Varoş zavallı dilenci köylü köle ezik tipsiz fakir ailemden tiksiniyorum ne yapabilirim?

Varoş zavallı dilenci köylü köle ezik tipsiz fakir ailemden nefret ediyorum ne yapabilirim?
babam fakir maymuna benziyor sinir hastası 1.50 boyunda maymuna benziyor annemde fakir ve özürlü ikiside hem fakir hem tipsiz hemde özürlü babam yarım adam kalp hastası bunlar niye evlenip çocuk yapmış herkes çocuk yapmamalı bunlar yüzünden hayatım çok berbat ya babam ruh hastası özürlü aq adamı fakir 5 kuruş parası yok meslegi yok bunun evlenmek neyine intihar noktasına getirtiyor beni hep beni eleştiriyor ama kendisi tipsizin önde gideni fakir ezik tipsiz özürlü biri ailemden utanıyorum büyük ihtimalle ben evlatlıgım ben sarışın mavi gözlüyüm boyumda 1.78 ama bu adam maymun gibi resmen neden bu ailenin çocugu oldugum için intiharı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ayrıca annem babam köylü gibi giyiniyolar fakir davranislari var babam pazarcilik yapiyor annem eskiden bir kadinin evine yardimciliga gidiyordu ben bu hayati hak etmiyorum ikisinden de nefret ediyorum anneme bir keresinde kufur ettim senden igreniyorum dedim agladi ama gercekten utaniyorum veli toplantisina bile gelmelerini istemedim hep sevgilimle tanistirmadim sizce nasil cozum bulabilirim?
bu fakir hayattan bıktım artık ailemden nefret ediyorum çıldırmamak için ne önerirsiniz? Bende mercedese binmek istiyorum ama dolmuşa biniyorum bugün işe giderken dolmuşta kızın teki üstüme düştü ya bıktım artık fakirseniz çocuk yapmayın milletin ağız kokusunu çekmekten bıktım derin talu hayatını yaşarken onunla yaşıt ben kölelik yapıyorum ölmek istiyorum artık ya
Babamdan fakir, ezik, başarısız biri olduğu için nefret ediyorum. Hayatındaki ezikliğini karısından ve çocuklarından çıkarmaya çalışan vasıfsızın teki. pazarda kölelik yapıp azar yiyip eve gelip güç gösterisi yapmaya çalışan, karısı ve kızı üzerinde bir hakkı olduğunu sanan zavallı. Nefret ediyorum babam gibi adamlardan. Babam gibilerine üreme hakkı veriliyor, verilmemesi lazım. atalarım soyum ne kadar ezikmiş hepsinin mezarına işemek istiyorum sizin neyinize bu yararsız g*tü boklu sülaleyi sürdürmek ıyy yaa. zaten hepsi de gorile domuza benziyorlar fotoğraflarına baktım et parçaları hepsi. 5 para etmezler ayrıca tipsizler. genetiğim beni tiksindiriyor. keşke donald trumpın s*kinden çıksaydım. bu herifin o çorap kokulu s*kinden çıktım düşüncesi bile kahrediyor. annemin r*hmi de yanmış yumurtaya kokuyordu kesin ben niye oraya girmişim niye çıkmışım off allahım kabus ıyy. nasıl yapmışım ben bunu ya kusmak istiyorum. herkes kendini geliştirdi ama bu rezil utanmaz kepazeler çingen gibi yerinde asırlardır sayıyorlar onlardan tiksiniyorum ezik köpekler küçük minik bok parçaları işte. zavallı mahlukatımsı varlıklar. acınacak durumdalar.

Güncellemeler
8 ay
milletin çocuğu 10 yaşında yüzlerce yat araba villa gökdelen sahibi olur. ben payıma düşen bu rezil yaratıklar mahlukatlar işte. bu nasıl hayat bu nasıl hayat ağlıyorum sabahtan beri.
Güncellemeler
8 ay
doğa doğa fakir doğduk. hepsi de ter ayak ve çorap kokuyor. asgari ücret ve gecekondumsu kiralık ev. dışarısı köpek dolu. 8 yıllık telefon kullanıyoruz. ayda 1 et yiyoruz. ben bu sülalenin çıktığı deliği ya. lütfen üremeyin de bu soyad yok olsun. atalarım da hep başarısız tipsiz mahlukat hayvan yaratık dağ hayvanı ve fakir ve köylüymüş. anca tarhana içsinler. bıktım en sonunda esc olucam.
Varoş zavallı dilenci köylü köle ezik tipsiz fakir ailemden tiksiniyorum ne yapabilirim?