Babam anneme esc senden daha iyi dedi bosaniyorlar?

Konu şaka değil gerçek babam başkomiser kiliste geçici göreve gitmişti yoktu biz annemle ablamla yaşıyorduk neyse dün babam eve geldi annem onun için yemekler falan yaptı süslendihatta hoş geldin dedik hep bir ağızdan neyse babam tabi bildiğimiz aynı kavga ederlerdi de hep bu sefer erken başladı önce ne olacak bu dersleriniz dedi sonra ablam telefonla müzik dinliyor diye sofrada sinirlendi bağırdı ablamda geldiğini belli ettin dedi bende babama ablama niye kızıyorsun ilk günden dedim çatal fırlattı bana da annem de onlar senin düşmanın değil çocukların dedi babam da sen yüz veriyorsun bunlara senin eserin senin gibi vasifsiz oldu bunlar çıktı dedi annemde benim neyimi gördün yıllardan beri beraber aç kaldık beraber yedik bu evi ben ev yaptım dedi hadi oradan dedi babam da esc ile takılsam daha mutlu olurdum dırdırı yok dedi en azından annem de yazıklar olsun bu lafı da mı hak ettim Allah uzun ömür versin pislik diye ağlamaya başladı babam da ehh bıktım diyip çıkacaktı ki annem kendine vurmaya başladı ablamda annemi sakinleştirdi psikolojimizi bozdun dedi babamda bana geldi gel oğlum vur bana da gaza geleyim şu annenin dirdirindan iyidir dayak yemek dedi sonra silahını koydu vurun beni dedi annemde yürü git görmek istemiyorum hayatımı mahvettin dedi git esclerle yaşa sana onlar yarar ben senin altına yattım bir tek gıkım çıkmadı bunları mı diyecektin bana dedi babamda gitti boşanmaya karar vermişler annemle kalicaz ne yapayım bilmiyorum çok üzgünüm şu an ablamla çalışmaya basliycaz gibi duruyor?
Babam anneme esc senden daha iyi dedi bosaniyorlar?