da esinin erkek arkadasinin kesinlikle olamayacagini yazmissin. Madem bu goruste bir insansin senin neden oluyor? Insan haksizliga bir yere kadar tahammul edebilir. Sonrasinda senin de pisman olacagin yollara gidilir donusu de olmaz. Ne istedigine dikkat et.
00 YorumlaEvliysen olmaz be Reis.. çünkü bu şüpheye neden olur şüphe varsa kafada kurulmalar başlar yanlış anlaşılmalari doğuran durumlar ortaya çıkar huzursuzluk geçimsizlik güvensizlik vs vs...
60 Yorumla
10 ayOlmasın kardeşim kac yasında adamsın napıcan kadın arkadas boyle seylerle gelmeyin gündeme lütfen ya
80 Yorumla
10 ayOlamaz kardeşim özellikle evli adamın kadın arkadaşla falan ne işi var evdeki kadına çok ilgi göstere biliyomuşsunuz gibi daha bi de dışarda aranıyosunuz. Evlenmeseydin o zaman.
45 Yorumla- 10 ay
Geçmişten gelen arkadaşlıklar güvenilir gerçekten ailecek tanisabilecek arkadaşlıklar olabilir evli olmak demek bütün karşı cinsle iletişimi kesmek her sohbet de bir manâ aramak bir şeyler ima etmek değildir varsa kadın arkadaşı eşiyle de arkadaş olsun bu herkes için geçerli çünkü biz böyle yapıyoruz eşimle
- 10 ay
@Poyrazbjk boş yapma olamaz.
- 10 ay
@Poyrazbjk …tavırda derken “da” bağlaç olduğu için ayrı yazılır.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 aysevmem öyle arkadaşlık.. kadın ve erkek çok yakın arkadaş olduğu zaman eşlerin huzursuz olması çok doğal.
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
10 aySen karının erkek arkadaşı olmasını istemiyorsan demekki bu işte bir art niyet var. O yüzden ben eşinin bu tavrını destekliyorum 👏👏
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayYorumlar o kadar çağ dışı ki bende mi bi gvatlık var diye kendimi sorguladım resmen ahdjsjdjsjsjs arkadaşlar topluca yallah afganistana hadi naşş
23 Yorumla
10 ayEsin ne diyosa o. Eşinin erkek arrladaslari var mı? Varsa sana bişey diyemez ama yoksa her şeyi de der. Evlenmeden önce bunları dusunmedin mi ztb? Ve evet o da erkek arkadaş yapsın ödeşin
20 Yorumla
10 ayEşin ne diyorsa ona onu yap çünkü empati eşinin de erkek arkadaşı olsaydı ve izin vermeseydi de yine de devam etseydi onun daha ne kadar sevebilirdin ki eşini şu an aynı şeyi yaşıyor iki günlük insanlar için bir ömürlük eşini satmaya değmez diye düşünüyorum ona göre ayağını denk al yoksa senin o ayağını kırarım
20 YorumlaEşine ayırmadığın zamanı onlara ayırman, eşin olmadan onlarla birebir görüşmen, eşini de onlarla tanıştırıp görüştürmemen gibi durumlar varsa, eşin haklı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
10 ayNasıl bir samimiyet olduğu, ne sıklıkla görüştüğü önemli. Ama evli insanların genel olarak karşı cinstem çok yakın arkadaşı olmamalı. Sonunun nasıl bittiğini görüyoruz genelde
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Abartı, ölcusuz bir samimiyet varsa olmaz insanı ister istemez şüpheye sevkeder huzur bozar. Kadının olsa o da erkeği rahatsız eder bir noktadan sonra..
10 Yorumla
10 ayOlamaz Allah kadını erkeğe eş olsun diye yarattı arkadaş olsun diye değil.
30 Yorumla
10 ayEşin çekemiyor değil eşin her şeyin farkında kız arkadaş hiç arkadaştır. Karının sözünden çıkma.
30 YorumlaKadınlarla erkekler arkadaş olamaz. İnsanların nefsi vardır.
30 Yorumlane kadının nede etkeğin karşı cins arkadaşı olamaz. tabş ciddi ilişki içinde ise. bana ters. erkekle kadından arkadaş falanda olmaz.
10 Yorumla
10 ayOlamaz. Senin erkek arkadaşın varsa eşinin de erkek kankaları olmalı hatta kankası sonuçta onla aynı odada yatsa da bişey olmaz dimi
10 Yorumla
10 ayOlamaz, dostum eşin var kadın arkadaş nedir evlendiğinde arana mesafe koyuycaksın, konuşmucaksın.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı.
10 ayOlsa bile arana biraz mesafe koy onlarla. Senin için 1 numaralı kadın, eşin olmalı. Annenden sonra tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayO kadınlarla aranı bozarsan. kadın rahatlıyıcak ve umursamıcak para günü seksi iptal. Kadınlar kıçını ancak rekabet varken kaldırırlar. Erkekler gibi bana ait işte değil zaman geçtikçe güçsüz işte iletişimsiz ayı gibi nitelendirmeye başlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 10 ayİsterse 20 senelik arkadaşım olsun eğer eşim istemiyorsa demekki gördüğü ve benim göremediğim bir şey var derim ve bitirirm tabiki arkadaksıgımı
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Karşı cins arkadaş olabilir samimi olduğum arkadaşlarım var FAKAT
Erkonun düzenli mutlu bir ilişkisi olmalı yoksa kadına sarar
00 Yorumla
10 ayMesafeyi iyi koymak elzem, karşılıklı güven olmalı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal. Evli barkli adamsın. Ne işin var başka karılarla
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bence eskisi kadar çok samimi olmamalı insan aynı açıdan bakmak ve empati yapmak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşin artık kadın arkadaşın da ailen de besin herşeyin de o. Keşke anlamış olsanız ama neredeeee. Eşinin de bir düzine NORMAL ERKEK ARKADAŞI OLMASI DİLEĞİYLE🤣
10 Yorumla
10 ayBu devirde bence zor yani düzgün kalan arkadas bulmak
10 YorumlaEşinle onları tanıştır, o zaman içi rahat eder.
00 Yorumla
10 ayEvlenmeden bilmiyor muydu kadın arkadaşların olduğunu. Kendisinin erkek arkadaşları yok mu
00 Yorumla
10 ayEşine de seninde erkek arkadaşların olabilir de ozaman bişe demez 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayOlamaz karını dinle onla evlisin arkadaşların ile değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBunları evlenmeden önce konuştunuz mu? Konuştuysanız o zaman karına çenesini kapatmak düşer. Hiç çekemem böyle bir kadını.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHaklı
O. zaman o da erkek arkadaşlarıyla görüşsün
Sende laf etme10 Yorumla
10 ayBen de laf ederim kadın arkadaş olmaz. Olsa da benimle beraber ve ev oturmasında falan görüşebilir. Öyle onlarla tek başına dışarda takılmak falan yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEvlenirken düşünecektin, sonradan değiştiyse de açıkça uyaracaksın.
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYani "ben imzayı buna atmadım" diyeceksin.
Gizli Üye(30-35)10 ayGayet doğal olması eşinin erkek arkadaşı yokmu peki
00 YorumlaKusura bakma ama haklı, ikimizinde karşı cinsten yakın arkadaşı olamaz nokta 😂
30 YorumlaAnlıyorum seni aslında ne kadar yakın olduguna baglı ama, normal degil senin iyi anlaştıgın fikir alıştıgın kadın arkadaşların olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBak dostum eşini dinle vardır bildiği. Onun erkek arkadaşı olsa ne yapardın. Saçmaaa baştan sona. Geç herşeyden eşinle anlaş eşinle mutlu ol görüşmek diyosa görüşme ha sana deyip kendi yapıyorsa Ortalığı kat birbirine. Parçala. Bam bam bam
10 Yorumla
10 ayHayır olamaz şöyle düşün eşinin yanında eski erkek arkadaşı var sen ne tepki verirsin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKardeş sen mal mısın? Ciddi soruyorum bak evlisin sen aw evli ne kadın arkadaşı. Ozmn karının da erkek kankileri olsun evine gitsin yiyip icsinler
20 YorumlaKız erkek arkadaşlığınin yatağa sönmesi çok küçük bir kıvılcım meselesi. Eşin haklı.
00 Yorumla
10 ayGayet tabii olabilir. En iyi arkadaşlıklar karşı cinsle kurulanlardır.
01 Yorumla- 10 ay
Kesinlikle
Yap reis boş ver. Ona kalırsa o da erkek arkadaş yapamaz.
00 YorumlaKadın bu istemez.
20 Yorumla
10 ayEşin rahatsizsa mesafe koy abi bence
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı.
10 ayKadınlar hisseder vardır bir şeyler kesin
23 Yorumla- 10 ay
Tamam da çocuğun sorduğu sorunun cevabı bu değil ki erkeklerin kadın arkadaşı olamaz mı diye sormuş :))
- 10 ay
Kendisi eşinin erkek arkadaşı olmasına baya karşı olduğuna göre kendi zihniyetinden baya haberdar. Kız arkadaşlarını kadın gibi görüyor ve başka gözle bakıyor o yüzden karşı çıkıyor kdkfkf
- 10 ay
Haklısınız hanımefendi :)) dndndjf
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olamaz. Nokta, bitti.
20 Yorumla
10 ayBende istemem. Eşin haklı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayPeki eşinin ekrrk arkadşları olabilir mi
36 Yorumla
Soran10 ayHayır tabiki ne alaka
Cevap sahibi10 ayO zaman senin niye oluyor
Soran10 ayAynı şeymi
Cevap sahibi10 ayNeden arkadaş olarak bakmıyor musun sen
- 10 ay
👏👏 bence bütün sorun bu cevapla çözüldü 😄
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayEvet olamaz ben de hak veriyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Olmasın Eniste , bos ver
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 aysiz ne zamandır evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybenim sevgilimde bana ayni şeyi yapiyor ya fotoğrafciyim diyor kızlar sana bakip poz veriyor
00 YorumlaSende bi güzel kardeşim var
02 Yorumla- 10 ay
Soyadın g ile mi basliyor🌼
O erkek arkadaş yapsın ödeşin çözüldü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 aySenle evlenirken seni böyle kabul etmiş.
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim kadın arkadaşlarım olmasına sürekli laf ediyor. Erkeklerin kadın arkadaşı olamaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım