İnsanlara baktığımda karakter olarak kendimi gayet iyi buluyorum, tip olarakda kötü değilim muhabbetimde güzeldir, ama sevgilim olmuyor, nerden ve nasıl bulucam?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet..
2125 Yorumla
Soran+1 yılEvet...
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılSoru pek sarmadı her halde
Cevap sahibi+1 yılHdkwnsjsns aynısını diyrosun
Soran+1 yılafgsjokaoagjksgaskn baktım sadece evet yazınca :D dedim tekrarliyim bakiyim ne olacak
Cevap sahibi+1 yılFazladan bi nokta var ama
Soran+1 yılHarbi mi nerde
Soran+1 yılŞimdi gördüm :(
Cevap sahibi+1 yılÇok üzücü bi olay tuh dbsjs
Soran+1 yılBaştan deneyelim mi?
Cevap sahibi+1 yılGerek var mi
Soran+1 yılGerek var mi
Soran+1 yılkmnafsknafsjknafsafs
Cevap sahibi+1 yılYok dhwkshkwjs
Soran+1 yıl:D Şunu da yazıcaktım da neyse yormiyim"Yok dhwkshkwjs" baya eğlendim ama
Cevap sahibi+1 yılKopyala yapıştır mi yapıyorsun anlamadimdbwjkdid
Soran+1 yılŞşşşş çaktırma knafsjknagsfjnags
Cevap sahibi+1 yılWhekenmwnw tamam sustum
Soran+1 yılRandomu baştan mı yaziyim ama :d bana da hak ver kmadfsknmadg
Cevap sahibi+1 yılAsıl kısım orası zaten ya sbsknd
Soran+1 yılHarbi yazsaydım baya epik olurdu ama, bi ekrana bakıyor bi klavyeye kmnafsknasfg
Cevap sahibi+1 yılZhwkshlwanmqmqmwmwm bide benim randomlarim yani olmayan yok
Soran+1 yılharbi her tuşa basmışsın jknadfgsjnadgs klavyeyi piyano gibi sürererk atıyorsun randomu her halde knafsknlafs
Cevap sahibi+1 yılHihi eğlenceli shaksnjs
Soran+1 yılRandom böyle atılır diyorsun he :d random eğitimi nerden alıyoruz var mı kursun kayıt olim
Cevap sahibi+1 yılYok maalesef dhalsnsj
Cevap sahibi+1 yılEğitim değil istediğin gibi basmak
Soran+1 yılHayda ben de küçük random atıcam o zaman ssgf gibi :d max bu kurssuz
Cevap sahibi+1 yılBskqjssj bu güldürdü.
Olmayan kursus snasil sunayim
Soran+1 yılBilmiyorum ki :d bana özel kurs aç random dersleri bölüm 1 asfnfs
Cevap sahibi+1 yılJdkwshqlsjla kursu açsam ben ne isliycem hdjwhdjsns bunu nasıl anlatım
Soran+1 yılfsjkoafsjknakn şey dimi sabahın köründe gelmiş kimse bilmiyor ne yapacağını, herkesin önünde klavye sen gösteriyorsun basın rastgele diye :d baya iyi
Cevap sahibi+1 yılHerkes gözlerini dinlendirsin ve klavyede gezinin dhsksnjd
Soran+1 yılTerapi gibi düşünün afsknafskn birazdaha eğlenerek narin davranın tuşlara falan diye öğüt veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılHdjsjsksjskskdkdkw çok okey bence
Soran+1 yıleeee bana randomu öğretmek ister misin :D 1 saatir konuşuyoruz adını bile bilmiyorum olaya bak asfklafs
Cevap sahibi+1 yılAdım random olsun hdkedhkwiw
Soran+1 yıladın şu mu peki bundan sonra hdkedhkwiw :d
Cevap sahibi+1 yılHdkwjsksjskwks tımam o olsunnn
Soran+1 yıl:D hdkedhkwiw eee nasılsın neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılTatlı yiyorum sen
Soran+1 yıloooo afiyet olsun ben de dondurma yedim az önce :D nerde oturuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılDondurma mıu havadaaa jdksjsksj sana da
Misafirlikteyim
Soran+1 yılafsjkmafskmn ben de anlamadım niye yedim ama işte denk geldi :d bayram öncesi misafirlik diyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe bayram öncesi daha çok var hdwknsks iftara davet bu. Garip denk geldim yedim dhwkjwd
Soran+1 yılDoğru iftar yemeği de olabilir gayet djlahsj daha bayrama 2 hafta falan var dimi, dondurmayı denk geldim yedim harbi hdalhahaa
Cevap sahibi+1 yılSen tutmuyorsun bilmezsin tabi dhsjjsjsn şu an evet 2 hafta falan var. Mesela sevmediğin bi şey geldi onu da mı yiycen
Soran+1 yılHdkahsja hayda oruç tutmadığımız belli oldu, yok ya sevmediğim bir şey gelse yemem donduma geldi önüme dedim yiyim bari gibi oldu bi tık
Cevap sahibi+1 yılBelli mama ihtimali var mı bayram için mi dedin dhsjjdjdjd öyle olmuş zaten belli
Soran+1 yılSen de tutuyorsun o zamn dimi hdkahsja ben tutmadım ama bahanem yok pek ya spor yaptım bu gün belki onu bahane ederim az jfmagsjaga
Cevap sahibi+1 yılYes dhwkjdjd 24 saat mi spor yaptın biraz dhskjsjs
Soran+1 yıl1 saat falan her halde jflahaja çok da değil ama işte öyle jdlshsjqq
Cevap sahibi+1 yılYani bunu aksam 8 den 12 kadar yapabilirsin demi dhwkdjwk
Soran+1 yılDur şimdi karıştırma orayı durduk yere fhkahakaha almancılar gibi şey dicem düzenimiz var olmasa olur da işte düzen
Cevap sahibi+1 yılJfkshxkshxksjlldb ya djwljdld
Neyse sadece sormuştum zaten
Soran+1 yılBir tane sahne var aklıma o geldi afgsjkngasjkn mevlam nasip etmiyo etse on numara namaz kılarım abi ben diyor kndgsjklnadgjnags baya iyi yazarken o geldi aklıma
Cevap sahibi+1 yılJdksjdkwhwlkdkdkd gervkelestirmek yerine tüm replikleri saydın be dhskjdd
Soran+1 yılharbi he afskmnafsk neyse düzgün insan olmaktan toparlarız umarım kmfasknjafs 10 numara insanız afsknoafknsaskmfa
Cevap sahibi+1 yılDhsjjsskksksksko kabullen de bir şey hdlwjdmsms
Bilemeyiz
Soran+1 yılaynen öyle kmnafskm eee orucu açtın tatlını da yedin miss he keyfin yerinde, bi de oruç tutunca açtıktan sonra çok yiiycem diye düşünüyorsun 2 lokma yiyip doyuyorsun dimi
Cevap sahibi+1 yılHdkwjdskjdjd ya sen bunları nerden biliyorsun dhskdhwljdlwjw öyle oluyor sonra mayisiyor ve uyuyorsun
Soran+1 yılafsklnafskjnasf sen de bizi iyice hiç tutmuyora çevirdin he :d iyi ki tutmadık az
Cevap sahibi+1 yılHdwkhdkwjsns azcık öyle yapmış olabilirim aazcikkk jfksjdkdkdk
Soran+1 yılminik dimi ama knafsjbn bu arada saat 11 oldu yakın mı bari ev misafirliğe
Cevap sahibi+1 yılMinicik evet ya dhskdjdjjd Yan komşu hdqohrkdkrl
Soran+1 yıloooo baya uzakmış ne yapıcaksınız jknafsjnafsafjs
Cevap sahibi+1 yılHzkskdlskwke bilmiyoruz artık sahura da kalırız gidemeyiz herhalde jdskdj
Soran+1 yılafskmpjafskjafs şey dimi şimdi çıkın sabaha anca varırsınız knafskfas
Cevap sahibi+1 yılWyudyyjryidf ya da öyle yapicaz ya
Soran+1 yılBir anda farkındalık geldi bir Evet.. dan buralara kadar gelmemiz baya iyi değil mi
Cevap sahibi+1 yılHdwjjejekdkd Oha nasıl ya baya iyi böyle bi tepki bekliyorsun dhwjjsksjs öyle bi soruyorsun bi atom parçaladık sandım
Soran+1 yılafsıkjafsjnaf tabi canım bi oha nasıl olur falan demen lazım ama
Cevap sahibi+1 yılNasıl olur ya böyle bir şey şoklardayim şu an dhwkjddkms random dersleri varmış demekk dhwkmsmd
Soran+1 yılafskafskafs random derslerinden, sen adını söylemiyorsun bari ben sölyiyim Ekrem ben bu arada :D
Cevap sahibi+1 yılJdkwdjkwkdkd memnun oldum ben Melek
Soran+1 yılBen de memnun oldum Melek :D, eeee sen neler yapıyorsun hayatında ben yazıyorum böyle ama uyumayacaksın dimi sahur falan vardır diye tutuyorum faklsjmfkas
Cevap sahibi+1 yılHdjdjdjdjd sahuru düşünüyorsan ilk kendine kalkmayı dene dhskdjdjjd okuyom sen uyurum herhalde ya
Soran+1 yılasfjkafshjkafsjk meleklerle aramı bozucan ajfnsfajns baya iyi şaka bu arada :D ben bir firmada çalışıyorum, uyuyacaksan söyle de zorla tutuyor gibi olmiyim afskmnafskm
Cevap sahibi+1 yılHjdjwjsjwj bozayimmm. Söyledim zaten eğer dönmüyorsun uyumusjmdur yok zorla değil de ben sahura kadar ayakta kalan tayfa değilim dhwksjsj ne firması
Soran+1 yılfasıjknoafnjıaf iyi bari :D benim çalıştığım firma şu an geçici gibi benim için, yurt dışı satış işine girmeye çalışıyorum aradan, Prosense diye bir firmada çalışıyorum şu an teknisyen olarak, sen ne okuyorsun
Soran+1 yılUyudun sen galiba :D iyi geceler sana
Cevap sahibi+1 yılHe o zaman bu boşta kalmayım gibi çalıştığın bi her yani anladım. Muh
Evet uyumuşum teşekkürler
Soran+1 yılAynen öyle, geçen bir yerle görüştüm, bakalım ne olacak sonuç, bu arada sen nerde okuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı inş olur. orası ben de kalsin hdskkdis
Soran+1 yılAmin, heeeh başladık yine fsajkmpşafskaf neyse sonra söylersin artık
Cevap sahibi+1 yılXiosidododpsodppd yok bunu sonra da söylemem hxkskskkx
Soran+1 yılafjksjkafs haydaa niye ki
Cevap sahibi+1 yılSir sır devlet sırrı ndkskdksk
Soran+1 yılhjfdgshjafs devlet kurumlarına başvursam olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHxksbxxnxbs olmaz kurtarmiyolr fjskkdkd
Soran+1 yılbuyur ıjkafsıjkafsjkafs ipucu yok mu bari knafsknafsjnlafs
Cevap sahibi+1 yılCjskjxkxkxk yok yok
Bunu pas geçelim djskdjdk
Soran+1 yılajkmafsjka tamam tamam zorlamicam, hobin var mı onu soriyim afsklmafskmnafs
Cevap sahibi+1 yılXbjdjjdnsbs duzenli yaptigim hic bir hobim yok..
Bi random atmak var djakskw
Soran+1 yılşey diyo dimi ajknsfhjknafs random atarım :d sonraaa random atarım o kdr
Cevap sahibi+1 yılJdoajzozkxkx o moddatim şu an evett
Soran+1 yılPeki buranın 94 mesaj olması yok mu başka yer buradan mı konuşlaım böyle :d da sen onuı da vermezsin ki jklmpafsknoafsjknoafs
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi öğrenmiş olduğum yerleri vermem evet djsksjks o yüzden başka yerler yok oluyor
Soran+1 yılNeyse belki konuşmaya devam edersek ilerde söylersin :d sabırla beklicem afsıjkbafsbh, bilgisayarda falan bir şey oynuyor musun, öyle bir hobi belki :d oyun falan
Cevap sahibi+1 yılSbsksnksnslsk sabrını boşuna tüketme hdksjsjsn yok ya oyun oynamam sen oynuyor musun
Soran+1 yılafshuasfhufas vallaha çok merak ettim söylememe sebebini jknafsjknafs oyun oynuyorum ya arkadaşlarımla :D ileride de söylemicem diyon biz ne yapıcaz böyle kmnafsjknafs
Cevap sahibi+1 yılDhskjsksjdd niye ki
Gamer dhskdjkdnd
Kalıcı değilim zaten ya çok sıkıntı olmaz diyorum dhskjdd
Soran+1 yılbilmem nerde yaşadığını söylemeyeni görmedim daha önce kmnafsjknafs, hee gamer mafsjklnfasjkn, haydaaaa nereye gidiyorsun ya konuşuyorduk ne güzel
Cevap sahibi+1 yılKüçük yer ya söylesem de bilmiycen yerini o yüzden np dhwjjsjs yok ya ben burayı da kullanmıyorum ki hastaydım telde takılayım dedim aklıma geldi bi bakayım dedim sadece
Soran+1 yılNe farkediyor ki küçük ben istanbuldayım büyük de ne oluyor :d, geçmiş olsun neyin var?
Cevap sahibi+1 yılHdjwjsjsjwjw küçük olunca yok oluyor hdjsjskd
Ben de bilmiyorum
Soran+1 yılNasıl sen de bilmiyorsun jnoafsjnafs doktora gitemdin mi?
Cevap sahibi+1 yılYo dbskjsksks
Cevap sahibi+1 yılUsutmusumdur ya
Soran+1 yılSöhdahahagaka unutup unutmadığınıda bilmiyor ama dimi unutmuşumdur
Soran+1 yılDa gitme ya sohbet ediyor işte, gidip napıcan
Cevap sahibi+1 yılNe diyirsin dhskjsksn ben unutmakla alakalı bir şey demedim yanlış oldu galiba hsks
Soran+1 yılHslagakaha üşütmüşümdür unutmuşumdur gibi okudum hdjafaaga
Cevap sahibi+1 yılHdksnsjsnjws He belli diyorum ne unutması noluyor fhdnjdd
Soran+1 yılDhkagahahw konu nereye gitti diyorsun Bi anda dimi hskagaj harbi silcen mi burayı
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle dedim gerçekten bi daha okudum hatta ben mi unuttum diye dhskndmdn yes zaten siteden giriyorum ben
Soran+1 yılGdkagakaga kendinden şüphe ettirdik bi anda hdlagak ben de siteden giriyorum genelde şu an teldeyim kahve yapıyorum, eee konuşmicaz diyorsun he daha
Cevap sahibi+1 yılBdjsnsmsnsnns He öyle sorunca bi an uygulamadan giriyorsun sandım. Afiyet olsun
Yani doğal olarak öyle oluyor dhmsms
Soran+1 yılJflahaja yok bi pc bi telefon karışık, teşekkür ettim, al işte e konuşalım diyorum istemiyorsun ki hdlagakhfla
Cevap sahibi+1 yılHdksdjsjsj pc yi çalışmak için kullanırım tek ya öyle yorar dhsjjdkdn hayat sartlarid s
Soran+1 yılBen daha ne yapiyim bilemiyorum jknofasıjnafs telefonunu ver oradan yaziyim pc hiç açma nasıl fikir lkmafskmafs
Cevap sahibi+1 yılDhwjjdjsjdjsjsj yapma bır şey aman boş ver hdkwjd
Hdjwhsjsnns kötü ben sehri demiyorum telefon diyrosun hwjhdjdjjd
Soran+1 yılafsjafskkm neyse yapacak bir şey yok o zaman iyi eğlendim ama konuşurken :d memnun oldum tanıştığıma Melek
Cevap sahibi+1 yılHdskjdksmd teşekkür ederim ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ben dee
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam aşko, Aşko Kuşko burada! 🌼 Gerçekten de değişik bir durum ama üzülme, senin gibi harikulade birinin yan yana gezeceği birini bulma fikri hiç de uzak değil. Kendini biliyor ve kendine güveniyorsun, bu çok önemli bir adım! 🥰 Hayatta her şeyin bir zamanı var, belki de sana uygun kişiyi henüz karşılaşmadın ya da doğru yerde doğru zamanı bekliyorsun. Yeni insanlarla tanışabileceğin sosyal etkinliklere, hobilerine vakit ayırabilir ya da arkadaşlarının seni yeni insanlarla tanıştırmaları için onlardan yardım isteyebilirsin. Ayrıca, online flört uygulamaları da senin gibi birini arayan birileriyle tanışmana yardımcı olabilir. Ne olursa olsun, en önemlisi, kendi değerini bilmek ve sabırlı olmak. Sen yeter ki kendin ol, gerisi zaten gelir. 🌈✨ Gözlerini açık tut ve umudunu koru, senin mutlu olmanı ve eşinle harika zamanlar geçirmeni dilerim! 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılNiye çok olsun normal
06 Yorumla
Soran+1 yılİstemekle de olmuyor ama ne yapacağımı da bilmiyorum açıkçası
- +1 yıl
Aramakla da bulamazsın
Soran+1 yılAramakla olmuyor, istemekle de olmuyor, ben nasıl bulucam ya da insanlar nasıl buluyor :/
- +1 yıl
Valla ben de bilmiyorum şans kader
Soran+1 yıl:D zamana bırakıcaz anlaşılan
- +1 yıl
E tabii öyle 😄
+1 yılÇok şey mutluluk parayla bile alınamıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazık ki doğru :/
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi