Annemden daha çok çekindiğim doğrudur 🙄
Annemden
Babamdan
İkisinden de çekinmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çünkü baba nin mizahi biraz daha sert tir anne kıyamaz iki ağladın mı hemen sarılır ama babanın kuralları biraz daha olduğu olduğu için ben baba diyorum bilmiyorum ben belki ben babam dan böyle gördüm diğer yorumları da merakla takip edicem güzel paylaşım oldu teşekkürler 😉
Babamdan hiç çekinmiyorum ama annemden çok çekiniyorum üzülür hasta olur diye. Onun istemedigi bir şey yaptığımda günlerce ağlar hasta olur onun için bazı şeyleri ondan gizliyorum. Mesela dövmemi henüz bilmiyor ve o yüzden bugün memlekete gitmeyi son anda iptal ettim.🤷♀️
Babamdan çekinirim. Bazı konularda gerçekten kırıcı sözler çıkabiliyor ağzından.
Annem daha anlayışlı iyi kalpli bir ebeveyn. Ama babamın bazı konularda asla affı olmaz.
Cevap
27Cevap
Babamdan daha çok çekinirim.
Şu yaşıma geldim daha hala babamdan bir şey isteyeceğim zaman anneme söylettiriyorum.
Çocukluğum böyle geçtiği için atamıyorum bu çekincemi.
Aslında cekinmekten kastim biraz kormak anlamindaydi ben yanlis kelime sectim galiba
He yok korkmam da utanır çekinirim ben. Korkulacak kadar sert değiller şükür.😄
Babam hayattayken hep oturur uzun uzun sohbet ederdik çok şeyden ya. Anneyle o olay olmuyor ama. Tam aksine uzağız hep onunla. Galiba anneler biraz fazla realist ve fikirleri sabit olurken babalar az daha kafa dengi oluyor
İkisinden de çekinmem onlar benim arkadaşlarım, gardaşlarım yavrularım bitanelerim
😂
Ben babama hoca derim mesela. Anneme de Fadime hatun derim hahah 😅
Ya bizimde komedi bir ilişkimiz vardir ama bisey oldugunda olacaginda anne daha otoriterdir baba sert görüntüde alttan is goturen
Benimkiler kendi hallerinde artık rutin köy, torun torba hayatı otoriter falan bir şey kalmadı. Çocukken tabi pederin ciddiyeti aksiliğini iyi bilirim. Her ne kadar şu an inkar etse de bayağı sopasını yemişliğim var
😂😂 Allah saglikli uzun omurler versin
Amin sizinkilere de 🦁
2 sinden de çekinmem yine belki baba biraz eğer illa seçmem gerekseydi ama genel olarak çocukluktan beri yetişkin adam muamelesi görüyorum şartlarımız aynı çekinecek bir şey olmadı hiç.
Babamdan. Çocukken de çok cekinirdim şimdi de. Bir şey istenecekken önce anneme anlatırım o babama iletir genelde
Ana gibi yar bagdat gibi diyar olmaz. O sebepten yas kac olursa olsun valide sultan birsey dedimi benim icin bitmistir. 👍
15 yıldır ayrıyım onlardan ve uzaklar bana. Bu sebepten uzaktan atıp tutuyorum ama babama karşı biraz cekingenim.
İkisinden de çekinmem. 8 yaşından beri sorumluluk alan biri olarak şu anda ailenin en baskın kişisiyim.
Babam daha çok etkili bu konuda, çektirme işini iyi bilir.
arkadaşım gibiler sorun olmuyor ara sıra ufak tartışmalar
İkisininde de cekinmedim , yanlarına sigara içmek hariç.. çünkü ikiside sigara düşmanı 😄
Çocukluğumdan beri babamla iki yabancı gibiyiz ondan çekinirim
En çok babamdan çekiniyorum. Annemden çok az çekiniyorum.
Şimdi ikisindende cekinmemde annem bir tık fazla. Babamla pek anlaşamam
Yaşım itibariyle artık ikisinden de çekinmesem de çocukluğumda ikisi de kabus gibiydi benim için 😂
Babamı çok bilmiyorum annemden de çekinmem kendi kendine büyüyenlerdenim.
Cekinmem ikisinden.. saygim var ama mesafeliyimdir.
Ebeveynlerim mülayimler. Küçükken abimden çok çektik 😒
Az da olsa babamdan.. Annemle kanka gibiyiz.. Boğuşuruz, şakalaşırız.. Çekinmem..
Amnem olsaydı ondan çekinmezdim. Çünkü öyle bir kişilikte değildi ama öldü. O yüzden kimseden çekinmem çünkü yanlış bir şey yapmıyorum yapsamda kendim düzeltiyorum.
Annenden niye daha çok çekiniyorsun 🤔
Daha disiplinli
Yine öyleyiz
babamdan daha çok çekiniyordum ama rahmetli oldu
Allah rahmet eylesin
Onlar benden çekiniyor :D
Yas 40 olmuş nasıl. cekineyim
Babamdan ona saygılıyım herzaman
Konuya göre değişiyor aslında
annemden cunku babam yok 🥺
Her ikisinden de çekinmem saygı duyarım.
Böyle bir problemim yok... Sadece saygı
Annemden tabiki ya babam pamuk gibi adam 🥰😂
Babam yok annemde cekinmem
Annemden çekilmem babamdan biraz çekinirim
Baba ağır basar bizde. Biz hala ataerkiliz.
Annemden halen daha çekinirim.
Babam yok annemden cekinmem. cok seviyorum, 🤗
kaç yaşındayım onlardan mı çekincem
Çekinme değil de annemi kırmamaya özen gösteririm.
Eskiden babamdı şimdi ikisinden de çekinmem
Ne olarak mesela hangi konular
Çekinicek bir şey yok bu yaşa gelmişim hahah
Gerek yok çekinmem.
babamdan. annem en yakın arkadaşımdır.
C 👍
Evin reisi annemden
İkisindende çekiniyorum
Kimseden çekinmem
Annemden çok serttir
Kimseden çekinmem.
Olsa :(