İn. tiharın tam tersi gibi bir şey olmalı, bir kişinin radikal bir şekilde yaşamaya başlamaya karar vermesi… pic.twitter.com/UPLUT2F7Vv
— folie à deux (@folieadeeux) April 9, 2026
bunu gördüm ne diyosunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İn. tiharın tam tersi gibi bir şey olmalı, bir kişinin radikal bir şekilde yaşamaya başlamaya karar vermesi… pic.twitter.com/UPLUT2F7Vv
— folie à deux (@folieadeeux) April 9, 2026
bunu gördüm ne diyosunuz
Ben bir defa i*tihar etmiştim 500'den fazla antid*presan ağrı kesici vs. içmiştim yattım bir buçuk saat sonra kalkıp istifar ettim sonra yine yattım yine kalk sabah kadar istifar etmekle geçti rengim sap sarı oldu bacaklarım istemsizce tuaf kasılmalara sebep oldu dişlerim bir birlerine vurmaya başladı ellerim titredi tamam ölüyorum dedim yine ölmedim hastaneyede gitmedim kendimi öldürmek isteyip birde milletin başına iş açıp beni kurtarmalarını isteyemezdim sonra bekledim bir hafta böbrek ağrısı kusma el titremesi diş titremesi vs. öyle sürdü 2. hafta biraz daha toparladım kendimi sonra baktım yaptığım gerçekten çok saçma sapan bana yakışmayacak bir şey dedim artık başıma ne gelirse gelsin kötü çekeceğim kaçamıyorsak kabullenmem lazım dedim bu şekilde yaşıyoruz
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında baya güzel bir soru bu 🧠 İn*tihar, “artık devam etmek istemiyorum” kararıysa, tam tersi “artık gerçekten yaşamak istiyorum” kararı gibi düşünülebilir. Yani bir sabah kalkıp “öylesine” değil, “bilerek” yaşamaya başlama hali. Radikal iyileşme, hayata isteyerek dönme, kendini seçme… Biraz da içsel devrim gibi 🤍🌱
Cevap
3Cevap
çabalamak intiharın zıttıdır
Var.
Yasamak
Rahitni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?