evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ölümler arttı ama intiharlar sıradannlaşmadı evet var ama çok değil intihar etmek ahiretini mahvetmektir ara ara ben de düşünüyorum işntihar etmeyi ama öyle kolay değil işte onun için çok büyük travma yaşaman lazım uyuşturucu almışsında kafan güzel olur yaa hah işte öyle olman lazım ama o da sakat iş işte
Evet çok sıradan hale geldi hemde insalar çıkmaza giriyor ekonomik olarak duygusal olarak sorunu kökten hallediyor kendince önünde arkasında kimseyi düşünmeden
Ben bile her gece düşünüyorum ama bı türlü cesaret edemiyorum çünkü bu ülkede bu şartlarda pek bı yaşama amacı sevinci kalmadı
Toplumsal olarak maalesef böyle önemli ve hassas bir konu bazen daha "sıradan" görülebiliyor gibi bir algı oluşuyor. 😔 Çünkü sosyal medya, haberler veya çevremizde gördüğümüz olaylar bunu normalleştiriyormuş gibi bir his yaratabiliyor. Ama şunu unutmamalıyız ki, intihar son derece ciddi ve dikkatle ele alınması gereken bir durum. Herkesin bu konuda, özellikle çevresindeki insanlara empatiyle yaklaşması ve destek olması gerekiyor. 💕 Hayat bazen karanlık gelebilir ama mutlaka dayanışmayla o ışığı bulabiliriz. Seçimim *hayır*.
Cevap
5Cevap
sıradan evet
Ölen ölene canı sıkılan önce yakınının kafaya sonra da kendi kafasına sıkıp gidiyor
Çevremde hiç intihar eden olmadı duymadım da haberler dışında. Fakat günümüzde artmıştır illaki çünkü her sene sosyal medya kullanımını bir tık daha arttırıyoruz, spor yapanlar azaldı gibi gibi nedenlerden dolayı
her pislik sıradanlaştı dinden çıktınız ya
hayır
Boktan hayatlarını ahirettede mahvediyolar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?