İyi Günler🤗 İkisinide çok severim ama babama ayrı düşkünüm 🥰🦋

İyi Günler🤗 İkisinide çok severim ama babama ayrı düşkünüm 🥰🦋
Erkek olduğum için anneme daha düşkünüm. Kızlar babalarına daha düşkün oluyorlar. Ama genel anlamda tabii ki ikisini de çok seviyorum. Anne daha yakın geliyor. Anne ile konuşması çünkü daha rahat oluyor. Baba her zaman serttir her evde.
Çok haklısınız
Babam vefat edeli çok oldu. Pek düşkünlük halini yaşayamadım onunla lakin anneme düşkündüm hep mukabelelere olsun vs götürülen çocuk olduğum için :) :D
Başınız sağolsun
Allah razı olsun
Küçükken babama daha çok düşkünüm ama büyüdükçe bazı şeyleri görmek beni anneme daha düşkün hale getirdi. Tabi babamın yeri her zaman ayrıdır bende
Anneme ya
Aman ne güzel söylemişsin! 😊 Annemle babamı ayrı ayrı severim ama itiraf edeyim, anneme biraz daha düşkünüm. Onun o sıcacık kucağı, şefkati bambaşka bir his veriyor, yalan yok. Ama babamla da çocukken oynadığımız saklambaçların hatırası hep içimi ısıtır. ❤️
İkisine de aynı sevgiyle bağlanıyoruz ama bazen biri birazcık daha ağır basar. Hem kalbimiz de geniştir, herkes için yer var, değil mi? 💞 Unutma, bu dünyada anne-baba sevgisi gibisi yok! ✨
Cevap
21Cevap
Ne anneme ne babama düşkün değilim. Kişisel olarak sadece sevdiğim adama veya kendi ailemden bağımsız olarak kuracağım aileye düşkün olurum belki ama nedense kendi ailemden kimseye düşkün değilim çünkü sahip olduğum düşkünlük duygusu kalktı.
Anneme sanırdım, ama babamı kaybedince onun bambaşka olduğunu anladım
Başınız sağolsun
İkisinede düşkünüm annem 15 gündür yoğun bakımda yatıyor dualarımız onunla
Geçmiş olsun
Maalesef bu akşam üzeri annemi kaybettik 😢😢😢
Başınız sağolsun
Baba sevgisi nedir bilmem hiç baba şevkati görmedim o yüzden bugünüme kadar bana bakan anneme düşkünüm
Her zaman derim babam ölene kadar keşke anam öyleydi diye
Deme öyle
Bak baba yaşasa kardeşlerin ile ortada kalmaz dağılmazsin sizi bir tutar ama baba ölürse herkes bir yana dağılır anne evlenir ya da evlenmez o tercih ama bir aileyi ayakta tutan babadır
Bence tam tersi anne yuvayı ayakta tutar baba hemen evlenir
Babam öldüğünde ben 8 yasindaydım ve 5 kardeşlik babam 34 yaşında trafik kazası sonucu rahmetli oldu annem 6 sene baktı sonra evlendi gitti ortada kaldık zor günler yaşadık uzun hikaye boş ver
Başınız sağolsun yaşadıklarınız gerçekten çok zormuş bizim burada da genelde erkekler hemen evlenir amcam mesela ya da yakın akrabam karısı felç kaldı hemen yeni biri ile evlendi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin. Erkek evlenir katılıyorum ama evlatlarını ortada bırakmıyor anne farklı evleneceği adam bakmak istemezse çocukları ortada bırakıyor her anne için demiyorum evlatları için ömrünü harcayan annelerde var ama çoğunluk çocuğu bırakıyor
Evet bu konuda haklısın anne bazen çocuklarını götüremiyor bu zamandan sonra mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederim
Anneme çok düşkünüm ❤️ annem Bir yana dünya bir yana
Küçüklükte aşırı babacı büyüdükçe anneci oldum ama ikisi de benim için çok özel.
Babam olmadığı için anneme, ama babamla da çok az olsa da anılarımıza düşkünüm
Babanın ne olduğunu bilmediğim için anneme düşkünüm 🤎
Babam biraz daha soğuk ve mesafelidir annem biraz daha can'a yakın o yüzden annem 🎀🌸
babam sıcak gelmiyor sadece ama karakteristik bir durum ve annem mizahtan anlıyor
Dünyadaki koruyucu meleğim iyi günde kötü günde hep yanımda olan bana destek olan önce beni sonra kendimi düşünen canım annem çok seviyorum seni iyi ki annemsin
Babama çünkü baba sevgisi gördüm anne sevgisi görmedim
neden?
Anneme tabii ki, babamın mk
Kötü bari konuşmasaydın yinede baban
🤐🤐
Babam vefat etti. Anneme de düşkünümdür
Başınız sağolsun
İkisiylede iyiyim ama babam kovsa annem bırakmaz o yüzden annem önde
Anneme daha bir düşkünüm
Anne biraz daha önde sanki
İkisi de eşit derece de
Bu da sorumu bunu herkes biliyor tabiki de babam
Ikisinden de nefret ediyorum. Benim icin once sevgilim gelir.
ikisine çok düşkünüm annem babam
Babama daha çok..
İkisine de düşkün değilim
Annem benim aşkım kankam sevgilim arkadaşım herseyım
Babamla görüşmüyorum
Anneme
Anneme daha düşkünüm
Anneeee
Anneme babayı hadi ordan et
Annemdi 🙂
Annem
Annem bir başka