Tanıdığım çoğu Türk erkeği Kürt kızlarının baskın karakterli olduğunu söylüyor ve kölem olmak için bana mesaj atıyorlar. Peki siz Kürt kızlarının karakterleri ve dış görünüşleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
1 ay
Tanıdığım çoğu Türk erkeği Kürt kızlarının baskın karakterli olduğunu söylüyor ve kölem olmak için bana mesaj atıyorlar. Peki siz Kürt kızlarının karakterleri ve dış görünüşleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
Kürt laz ermeni diye bakmıyorum olaya. Hangi coğrafyada hangi şehirde yaşıyorsa genelde oraya ayak uydurmuş oluyor. Doğu kadını dersen baskın değil ruh emiciler. İtaatkar yapıları vardır itaatkarlıktan kastım erkeğin erkek işleri kadının kadın işleri yapması taraftarı olanlarda var. Devrim özgürlük feministlik eziliyoruz diye takılıp farkındalığını yaşayanda. Dolayısıyla kürt kadını deyip tek bir profil çıkartmak zor. Tıpkı diğer ırklarda olduğu gibi...
Bence eziliyoruz feministlik falan filan diyenler gerçekten ezik olanlardır, Kürt kadınları böyle şeylere ihtiyaç duymuyor çünkü kendilerini ezdirmiyorlar
Evet kısmı olarak katılıyorum. Fakat kürt kadınını bilmeyen böyle söyleyince yalnış anlayabilir. Ya da ben net anlamamıs olabilirim :D Kendini ezdirmez ama bu sert odun falan olduğu anlamında değil. Sevecendir sahiplenir sorumluluklarını bilir ama kendini de ezdirmez.
Cevap
6Cevap
karaktere göre değişir,.
Aksine çok itaatkârlar. Güzeli çok güzel, çirkini çok çirkin. Ortası yok.
Onun kurtlukle alakası yok erkek son zmanlarda köle olma merakı var
Kölelik mi kaldı kardeşim kaçıncı yüzyıldayiz
Hiç görmedim, tanımadım, karşılaşmadım
Karakter değişebilir genel konuşulmaz
Cinsellik olarak baya iyiler ve güzellerde 😃
Düşünmüyorum.