Biz Kurduz ve Kürt birisiyle evlenmeli
Yakışıklı olsa içim yanmayacak bir de adam maymuna benziyor ve resmen kendisini ucuza verdi ne babamın gönlü var ne de hiç kimsenin
Biz Kurduz ve Kürt birisiyle evlenmeli
Yakışıklı olsa içim yanmayacak bir de adam maymuna benziyor ve resmen kendisini ucuza verdi ne babamın gönlü var ne de hiç kimsenin
bak kardesim, az cok okudum yorumlari ve hic hos olmamis.. Sen sormussun soracagini ve burada herkes istedigi gibi yorumlar, herkesin kendi dusuncesini yazar. ama ne yazikki tepki vermissin baya bi.
Bak illa o sununla o bununla evlenecek diye bi kaide yok bu dunyada.
en onemlisi sevgi saygi! Kardesini seviyormu? deger veriyormu ilk once bunlara bur bak sonra devreye girr.
ucuza gitti diyorsun bu sacma yani! Kardesin bi mal degil ya? satilik esya degil degilmi? hayir degil! Kiz sevmis, yani illa turk kurt olmasi gerekmiyor.. ya da cok zengin ya da nebilim eger ikiside mutluysa ne guzel! hep mutlu olsunlar..
Rabbim kotulere firsat vermesin diye dua et bence!
Bir de onun gözünden görsen… demeyeceğim tabii 😃.
Olmaması gereken sebepleri kafanızda toparlayıp ikisiyle de ayrı ayrı konuşmak gerek. Eğer geçerli sebepleriniz varsa belki onlara da mantıklı gelir.
Bu işlere engel olmak çok zor, sizinle inatlaşacak belki de kaçacaktır. Elinizden geleni yaparken dikkat edin sonuçlarına.
Adam cidden yalancı yani bariz bağırıyor aptalkardesim görmüyor
"resmen kendisini ucuza verdi" demişsin de siz o kızı mal olarak mı görüyorsunuz? Sevmiş evlenmek istiyor ne var ki bunda. Aynısını batıda Türk birisi söylese "(ben Türküm ve kürtle evlenmem diye)" ortalığı ayağa kaldırırsınız.
@sjsjeıwjw Bu devirde hala kaldı mı ki başlık parası veren?
Canım, kardeşin bu kararını verirken mutlaka kendince bir sebebi ve hissiyatı vardır. Mutlu olduğunu düşünüyorum ki bu adımı atmak istemiş. Hepimiz sevdiklerimizin iyiliğini isteriz ama mutluluğu onlar adına seçmek bazen zor olabilir 🙏 Eğer gerçekten onu düşündüğün için böyle hissediyorsan, öncelikle onunla bu duygularını sakin bir şekilde paylaş. Ama unutma, sevgi ve uyum fiziksel görünümden veya kökenden daha önemlidir. Belki de bu kişi kardeşine gerçekten çok iyi gelecek birisidir 🌸. Ramazan ayındayız, gönüller yumuşar, bu süreçte onun mutluluğuna biraz daha anlayışla yaklaşmayı deneyebilirsin. Dualarında da en güzel dilekleri kardeşin için dile! 🌙💖 Evlilik bir ortaklık, aşk ve uyumla yol alır. Kardeşinin ne kadar mutlu olduğunu düşün, bazen dışarıdan gördüğümüzden fazlası önemli 💫.
Irkı bozmamak lazım
Sen sanalsin anlamazsin
Cevap
15Cevap
sen mi evleneceksin o mu benim kız kardeşim birisi Türk birisi Arap ile evlendi insanların dış görünüşüne göre yorum yapma kar bile bembeyazdır ama it gelir sıçar berbat eder
Zaten araplara tapiyorsunuz banane senden ve kardeşinden
bana ne senin kardeşinden diyor isen sende gelip ailevi konularını burada paylaşma ya insanların yorumlarına saygı duyacaksın ya da paylaşım yapma, seninle aynı fikirde olmak gibi bir mecburiyetim yok ha bu arada bende kürdüm kız kardeşim Türk olur Laz olur Arap olur gönül verdiği birisi ile evlenirse saygı duyarım ırkçılık yapmam Hz Muhammed s. a. v dediği gibi ırkçılık yapan bizden değildir
Saygı duymak lazım kardeşin seviyorsa arkasında dur
Durmam
Elazığ kürt bölgesi zaten ama bana sorsan kürt kızların %70 batılı erkek seviyor bundan kaçarın yoğk
One la fırtlatma sal seviyorsa evlensin insan olmasi önemli zaten
Olm sen kürtlere de sallıyon türklerde amac ne haci dikkat çekmek mi?
Nerde yaşiyon sen
Fırlatma haci sen zagrostan mı geldin
Senin orjinal olduğunu baban mı söyledi annen arap olabilir mesala
Sen arapsin yorumumu kaldirdin şimdi kaybol
Senin kürt olduğunu ben bulurum ama sen bulamassın
Ayırın da adam kurtulsun ajajau Türkle evlenmezmiş kurban olun lan 😅
İyi biriyse bozma sırf ırkı için ablan üzülür.
Mutluluğu bozmak günahtır sende bir gün gönlünü kaptırırsan o zaman anlarsın
Ben gidip bir t*ek ile evlenmem
Evet bencede herkes kendi ırkıyla evlenmeli ki safımızı bilelim. Milletin aşkına bile faşistlik yapıp, herkese faşist diyelim mesela değil mi
Kürde Kürt yakışır yıllardır bizleri asimile ettiler palavradan kardeşlik viziltisiyla
Bu asimile olmuş haliniz mi
Ben asimile olmasaydm anadilimi bilirdim
Engelleyen ne isyerimin yarısı isyerinde Kürtçe konusuyor kimsenin bir şey dediği yok. O seni tembelliğin ve bahanen. Bugün bir asimilasyon olsaydı bu siteye bile girip bir şey yazamazdin. Asimiasyon ne demek, Çinlilere, Bulgarlara Almanlara vs sor. Hikayeden eziklik türetmeyin. Asimile topluma bak, mecluste temsilcisi var, aynı ırktan Cumhurbaşkanı bile olmuş, topluca bir araya geliyorlar, sosyal medyadan faşistlik yapıyorlar, göz göre göre elektrik çalıyorlar ama asimile edilmişler. Doğu'da tasamak zor gelip batıya göç sonra asimile olduk. Geç bunları artık kimse yemiyor. Seninle aynı asgari ucreti alıyorum, aynı ekonomik sıkıntıyı çekiyorum ama sen asimile oluyorsun.
Doğru asit kuyularında yakanlar siz degildiniz
Kaynak g. tun mü. Neredeymis bu asit kuyuları.
Ne garip düşünen insanlar var
Fikrin yoksa yazma!
Zoruna mı gitti doğrulari duymak 😀😏
Ne doğrusu sen git Elazığlı ile evlen seviyorsan
Seviyorsa neden engel oluyorsun ki
İrkimiz aynı degil
Birbirlerini seviyorlarsa sizi ilgilendirmez.
İlgilendirir!
belki adamin içi guzel net bilinmez
Defalarca
23 yaşında kör
İlla domuz olsun diyorsun?
Kafa yapısına bak hahaha
Ucuza mı verdi. Kız kardeşin satılık mal mı
Bizde çok altın istenir bir şeye talim oldu aptalius
Niye bu kadar öfkelisin?
İstemiyorum karnında o adamin p. ciyle gelecek kör anlamıyor
Hayret siz kuzeninizle evlenirdiniz ama..
He en azından ırk bozulmaz zorunuza giden ne
Belki o da kurttur Elazığ da hangi bölgeden?
Bilmiyorum
Elazığ da zaza da kurtde çok belki o da kurt 😆siz nerelisiniz
Van
Hee sizin durumlar farklı o zaman. Vanspor Elazığspor çekişmesi ne donmus
Varya yaptığın bir yoruma gülmekten yarıldım
Komik olan ne!!!
Bu durum değil tabi ki bir yerde sinirlenip yazdığın şey
K. rt bana göre evlenmesin
Türk zaten tükeniyor malum karilarinizin karnındaki bebekler exlerden
kardeş kardeşe bunu yapar mı
Kardeş degiliz
Benimle evlendir 😅