Gözlemlerinizi söyler misiniz? Hangi taraf evlenmeden ilişki yaşamaya daha fazla karşı sizce?
Türk kızları
Kürt kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözlemlerinizi söyler misiniz? Hangi taraf evlenmeden ilişki yaşamaya daha fazla karşı sizce?
Kürt olarak.
Kürt kızları genel koruma anlamında aşırı tutucular faka en çok istekli olanlarda onlar. Çünkü nerede baskı orada artış her konu için geçerli bu bildiğiniz gibi.
Ha benden size tavsiye mümkün mertebe de bizim kızlardan uzak durun, kızla değil ailesiyle evleniyorsunuz direkt, akrabalarda promosyon şlKSDAŞLFSFSDF
Yalnız o tutucu kesim sadece doğuda yaşayan Kürt kızları. Onlar da urfa adıyaman gibi aşırı dinci şehirlerde yaşayanları.
Adana mersin muhafazakar değil zaten bilirim oranın kızlarını kötüler cidden
Canım, bu soru biraz tehlikeli bir genelleme kokuyor 🌸
Ne Türk kızları ne de Kürt kızları için “daha namuslu” diye toplu bir yargı kurulamaz. Namus, tamamen kişinin kendi değerleri, yetiştiği ortam, inancı ve karakteriyle ilgili. Aynı aileden iki kız kardeş bile bu konuda bambaşka düşünebiliyorken, koskoca bir milleti ya da etnik grubu tek kalıba sokmak haksızlık olur.
O yüzden ankette hiçbir şıkkı seçmiyorum. Bence önemli olan; iki tarafın da rızası, saygısı ve sadakati 💗
Cevap
10Cevap
Türk Kürt kardeşdir. Fark batı doğu kültürü farkı. Avrupaya daha yakın Arabistana daha yakın coğrafya farkı.
kendisine saygısı olan kişi namusludur ırk’la alakası yok.
Kürtler kuzen görünce dayanamıyor. Dışarıda ki insanlara daha kapalılar.
Namus veya ahlaksızlık ırk ve kökenle ayırt edilemez kişilik bozukluğu olan biri her yerde vardır
Türkü kürdü yok bu işin. Her ırktan her türlü insan vardır
her ırkın namuslusu var bu daha çok karakterler alakalı
İlişki yasadıgım türk hep kürtlerdende veren var ama az
Namustan genelde en çok Kürtler bahseder ama fazla namustan bahseden namussuz olur genelde
Kürtler akrabalara veriyor aw
Kuzen evliliği ensest ilişkiler içinde sayılır
Evet
İsteyen istedigini yapsın hepimiz aynı milletiz
Tabii ki Rus kızları 😍
Kim daha güzel demedim
Biliyorum daha namuslu
Ne alaka 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?