Abim bir kızla evlenmek istiyo?

Ama bu kızı ailece istemiyoruz rolcu ve kendini olduğundan farklı gösteren biri kendini saklıyor ama tam bi çingene gibi kavgacı bir ara ailesinin dedikodusunu ederdi sonra anladık ki bizdende ailesine götüren biri ve abimle o kadar kavga etmelerine rağmen evden kovuldu yine baristilar çok öncesinde oluyo bunlar neyse seneye eylül ya da Kasım ayında evlenmek istiyorlar eşyaları alındı koltuk yatak odasını babam aldı ailesi hicbiseye elini sürmüyor ailesi çok sorunlu kardeşleri babası annesi normal bir aile değiller sıkıntılı insanlar biz abime diyoruz bak ileride çok sorun yaşarsın çok sorunlu bir kız ile evlenmek istiyorsun diye kaç kez konuştuk takti yok diyo siz karışmayın ben ayarladım herseyi adam olcak diyo olmuyorsa yol veririm diyo ama zaten kavga ediyorlar sürekli olacak gibi değiller abim dik biri o da dik biri ayni evde asla analasacaklarini düşünmüyorum kız çok yavaş her konuda abimde çok aceleci açlığa gelemeyen biri annem ise dakik hızlı abim işten gelmeden yemeğini hazır eder bide kız ailesine de yardım ediyor ailesi çok sıkıntılı ama abimden saklıyor dün ağzından kaçırdı abin duymasın dedi abimde saniyor benim dediğim oluyor ama biz ona dedik ne olursa olsun kimse ailesinden vazgeçmez diye abim de ileride kendi yanına çekeceğini düşünüyor biz evlenme diyoruz çünkü besbelli hiç bir konuda anlaşamayacaklar bile bile lades diyolar babamda çok konuştu bak oğlum yapma acele etme bu kızla olmaz çok sorun yaşarsın yarın bir gün çocuk olur ayrılman zor olur çok sıkıntı çekersin dedi ama yok diyo hepimiz görüyoruz anlasamayacaklarini ama abim gördüğü halde evlencem diyo kız çok asabi peşin lafli alttan alan biri değil abimle de beni kaç kere kavga ettirdi ara kizistiriyo sonra bıyık altından guldu kaç kez gördüm çok yapmacık babamda farkında babamda polis adam kaç yıllık neyin ne olduğunu biliyor yani ona rağmen anlamıyor
Abim bir kızla evlenmek istiyo?