Ailem resti çekti arkadaşlar ben de mesafe koymak istiyorum ama araya küslük girsin istemiyorum.
Not:gelin taylandlı
Not:gelin taylandlı
Abinin bir ladyboy ile evlenme isteğine yaklaşımında sakin ve anlayışlı olmak çok önemlidir çünkü bu tamamen onun kişisel tercihi ve mutluluğu ile ilgilidir tepkini kontrol etmek ve yargılayıcı olmamak ilişkilerinizi korumanı sağlar onun kararını eleştirmeden dinlemek hem ona saygı gösterir hem de aranızdaki bağı güçlendirir tepkinin öfke, şaşkınlık veya küçümseme gibi olumsuz duygularla değil, anlayış ve merak ile olması daha doğru olur gerekirse onun duygusal sağlığı ve güvenliği ile ilgilenebilirsin ama bu süreçte onun tercihine müdahale etmek yerine destekleyici olmak en sağlıklısıdır unutma ki evlilik kararları kişisel mutluluğa ve uyuma dayanır ve senin görevin sadece sevgi ve saygı çerçevesinde yanında olmaktır.
Önce önyargısız dinle, sonra duygunu belli et.
Aileyi kırmadan ama kendi sınırını da çiğnemeden konuş.
Sonuçta onun hayatı, senin de duruşun olmalı. 🌿
Cevap
6Cevap
Kardeşin sonuçta, evet bizim kültür ve değer yargılarımızda çok uç bir şey olsa da kardeşini dışlama bence.
Sen olsan ne yapardın? Doğuluyuz ters bize ailem sildi onu
Ya benim de kökenler Diyarbakır'dan ama Doğu Batı diye bakmamalı bu konuya, sonuçta öz kardeşin, böyle bir cinsel tercihi olabilir, ne yapacaksın, engel olamazsın sonuçta. O yüzden her şeye rağmen yanında durmanı öneririm, o senin düşmanın değil sonuçta.
Doğudaki vurgulama kısmım daha katı olmamız.
Biliyorum evet, daha katı olmamızın yanında bir yanıyla da daha sahiplenici ve şefkatliyiz. Bizim de bazı şeyleri aşmamız gerekiyor, onayladığım için söylemiyorum bunu.
bir gece ansızın arkandan dayamasın uyurken :D
o zaman ben dayayım :D
Git bul tayland doluymuş
ben seni istiyorum
abazalıkla ne alakası var o zaman abaza abin dönmeye kalkıyor ona demiyorsun bana mı diyorsun :D
Kadından daha çok mutlu olur 😁😁
Cidden mi
Hiç duymadım ne anlamda mutlu olur
Ya saçmalama o konuları soramam sen söyler misin
O ne ya öyle saçma şey mi olur. Bırakmayın.
O pek gelin olmuyor ama doğru değil tabiki de
Sen kimsin de bu konulara karar veriyorsun
Lavabo okudum lan dedım ne oluyor😆😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?