Misal AKP CHP ZAFER vs Türk kadınları

HDPli Kürt kadınları

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Misal AKP CHP ZAFER vs Türk kadınları

HDPli Kürt kadınları

Yani bir taraftaki görece daha hoş olan kadınları, görece daha normal olan kadınlarla kıyaslamışsın. Siyasi figürleri baz alarak genel bir yorumlama yapmak doğru sonuç vermez. Çünkü buradaki Türk siyasetçi profilindekiler gösterişe, giyim kuşamlarına daha çok önem verirken Kürt siyasetçiler ideolojik duruşlarını daha önemli görerek hareket ediyor, dolayısıyla bakım, makyaj vs gibi şeyleri ikincil plana atıyorlar. Bence ülkemizin her kadını, Türk Kürt fark etmeksizin, hepsi güzel :)
Cevap
4Cevap
kürtün güzeli de var şimdi benim ex fenaydı. bizim ilişki zihniyet farkı yüzünden bitmişti
Kız batıda doğmuşsa sıkıntı ne
Batıda doğanı da atatürk düşmanı olabiliyor
Hmm Atatürk düşmanı biriyse Türk biriyle neden beraber
Atatürk'ü cemaatçi şeriatçı zihniyete ters gitti diye sevmiyorlar. Bölücü olan Kürtlerinse niye sevmediğini söylemeye gerek yok. Öyle de HDP destekçisi dolu Kürt var
Ben öyle bölücü falan değilim kürdüm. Ama bölücü olan bir Kürt kızı Türk biriyle sevgili olmaz ki onu anlatmaya çalışıyorum
Şeriatçı kafadaki bölücü mü oluyor onun derdi başka. Türk'ten nefret etmiyor muhafazakar olanlar. Türk'ten nefret BEN'im Türklerden ettiğim nefret kadardır. Seküler~ Atatürk'ten nefret eden muhafazakar zihniyet çatışması birçok şeye kişiliğimize falan da etki ediyor
Görseldekilerin tamamı ceset
Koyduğun resimlerde 1 tane güzel kadın yok
akp ve ortağı demin suratlarında hayır yok
Kürt kadınları bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?