Şöyle ahlaklı, karakter sahibi, efendi, zina yapmamış adam gibi adam olsun, birbirimize sadakatle bağlı kalalım istiyorum. Mutlu ve huzurlu bir yuvamız olsun istiyorum ama o adam yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yok çok şey istemiyorsun. Herkesin istediği şey aslında bu düzgün bir eş, huzurlu bir ev, sadakat, biraz sevgi, biraz anlayış. Ama günümüzde böyle biri bulmak gerçekten zorlaştı. İnsanlar artık yüzeysel ilişkilerde, hızlı tüketiyor her şeyi. Sadakat, emek, güven… bunlar neredeyse eski model gibi kaldı. Ama yine de yok demek doğru olmaz. Var, sadece az. Belki karşına hemen çıkmıyor, belki doğru zamanda denk gelmiyor. Ama o tür insanlar sessizdir genelde, fazla gösteriş yapmazlar, o yüzden fark edilmeleri zaman alır. Bazen de doğru insanı bulmak için önce biraz yalnız kalmak gerekiyor. Çünkü ne istediğini net biliyorsun artık bu da seni rastgele birine mecbur bırakmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayVarda günümüz şartlarında kafalarını çıkaramıyorlar ablacım 12 saat çalışma gerekirse esnek Mesai derken zaten adamın hoşafı çıktı 5 seneye garanti bel fitigi
11 Yorumla
Soran10 ayÖyle deme yaa Allah korusun
Gizli Üye(36-45)10 ayÖyle bir adam kaldimi bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama yok … bende evlenmeden önce öyle düşünüyordum ama öylen olmuyormuş. Ablam hep derdi erkeklerin en iyisinin bile boynu altında kalsın diye.. iyi olanlar bile güzel bir kadın gördümü gözleri kayıyor. Veya anlayışlı merhametli olamiyor. Benimki öyle mesela dövmesi sövmesi yoktur ama bazı huyları hoşuma gitmiyor … Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
13 Yorumla
Soran10 ayAmin ablam. İlla ki herkesin kötü huyları vardır kimse dört dörtlük değil bu normal ama Allah korkusu olan insanlar gözlerini haramdan sakınıyor. En azından elinden geleni yapıyor bunu biliyorum ablam
Cevap sahibi9 ayÖyle haklısın … benimkide mesela capkinligi yoktur ama erkeklerin geninde var galiba ego tatmin etmek. Bak beni begeniyolrsr diye mi bilmiyorum..🤷🏻♀️
Soran9 ayBilemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Aradığın şeyler çok normal ve insani duygular aslında. Mutlu, huzurlu bir yuva ve güven duyabileceğin bir eş istemek herkesin hayali. Ama bazen her istediğin zamanında olmaz, sabırlı olmak gerek. Bu süreçte kendine odaklanmaya çalış. Kendini sev, geliştir ve hayatına değer katacak şeyler yap. Çünkü doğru insan, seni sen olduğun için sevecek ve bu haliyle kabul edecek. 🌼 Hayat sürprizlerle dolu, belki beklemediğin anda o doğru kişi karşına çıkacak. Kendi mutluluğunu önce kendinde bul, sonra hayat arkadaşınla paylaş. 😊
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.
10 ayÖyle insanlarla karşılaştım. Ama bazen bunlar da yetmiyor. Nasip olacak önce..
11 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısınız
Çok şey istemiyorsun ama bu zamanda biraz zor bir şey istiyorsun. Yine de Allah gönlüne göre versin 🌸
12 Yorumla
Soran10 ayAmin teşekkür ederim. Olacağına inanıyorum
Soran10 ay🌸🌸
İyi insanlar elbette var. Sayıları az olsa da vardır. Karşısınıza çıkar elbet. Sohbet etmek isterseniz ne zaman isterseniz
12 Yorumla
Soran10 ayİnşallah çıkar. Teşekkür ederim
10 ayÇok şey değil ama hayırlısını iste dert etme evlenen çocuğu olanlar da çok mutlu değil
13 Yorumla
Soran10 ayEvet hepsi değil ama mutlu olanlar da var
- 10 ay
İşte o da şans
Soran10 ayDoğru
10 ayBunun için doğru bir ortamın ve doğru arkadaş ilişkilerin var mı?
13 Yorumla
Soran10 ayArkadaşlarım var ama hepsi kız. Öyle erkek ortamım yok
- 10 ay
Aslında ben kız arkadaşlarınızı kastetmiştim. Eğer arkadaş çevrenizde ahlaklı ve düzgün ailelerden gelen kişiler varsa, onlardan aracı olmasını isteye bilirsiniz böyle aracılı tanışmalar daha doğru oluyor. Hem niyetin ciddi olduğunu gösteriyor hem de güven açısından daha sağlam bir zemin oluşturuyor. Dini olarak da bu şekilde tanışmak daha uygun sayılır, çünkü yanlış anlaşılma ya da fitneye yol açmaz.
Soran10 ayEvet haklısın ama onlarda da öyle tavsiye edebilecekleri biri yok. Onlar da çoğu bekar hatta
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulursun ama demek ki çok inceliyorsun sık ekleyip sık dokuyorsun
11 Yorumla
Soran10 ayTabiki öyle yapıcam. 1 kez evleniyoruz
Herkesin dileği bu tabiki de. Bunu istemek de hakkın
114 Yorumla
Soran10 ayEvet hakkım
Soran10 ayBen de güvenemiyorum. Güvenilir biri çıksın ona güveneyim seveyim istiyorum
Soran10 ayEmekle olur zaten o. Guvenilirim demekle kimse kimseyi inandıramaz
Soran10 ayEvet öyle
Soran10 ayAllah nasip eder inşallah
Soran10 ayAmenna
Soran10 ayElbette öyle
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
10 ayVardır elbet ama nasip biraz da Allah gönlüne göre versin
12 Yorumla
Soran10 ayAmin senin de
- 10 ay
Teşekkürler sağolun
Var ama denk gelmedin İnşAllah gelirsin yeterki haramlar dan uzak dur ;)
137 Yorumla
Soran10 ayBen duruyorum da o da dursun
Soran10 ayEvet buna inanıyorum. Çook teşekkür ederim
Soran10 ayÇok şükür. Sizin gibi insanları görünce seviniyorum yalnız olmadığıma. Sen de kal sağlıcakla :)
Soran10 aySizin de :)
- 10 ay
Ve eklemek istiyorum sizin istediğiniz durumu 15 yıldır istiyorum ama mümkün olmuyor hep imtihan hep imtihan yanlış anlama bi bu isyan değil işte bazen ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz belkide dünyadaki çekilen sıkıntı ahirette kefaret olur belki dünyada istediklerimiz ahirette verilir sabır düştü belkide bizlere çünkü bazen mücadelede yorulur ama demek değildir ki yoldan çıkalım dünya için ahireti yakalım hasret vuslat var belkide beklediğim de ah bi bilse beklenen de
bütün soruların kelimelerin anlamı "Hayırlısı. :)
Soran10 ayOlumsuz bakarsan olumsuzu yaşarsın. Olacağına inanacaksın ki olsun. Allah ben kulumun zannı üzereyim diyor çünkü.
Soran10 ayDirekt işim ahirete kaldı kafası iyi bi kafa değil. Çık o kafadan
Soran10 ayİyisini düşün o zaman
Soran10 ayKaç yaşındasın ki 15 yıldır istiyosun
Soran10 ay19 yaşından beri mi evlenmek istiyosun? Baya erken başlamışsın
Soran10 ayYani iş güç imkan varsa eger o yaşta da olur haklısın ama şu an üniversite okuyanlar çoğunlukta olduğu için öyle bir yorumda bulunmuştum yoksa mesele yaş değil ekonomik durum aslında
Soran10 ayHaklısın çok doğru
Soran10 ayDediklerine katılıyorum
Soran10 ayO kadar doğru söylüyorsun ki aynı fikirdeyim. Teşekkür ederim yorumun için
Soran10 ayAmin :)
Soran10 ayBurada olsun demiyorum nasıl bulabilirim diyorum aslında
Soran10 ayBilmiyorum
Soran10 ayDoğru söylüyorsun ama güvenmek de zor
Soran10 ayHasret derken? Ne diyosun anlamıyorum
Soran10 ayAnlıyorum
10 ay😅 Dört dörtlük birini bulman zor ama inşallah bulursun
13 Yorumla
Soran10 ayDört dörtlük aramıyorum ki bu özellikler birçok insanda olan özellikler
- 10 ay
Varda bulursun o zaman:)
Soran10 ayBulurum inşallah :) inşallah o beni bulur :)
10 aySen kendinden çok eminsin yani
11 Yorumla
Soran10 ayEvet öyleyim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayVar ve zamanı gelince seni bulacak.
110 Yorumla
Soran10 ayİnşallah Allah'ım inşallah
- 10 ay
İnşallah , sen böyle Temiz düşüncelerde olduğun sürece emin ol Allah o kişiyi sana zamanı gelince gönderecektir.
Soran10 ayAminnn
Soran10 ayBen de buna inanıyorum abim teşekkür ederim
- 10 ay
Böyle düşünüyor olmana çok sevindim. şüphen olmasın , inancını kaybetme.
- 10 ay
Rica ederim 🌷🌷
Soran10 ayTekrar çok teşekkür ederim sağ olun
- 9 ay
Rica ederim sizde sağolun. 🌷
Soran9 ay🌸
- 9 ay
🌷🌹🌷
10 ayVardır da sana denk gelmemiştir.
16 Yorumla
Soran10 ayEvet denk gelmedi ama inşallah denk gelsin artık
- 10 ay
Nerde aradığına da bağlı birazda
Soran10 ayNerede aramalıyım senedir
Soran10 aySence
- 10 ay
Burada olmadığı çok açık
- 10 ay
Yaşın kaç bu arada?
Zor ama imkansız değil.
11 Yorumla
Soran10 ayBence de
Vardır da şansına çıkarmı karşına çıkar umarım
15 Yorumla
Soran10 ayİnşallah çıkar inanıyorum
Soran10 ayEvet haklısın. Dua ediyorum ama ben. Allah nasip eder diye umuyorum
Soran10 ayİnşallah amin
Gizli Üye(25-29)10 ayBulamazsın. Sende kaç tanesi var mq ki bunları istiyoırsun 🤪💩
05 Yorumla
Soran10 ayBende hepsi var da istiyorum. Hadi şimdi kenardan kenardan yürü
Cevap sahibi10 ayKime göre hepsi var? Bu yaşa kadar alınmadığına göre bunlar yok. Sen var gibi görüyorsun. Kızların %99 gibi kendi beğenmişlik zehirlenmesi geçiriyorsunuz. Bu yüzden bulamıcan saydığın özelliklerin 1 tanesi ya vardır sende ya yoktur.
Soran10 ayBu yasa kadar derken? 20 li yaşlarımda genç bir kızım :)
Cevap sahibi10 ayO yüzden ergenlik kisvesi henüz geçmemiş.
Soran10 ayGayet olgun bir insanım. Senin gibi önüme gelen herkesle de evlenecek değilim. Tabiki seçici olucam.
Gizli Üye(25-29)10 ayzina yapmamış zor bu devirde
11 Yorumla
Soran10 ayBiliyorum ama imkansız değil. Ben de yapmadım. Benim gibi olanlar da var biliyorum
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. geçmiş olsun taze bitti.
10 YorumlaBöyle adamlar istemiyorsunuz ki
01 Yorumla
Soran10 ayİstiyorum işte istediğimi yazdım
Gizli Üye(18-24)10 ayEvlilik süreçler kaynana soğutmasın dikkat et
07 Yorumla
Cevap sahibi10 ayZina yapmamış bir erkek bu devirde çok zor kadınlar bile artı yapıyor :/
Soran10 ayBen de zor olanı istiyorum zaten. Ben de zina yapabilirdim ama yapmadım. Allah korkusunu olan bir insanla evlenicem inşallah
Cevap sahibi10 ayTamam da asla anlayamazsın yani onu demek istiyorum erkeklerde bekaret yok herşeyi geçtim kadınlar da diktiriyor günümüzde
Soran10 ayFiziksel olarak değil fiziken kadının da anlaşılmaz. Zihin yapısından anlarım ben. Kişi yaptığı şeye toz kondurmaz. Savunduğu şeyden bile anlarım ben sen merak etme. Hali tavrı da ele verir zaten
Cevap sahibi10 ayBüyücü mü sanıyorsun kendini nasıl anılacaksın bu kadar eminden paranoya kişilik var derler
Soran10 ayHiçbir şey sanmıyorum sadece öğrenmek istediğim şeyi bir şekilde öğrenebilecek kadar zekiyim çok şükür.
Cevap sahibi10 ayBir insan neyi tepeden gösteriyorsa onda o eksiktir (narsizm kişilik özelliği)
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. boşanan versiyonu var
hehehehe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAdam, yapsa da yaptım der mi? 😀
05 Yorumla
Soran10 ayHalinden, tavrından, savunduğu şeylerden bile anlaşılır rengi. Sen rahat ol biz anlarız
Cevap sahibi10 ayWay be...
Mesela ben eşitliği savunuyorum.
Kız " Alma, verme" olayı bana biraz ters.
Ne anladın şimdi? 😀
Soran10 ay2 cümle konuşup sınava tabi tutmaya çalışman mantıklı değil :) günlerce, aylarca konuşacağım insanların nasıl kişilikler olduğunu anlayabilirim
Cevap sahibi10 ayAnladım, günlerce aylarca konuşup sonra da
" Biz sadece arkadaşız" demek en sevdiğim 😀
Soran10 ayÇok aylarca uzatan biri değilim. En fazla 1-2 ayda anlaşılıyor bişeyler
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
10 ayBu devirde çok zor
10 Yorumla umarım olur
11 Yorumla
Soran10 ayİnşallah
Çevreni gönder geçir
11 Yorumla
Soran10 ayNasıl yani
- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
10 ayHayır tabiki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayHayır
10 Yorumla
10 ayÇok şey istiyon zina yapmamıs erko mu var
010 Yorumla
Soran10 ayVar tabi. Allah korkusu olanlar yapmıyor
- 10 ay
Nerde var
Soran10 ayAllah korkusu olanlar işte nerede varsa orada
- 10 ay
Umarım bulursun
Soran10 ayİnşallah. Bulacagima inanıyorum
Soran10 ay@Engin0655 kaybetmiyorum. Teşekkür ederim :)
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evli mutlu çocuklu mutlu bir hayat istiyorum. Çok şey mi istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım