açık ve net düzgün cevap verin ironi falan yapmayın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
İntihar geride bıraktığın seni üzen kıran herkesi haklı çıkarmaktır çok kez aklımdan geçti ağır şeyler yaşadım ama bana yaptıklarını bir bir burunlarından getiricem ve yapamazsın diyenleri HAKLI ÇIKARTMIİCAM bu kafada ol
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
22Cevap
- +1 yıl
Evet,
Çünkü bütün sorunlar dünya bir yogildiginda yapacağım tek şey hayatı sonlandirmak değil hayatiz mekanı, şehri, ortamı her şeyi geride bırakıp, başka şehire başka hayata başka yarınlara başlardım.00 Yorumla - +1 yıl
intahar gözü karartmak, mantığa perde çekmek ve hayattan bütün umudunu kesmektir. s. alaklık değildir çünkü o an bunu yapan kişi zaten sağlıklı düşünemiyordur.
00 Yorumla Hayat şartlarını hayatını bilmiyoruz ama bir çıkış yolu vardır elbet. Çıkış yolu olmayanlar dışında (tedavisi olmayan hastalığı olanlar vs.) bence mantıklı değil.
00 Yorumla- +1 yıl
İntihar bence yapılacak en boş eylemdir. Kimsenin umrunda olmazsın, ne kadar kötü şey yaşarsan yaşa hiç bir şey canını vermeye değmez ayrıca gideceğin yerin daha iyi olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Bir anlık cinnet dir o
Salaklik demeyelim de çaresizlik yalnız hissetmek psikolojik sorun bu ve ciddi bir sorun10 Yorumla İnsan psikolojisi bozuksa saglikli dusunemez buda bir rahatsizlik asla kinamayiniz yarin basiniza ne gelecegini bilemezsiniz.
00 Yorumlayani ölümden sonra noluyo bilmiyosun en azından burada nolacağını bilirsin yaşarsan bu yüzden sen karar ver
00 YorumlaYani dini olarak günah. Diğer taraftan senden önemli hiçbir şey yok mu hayatta neden intihar edesin ki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Salaklıktır en kötü durumda bile benden daha zor durumda olan insanları düşünürüm
00 Yorumla- +1 yıl
Şöyle söyliyim yaşama cesaretini kaybedebiliyor bazen insnalar. Yaşadığı şeye göre değişir.
00 Yorumla yani evet yasnanan olaya bağlı ney insanı buna tetkler
00 Yorumlaben salaklık olarak görmem. hatta bence çok korkusuz olursam intihar edecek becerim olur anca
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Denediğim için salaklık diyemeyeceğim kimsenin ne yaşadığını bilemesin ama ben bile bu kadar şeye rağmen yaşıyorsam vazgeç bu sevdadan derim.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet. İntihar eden kişiye saygım yok. Bir insan canına kıyacak kader kendini kaybetmemeli.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
hayır. akıllı insanların cesurca hareketidir. Maalesef ben o cesareti gösteremiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Salaklıktır tabiki az mantıklı düşünsen sana da salakça gelir
00 Yorumla - +1 yıl
Net salaklıktır bile bile niye cehenneme gidesin
00 Yorumla mücadele etmek gerekir hayatla
00 Yorumlaevet salaklıktır tabikide
00 YorumlaElbette ve zor bi karar
00 Yorumla- +1 yıl
Asla yapılmaması gerek bişey
00 Yorumla - +1 yıl
neden bunu düşünüyorsun once onu anlat
00 Yorumla - +1 yıl
büyük aptallık ve zavallılıktır..
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet olan cana olur kimsenin s2nde olmaz
00 Yorumla salaklık
00 Yorumla- +1 yıl
Tercih sadece
00 Yorumla - +1 yıl
Değildir
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Salaklık değildir.
00 Yorumla evet
00 Yorumla- +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Salaklıktır.
00 Yorumla- +1 yıl
aynen öyledir.
00 Yorumla - +1 yıl
Degil
00 Yorumla - +1 yıl
Galiba
00 Yorumla - +1 yıl
Salaklık
00 Yorumla Tabikide salaklık
00 Yorumla- +1 yıl
Salaklık
00 Yorumla Salaklıktır.